Orjinal yazı sahibi: yuleli
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
intihar etmek neden günah oluyor ya, dayanamıyorum..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: hale46ya gerekirse gider sekreterlik yaparsın ne bileyim bir doktorun yanında falan ki bu en kötü ihtimal..yani çaren var demek istiyorum..şu an göremiyorsun elinde olmadan..bence evde denemeler yap..mesela davayı aldın..konuş kendi kendine..işe başla önce.önyargılı olma..sonuçta kaç dk konuşacaksın ki en fazla..bak ne güzel avukat olmuşsun..helal olsun sana..sen o kalabalıkta üni bitirdiysen ne bileyim 10 15 kişinin olacağı bir mahkeme salonunda harikalar yaratırsın..
Leave a comment:
-
Guest repliedsende elleri titreyen bir avukat olursun..mesela ben müvekkil olsam asla elleri titriyor diye bir avukattan vazgeçmem..allahaşkına sakat basketçiler kör yazarlar var bu ülkede..lütfen dirençli ol
Leave a comment:
-
Size komik bir anımı anlatıyım ;
Bir gün tranvayla kampüse gidiyorum önümde ellerinde kitaplarla iki bayan oturuyor. Biri sınavardan kaygılı ben geçemem kesin birkaç ders bırakırım gibi sözler konuşuyor. Diğeri kendine güvenmelisin sen sıradan bir işletme bölümü okumuyorsunki hukuk fakültesini okuyorsun tabi ona göre çalışmalısın diye teselli ediyor. Ben işletme bölümü okuyorum kafama balyoz gibi indi mors oldum
Demek istediğim sen sıradan bir bölüm bitirmedin titreme neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bence yenebilirsin
Leave a comment:
-
Guest repliedya gerekirse gider sekreterlik yaparsın ne bileyim bir doktorun yanında falan ki bu en kötü ihtimal..yani çaren var demek istiyorum..şu an göremiyorsun elinde olmadan..bence evde denemeler yap..mesela davayı aldın..konuş kendi kendine..işe başla önce.önyargılı olma..sonuçta kaç dk konuşacaksın ki en fazla..bak ne güzel avukat olmuşsun..helal olsun sana..sen o kalabalıkta üni bitirdiysen ne bileyim 10 15 kişinin olacağı bir mahkeme salonunda harikalar yaratırsın..
Leave a comment:
-
Guest repliedHipnoterapi işe yaramadı mı? birkaç seans denediniz mi? Hipnoza girebildin mi? Biraz paylaşırsan sevinirim.
Peki titremeyle barışmayı denedin mi hiç? Genç yaşta elleri titreyen biri oluver ne olacak ki? Çok sık rastlanmayan bir durum olduğu için insanların dikkatini çekecektir, kimisi bakmamaya çalışacak, kimisi kaçamak bakacak falan. Kimisi neden diye soracak kimisi sormadan kafasından bir yorum yapacak kendine falan. Bu insan tepkilerinin çeşitliliği birçok durum için böyle. Bununla barışmayı deneyebilir misin?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: hale46Orjinal yazı sahibi: mustafatoprakOrjinal yazı sahibi: hale46intiharı düşünmen anormal değil hastalığın kapsamında..nasıl nezle hapşurursan depresif olunca da intihar etmeyi düşünürsün.kimse seni yargılayamaz bu yüzden..ama dur bakalım fikir alılverişi yapıp bir çözüm üretelim derim ben..işin ne mesela..ya da hastalığına uygun bir iş bulma şansın..iyice düşün..aklına birşey gelecektir muhakkak..
Leave a comment:
-
Guest repliedok.farzet et en kötü ihtimalle iyileşmedin..bunula yaşamanın bir yolunu bulamaz mısın??gerekirse farklı bir iş yaparsın diyorum..çözüm bu :roll:
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: panikçok üzüldüm :? keşke yapabileceğimiz bişey olsa :?
nedenini bulamadılar mı? :roll:
zor bir durum !kullandığın psikolojik ilaçlar yapmasın.ben yan etkilerini okuyunca risperdalı kullanmadım kızıma.aslında ölümden başka her derdin çaressi var ama arayıp bulmak lazım :?
Leave a comment:
-
Guest repliedOrjinal yazı sahibi: mustafatoprakOrjinal yazı sahibi: hale46intiharı düşünmen anormal değil hastalığın kapsamında..nasıl nezle hapşurursan depresif olunca da intihar etmeyi düşünürsün.kimse seni yargılayamaz bu yüzden..ama dur bakalım fikir alılverişi yapıp bir çözüm üretelim derim ben..işin ne mesela..ya da hastalığına uygun bir iş bulma şansın..iyice düşün..aklına birşey gelecektir muhakkak..
Leave a comment:
-
çok üzüldüm :? keşke yapabileceğimiz bişey olsa :?
nedenini bulamadılar mı? :roll:
zor bir durum !kullandığın psikolojik ilaçlar yapmasın.ben yan etkilerini okuyunca risperdalı kullanmadım kızıma.aslında ölümden başka her derdin çaressi var ama arayıp bulmak lazım :?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: hale46intiharı düşünmen anormal değil hastalığın kapsamında..nasıl nezle hapşurursan depresif olunca da intihar etmeyi düşünürsün.kimse seni yargılayamaz bu yüzden..ama dur bakalım fikir alılverişi yapıp bir çözüm üretelim derim ben..işin ne mesela..ya da hastalığına uygun bir iş bulma şansın..iyice düşün..aklına birşey gelecektir muhakkak..
Leave a comment:
-
Guest repliedintiharı düşünmen anormal değil hastalığın kapsamında..nasıl nezle hapşurursan depresif olunca da intihar etmeyi düşünürsün.kimse seni yargılayamaz bu yüzden..ama dur bakalım fikir alılverişi yapıp bir çözüm üretelim derim ben..işin ne mesela..ya da hastalığına uygun bir iş bulma şansın..iyice düşün..aklına birşey gelecektir muhakkak..
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: islam_gunesiAllah hiç kimseyi verdiği imkândan fazlasıyla yükümlü kılmaz. Allah, bir güçlükten sonra bir kolaylık yaratacaktır. Talah Suresi, 7.ayet
Leave a comment:
Leave a comment: