Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek neden günah oluyor ya, dayanamıyorum..

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• mustafatoprak
    replied
    Orjinal yazı sahibi: yuleli
    Hipnoterapi işe yaramadı mı? birkaç seans denediniz mi? Hipnoza girebildin mi? Biraz paylaşırsan sevinirim.

Peki titremeyle barışmayı denedin mi hiç? Genç yaşta elleri titreyen biri oluver ne olacak ki? Çok sık rastlanmayan bir durum olduğu için insanların dikkatini çekecektir, kimisi bakmamaya çalışacak, kimisi kaçamak bakacak falan. Kimisi neden diye soracak kimisi sormadan kafasından bir yorum yapacak kendine falan. Bu insan tepkilerinin çeşitliliği birçok durum için böyle. Bununla barışmayı deneyebilir misin?
    barışmak ne demek bilmiyorum. teslimiyet kavramı içinde değerlendirmek gerek herhalde. fakat aklımdan nasıl atılacağını bilmiyorum. 24 saat sadece titreme kavramını aklımda düşünüyorum ve bir türlü atamıyorum..

Leave a comment:

• panik
    replied
    Orjinal yazı sahibi: hale46
    ya gerekirse gider sekreterlik yaparsın ne bileyim bir doktorun yanında falan ki bu en kötü ihtimal..yani çaren var demek istiyorum..şu an göremiyorsun elinde olmadan..bence evde denemeler yap..mesela davayı aldın..konuş kendi kendine..işe başla önce.önyargılı olma..sonuçta kaç dk konuşacaksın ki en fazla..bak ne güzel avukat olmuşsun..helal olsun sana..sen o kalabalıkta üni bitirdiysen ne bileyim 10 15 kişinin olacağı bir mahkeme salonunda harikalar yaratırsın..
    kesinlikle katılıyorum ,hukuğu kazanmak ve bitirmek kolay değildir.bence herşeyin üstesinden gelebilecek bir yapıya sahipsin.kaygıların buna neden oluyor olabilir.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    sende elleri titreyen bir avukat olursun..mesela ben müvekkil olsam asla elleri titriyor diye bir avukattan vazgeçmem..allahaşkına sakat basketçiler kör yazarlar var bu ülkede..lütfen dirençli ol

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Size komik bir anımı anlatıyım ;
    Bir gün tranvayla kampüse gidiyorum önümde ellerinde kitaplarla iki bayan oturuyor. Biri sınavardan kaygılı ben geçemem kesin birkaç ders bırakırım gibi sözler konuşuyor. Diğeri kendine güvenmelisin sen sıradan bir işletme bölümü okumuyorsunki hukuk fakültesini okuyorsun tabi ona göre çalışmalısın diye teselli ediyor. Ben işletme bölümü okuyorum kafama balyoz gibi indi mors oldum
    Demek istediğim sen sıradan bir bölüm bitirmedin titreme neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bence yenebilirsin

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    ya gerekirse gider sekreterlik yaparsın ne bileyim bir doktorun yanında falan ki bu en kötü ihtimal..yani çaren var demek istiyorum..şu an göremiyorsun elinde olmadan..bence evde denemeler yap..mesela davayı aldın..konuş kendi kendine..işe başla önce.önyargılı olma..sonuçta kaç dk konuşacaksın ki en fazla..bak ne güzel avukat olmuşsun..helal olsun sana..sen o kalabalıkta üni bitirdiysen ne bileyim 10 15 kişinin olacağı bir mahkeme salonunda harikalar yaratırsın..

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Hipnoterapi işe yaramadı mı? birkaç seans denediniz mi? Hipnoza girebildin mi? Biraz paylaşırsan sevinirim.

Peki titremeyle barışmayı denedin mi hiç? Genç yaşta elleri titreyen biri oluver ne olacak ki? Çok sık rastlanmayan bir durum olduğu için insanların dikkatini çekecektir, kimisi bakmamaya çalışacak, kimisi kaçamak bakacak falan. Kimisi neden diye soracak kimisi sormadan kafasından bir yorum yapacak kendine falan. Bu insan tepkilerinin çeşitliliği birçok durum için böyle. Bununla barışmayı deneyebilir misin?

