Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çirkinim

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bence bıraz kaçan kışı gb gorun. ulasılmazmısın gb davranıslar, mutlaka ılgı gorursun o zaman. klasık gızemlı tipler durumu.. çekıcı bı gulus. hos, karızma bı gıyım tarzı. guzellıkten cok gıyımdır zaten ılgı ceken. marka gıyın demıyorum bak, yakıstırmayı bıl. bırde ayakkabı tabıkı. onun secımınde dıkkatlı ol. zaten bunlar sayesınde karızma bı cızgı cızersın kendıne gore. sacınada ona gore sekıl verdın mı ıs zaten tamamdır gıyım, sac, durus, gulus. bence bunlaryeter.
    *Elinden geleni yaptıktan sonra, sıra ayağından geleni yapmakta 'gitmek' gibi mesela..

Yorum

• valla kızlar ya parası bol yada görünüş yakışıklı erkekler istiyorlar erkekler ise burdan atıp tutuyorlar red edildik diye ama pasif olan bir kız gördükleri zaman da yaklaşmıyorlar ne kadar çirkin olursa olsun bir erkek gözü hep havalı güzel havaii kızlarda bence birazda kendilerine bakmalayı lazım bu red edilen erkekler belkide denk birileri degildir teklif ettikleri

Yorum

• .........................
        Last edited by &ve&; 24-05-2011, 04:11 PM.
        "İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün. Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?"

Yorum

• allah başka dert vermesin..
          Dogo Argentino - Beyaz satenden bir postla sarılmış çelikten bir beden ve altın kalpli bir dost...!

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: EndoplazmikRetikulum View Post
            allah başka dert vermesin..
            Amin. Cümlemize...
            "İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün. Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?"

Yorum

• dostum üzülme bu bir sorun değil rahat ol senin yapmam gereken hayat seviyeni yükseltmek o zaman bütün güzel kadınlar senin

misal kaya çlingiroğlu hülya avşar hiç hülya avşar zengin bir adam olamasa bu adama bakarmı

halis toprak ve 18'lik çıtır eşi

gül gölge ve tipsiz eşi senin yapmam gereken gelir seviyeni yüksetmem ben de senin gibi düşünüyordum ama şunu tecrübelerimden anladım türkiyedeki kadınalrın çoğu paraya bakıyor bu konularda acı ama gerçek

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: divit View Post
                Sen önce cümle kurmasını öğren.
                Bu ne:
                okuma yazma kurslarında bukadarnı ögretiyorlar malesef herkes üniversite okumuyor beyenmediysen bile aşalamak zorunda degilsin

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: &ve& View Post
                  "Önemli olan iç güzellik, dış güzelliğin hiç bir önemi yok. Kalbi temiz olsun." Amanda aman... Sen karşındaki erkeğe sırf tipsiz diye itici davranırsan o kişinin iyi olup olmadığını nerden bileceksin? İç güzelliğinin olup olmadığını bilmek için dış güzelliği de olacak ki onunla iletişime geçip nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlayasın. siyahın matemi anlattığı kadarıyla tüm olasılıkları kullanmış ama yine de tercih edilmemiş. siyahın matemi, seni aşağılamak için söylemiyorum, eğer gerçekten anlattığın gibi biriysen ve kızlar sana bahsettiğin şekilde davrandıysa kızlara hiç bulaşma. Tıpkı benim gibi. 26 yaşındayım ve benim de hiç kız arkadaşım olmadı. Mücadele ettim mi? Ettim. Ama olmadı. Ne yaptıysam, ne ettiysem bir türlü başaramadım. Oysa ki gönül verdiğim kızlara (son 11 yılda toplam 3 kişiyi sevdim maymun iştahlı değilim yani) o kadar çok hassas davranmıştım ki, yeri geldi korudum, yeri geldi maddi manevi iyiliklerim dokundu, yeri geldi yardım edebileceğim konularda her türlü fedakarlığı yaptım. Sonra reddedildim. Geride kalan sadece tuzla buz olmuş bir kalp. Ve hayattan da bir beklentim yok artık. Zaten yaş aldı başını gitti. Bu saatten sonra hayallerim gerçekleşse, sevdiğim bana gönül bağlasa ne, bağlamasa ne... Belli bir zaman sonra insan ölümüne istediği, mücadele ettiği şeylerin gerçekleşmediğini görünce hayata boşkoyuyor. Şu anda evlilik konusunda ailemle tartışma içerisindeyiz. Evlenmek istemiyorum ama son zamanlarda çok sıkmaya başladılar. Evlenipte napacam? Gençliğimi yaşayamadıktan sonra, her defasında sert ifadelerle reddedildikten sonra evliliğin ne anlamı kalıyor ki. Çok sıkarlarsa da mecburen görücü usulüyle bilmediğim, tanımadığım bir kızla evlenir evden işe işten eve ömür tüketirim.
                  Konuyu fazla uzattım galiba toparlıyorum, sözün özü tipsiz erkek boş erkek. Parasız erkek boş erkek. Bir erkekte ya para olacak, yada tip.
                  Son derece güzel özetlemişsin durumu. Yüreğine sağlık arkadaşım....
                  Bu sözlerin üstüne söyleyenecek karşıt görüşlerin hepsi fasa fisodur...
                  Bayanlar kuru laf ebeliği yapıyorlar, hayatlarına tek bir tane bile çirkin erkek sokmuşlukları yoktur! Ama edebiyatın kralını yapıyorlar Kimi kandırıyorsunuz siz? Biz bilmiyor muyuz sizlerin hangi tip erkeklerden hoşlandığınızı?

