Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Borderline sevgili ...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: salvia View Post
    gel sende bişeyler yaz borderline hakkında bildiklerini paylaş
    Kankiii biraz ketum ol Herkese açma derdini :P
    Ve apaçık kötülüğümü kutsal kitaptan çalıntı, eski ve garip yöntemlerle gizliyorum ve aslında bir şeytanken hep azizi oynuyorum.

Yorum

kıskançlık değişiyor.ama öyle bi an geliyorkii delirmiş bi boğa gibi
      ama bi bakıyosun bazende hiç umrunda olmuyor bir başkasıyla paylaşacak kadar rahat olabiliyoruz..bu kadar karmaşık bir kişilik yani.ama genelde kıskanç olurlar
      sen yine de dikkatli ol.ayrıca herşeyini anlatma içinde yer eder intikam alır. borderline biri hiç bişeyi asla unutmaz.hoşgördüklerinin ardında bile neler gizler aklın durur bilsen
      Bu soruyu sorma nedenim şuydu; ayrıldıktan sonra beni bir arkadaş grubu ile gördü ve masadaki tanıdıgı kızlardan biri wc de karşılaşmış eli ayağı titriyormuş sinirden, öte taraftan bana çık gez birini bul bakalım bulabilecekmisin derdi...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Armony View Post
        Burda bulunulma amacıda zaten sorunları rahatsızlıkları konuşup paylaşmak değilmi?
        Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

• Büyüyünce ben de borderline olacam çok eğlenceli görünüyor dışardan bakınca.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: efeg27 View Post
            Bu soruyu sorma nedenim şuydu; ayrıldıktan sonra beni bir arkadaş grubu ile gördü ve masadaki tanıdıgı kızlardan biri wc de karşılaşmış eli ayağı titriyormuş sinirden, öte taraftan bana çık gez birini bul bakalım bulabilecekmisin derdi...
            Ahahah bu eli ayağı titreme meslesini banada çok yaşatmıştı. Bir gün bir iş başvurusunda bulunmuştu bir bayan. Cv sii almıştım iş görüşmesi yapıyordum.Gönderdim. dışarı bi çıktım ki nasıl titriyo sinirden. Bizi ayaküstü sevgili ilan etmiş kendince. Basit bi eleman alımıydı.

Yorum

bigün nasılsa biri anlatacak burda kanki ama olsun Allah biliyor ne yaşadıklarımı o yüzden insanlar ne demiş ne düşünmüş onları aştım
              yani gelip burada benim tüm hayatımı anlatsa o kişi inanki utanmam ama çok pis yerin dibine girer o ayrı konu.
              ayrıca bu bi hastalık zevkten yaşanılan bir durum değil. ketum olmak bana göre değil )

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: idiopatik View Post
                Ahahah bu eli ayağı titreme meslesini banada çok yaşatmıştı. Bir gün bir iş başvurusunda bulunmuştu bir bayan. Cv sii almıştım iş görüşmesi yapıyordum.Gönderdim. dışarı bi çıktım ki nasıl titriyo sinirden. Bizi ayaküstü sevgili ilan etmiş kendince. Basit bi eleman alımıydı.
                çok ayıp ama
                bende neler yaptım neler
                mesela bigün bi mağazaya girdik bi kıza ayar oldum ama nasıl titriyorum noldu dedi erkek arkadaşım vay efendim sen o kızla takılıyosun kim o anlatacaksın falan çocuk eve gidene kadar öyle bişey yok dedi durdu üstüne de gittim kıza noluyo? işine bak ne işsin ? dedim. dövecektim orda az daha kız da zavallım yazık yaa

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Milaa View Post
                  Burda bulunulma amacıda zaten sorunları rahatsızlıkları konuşup paylaşmak değilmi?
                  Naz.. ben farklı şeyden bahsediyorum..
                  Ve apaçık kötülüğümü kutsal kitaptan çalıntı, eski ve garip yöntemlerle gizliyorum ve aslında bir şeytanken hep azizi oynuyorum.

Yorum

bigün nasılsa biri anlatacak burda kanki ama olsun Allah biliyor ne yaşadıklarımı o yüzden insanlar ne demiş ne düşünmüş onları aştım
                    yani gelip burada benim tüm hayatımı anlatsa o kişi inanki utanmam ama çok pis yerin dibine girer o ayrı konu.
                    ayrıca bu bi hastalık zevkten yaşanılan bir durum değil. ketum olmak bana göre değil )
                    ............. Sen bilirsin.....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: yapicihasar View Post
                      Büyüyünce ben de borderline olacam çok eğlenceli görünüyor dışardan bakınca.
                      hee ol da gör

Yorum

............. Sen bilirsin.....
                        kızma hemen

Yorum

çok ayıp ama
                          bende neler yaptım neler
                          mesela bigün bi mağazaya girdik bi kıza ayar oldum ama nasıl titriyorum noldu dedi erkek arkadaşım vay efendim sen o kızla takılıyosun kim o anlatacaksın falan çocuk eve gidene kadar öyle bişey yok dedi durdu üstüne de gittim kıza noluyo? işine bak ne işsin ? dedim. dövecektim orda az daha kız da zavallım yazık yaa
                          Harbi inaıyosunuz değilmi o esanada sevgili ilan ediyosunuz. Seni bilmemde benimki kendine olan güvensizliğinden herkesi öyle sandığı için di sanırım...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Milaa View Post
                            milaa armony bana onu söylerken aslında benim yaşadığım tatsız bi kaç olay var onu ima etmeye çalıştı. haklı da aslında ama ben yapım gereği gizli olamıyorum

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: idiopatik View Post
                              Kıskançlık kısmı anlaşıldı, peki ben şimdi biriyle ilişkiye başlasam ve o da görse tepkisi ne olur ?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: efeg27 View Post
                                Kıskançlık kısmı anlaşıldı, peki ben şimdi biriyle ilişkiye başlasam ve o da görse tepkisi ne olur ?
                                o kişiden kişiye değişir ama felaket olacağı kesin gibi. yani yeni kız arkadaşın için..

Yorum

İşleniyor...
                                X