Leave a comment:

• mustafatoprak
    replied
    Orjinal yazı sahibi: mustafatoprak
    intiharı düşünmen anormal değil hastalığın kapsamında..nasıl nezle hapşurursan depresif olunca da intihar etmeyi düşünürsün.kimse seni yargılayamaz bu yüzden..ama dur bakalım fikir alılverişi yapıp bir çözüm üretelim derim ben..işin ne mesela..ya da hastalığına uygun bir iş bulma şansın..iyice düşün..aklına birşey gelecektir muhakkak..
    o zaman söyleyeyim. hukuk fakültesini bitirdim ve avukatlık yapmam gerekiyor. içte ezik bile olsan dışardan özgüveni yüksek bir imaj vermen gerekiyor. ama titreme öyle değil ki. nereye saklıyon..
    mesela avukatlık yapmasan daha sakin bir iş ayarlasan bu imkansız değil sanırım..hukuk fakültesini bitirmiş biri herhangi bir işin üstesinden gelir..
    vallah titreme olmazsa meslekte (avukatlık, hakimlik, kaymakamlık, uzman hukukçu gibi bir sürü şey var) en uç nokta nere ise oraya kadar giderim. bilgi desen sonuna kadar biliyorum. ama titreme yüzünden hep kendimi geriye çekiyorum. bildiğimi bile söyleyemiyorum. kağıt üstünde herşeyin kitabını bile yazarım.. zaten ben ile bilgi bazında kimse pek yarışmak istemez. ama benim için bu bilgi bir hiç. önemli olan titremenin geçmesi, o da geçmiyor........ :cry: :cry: :cry:

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    ok.farzet et en kötü ihtimalle iyileşmedin..bunula yaşamanın bir yolunu bulamaz mısın??gerekirse farklı bir iş yaparsın diyorum..çözüm bu :roll:

Leave a comment:

• panik
    replied
    avatardan tahminle daha çok gençsin.hayata dair umutların olmalı. :?

Leave a comment:

• mustafatoprak
    replied
    Orjinal yazı sahibi: panik
    çok üzüldüm :? keşke yapabileceğimiz bişey olsa :?
    nedenini bulamadılar mı? :roll:
    zor bir durum !kullandığın psikolojik ilaçlar yapmasın.ben yan etkilerini okuyunca risperdalı kullanmadım kızıma.aslında ölümden başka her derdin çaressi var ama arayıp bulmak lazım :?
    psikolojin düzelirse, geçer diyorlar. düzelmekte nasıl ve ne zaman düzelme. onu senelerce aradım durdum. mecnun gibi hala da arıyorum. ama daha bulamadım..

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Orjinal yazı sahibi: mustafatoprak
    intiharı düşünmen anormal değil hastalığın kapsamında..nasıl nezle hapşurursan depresif olunca da intihar etmeyi düşünürsün.kimse seni yargılayamaz bu yüzden..ama dur bakalım fikir alılverişi yapıp bir çözüm üretelim derim ben..işin ne mesela..ya da hastalığına uygun bir iş bulma şansın..iyice düşün..aklına birşey gelecektir muhakkak..
    o zaman söyleyeyim. hukuk fakültesini bitirdim ve avukatlık yapmam gerekiyor. içte ezik bile olsan dışardan özgüveni yüksek bir imaj vermen gerekiyor. ama titreme öyle değil ki. nereye saklıyon..
    mesela avukatlık yapmasan daha sakin bir iş ayarlasan bu imkansız değil sanırım..hukuk fakültesini bitirmiş biri herhangi bir işin üstesinden gelir..

Leave a comment:

• panik
    replied
    çok üzüldüm :? keşke yapabileceğimiz bişey olsa :?
    nedenini bulamadılar mı? :roll:
    zor bir durum !kullandığın psikolojik ilaçlar yapmasın.ben yan etkilerini okuyunca risperdalı kullanmadım kızıma.aslında ölümden başka her derdin çaressi var ama arayıp bulmak lazım :?

Leave a comment:

• mustafatoprak
    replied

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied

Leave a comment:

• mustafatoprak
    replied
    Orjinal yazı sahibi: islam_gunesi
    Allah hiç kimseyi verdiği imkândan fazlasıyla yükümlü kılmaz. Allah, bir güçlükten sonra bir kolaylık yaratacaktır. Talah Suresi, 7.ayet
    Allah kızmaz inşallah ama, kaldırıyoruz diye de herşey yüklenmez ki...

Leave a comment:

İşleniyor...
X