Linkini verdiğim videodaki ilk kızın verdiği cevaba bir de yanındaki erkeğe bakın. Sizce sadece gözü için mi seçtin yanındaki erkeği? Samimi olanlar belli oldu videoda. Bu video da bayanlara kapak olsun...

Yorum

• Tipsiz bir adam dünyanın her yerinde tipsizdir. Yakışıklı adam dünyanın her yerinde yakışıklıdır. Bayanların beğenileri ortak, aklın yolu birdir. Hangisi yakışıklı birine çirkin der? Ya da hangi biri çirkin bir adamı yakışıklı bulur?

Yorum

• ya tip olacak ya para
                      ne yalan söylim:tinysmile_twink_t2:
                      ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

• Hayat görüşüymüş Onun gibi ciddiyetsiz biri mi hayat görünüşüne sahip olacak? Ve ayrıca çirkin bir adam da değil... Yani bunlarla düşüncelerimin yanlış olduğunu kanıtlayamazsın.
                        Bayan mısın erkek misin bilmiyorum, ama bayan olsan sen de heralde bir erkekte önce tipe bakarsın.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: siyahın_matemi View Post
                          Hayat görüşüymüş Onun gibi ciddiyetsiz biri mi hayat görünüşüne sahip olacak? Ve ayrıca çirkin bir adam da değil... Yani bunlarla düşüncelerimin yanlış olduğunu kanıtlayamazsın.
                          Bayan mısın erkek misin bilmiyorum, ama bayan olsan sen de heralde bir erkekte önce tipe bakarsın.
                          tabiki de önce tipine bakacaz çirkin bir adamla çıkılmaz ki
                          ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

• Niye çıkıyorsunuz diye hesap sormuyorum zaten Siz kadınların avantajı da bu işte. İstediğinizi erkeği seçebiliyorsunuz...
                            Yakışıklı mı istiyorsunuz? Hemen burnunuzda bitiveriyor.
                            Zengin mi istiyorsunuz? Siz isteyin yeterki, illaki bir tanesi size yanaşır..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                              bayanım ve eşim benden kısa..ayrıca şişman..beni kimse ona layık görmedi..kimseye bişey kanıtlamıyorum sadece fikrimi söylüyorum..çirkinsen çirkinsin..hayat bu değil...
                              O zaman parası için evkenmişsindir muhakkak

Yorum

• Kimin ne yaşadığı değil senin ne yaşadığın önemli bu söz gerçekten çok anlamlı.olaya genel olarak bakma sen ne yaşıyorsun ona bak çünkü herkez aşkıda sevgiyede kendi için yaşıyor.her gördüğün güzel bayanı gözünde büyütme, gözünde büyütmen gereken başkasının sahip olduğu değil senin sahip olabildiklerindir.başkalarının sahip olduklarına çok değer verirsen bu seni her zaman mutsuz eder ve çevrendeki değer vermen gerekenlere değer vermezsin.

Yorum

İşleniyor...
                                X