Sevdiğim kızın doğum günü yaklaşıyor ve ona güzel bir doğum günü hediyesi almayı düşünüyorum.Fazla bir bütçem yok.Ucuza kaçmak zorundayım ancak öyle bir hediye olmalı ki kızı mutlu etmeliyim.DÜşünüyorum ama öyle bir hediye bulamadım.Çiçek almak çok klasiğe kaçar ondan çiçek almak istemiyorum.Sİzce ne almalıyım?Bayanlardan yardımlarını bekliyorum.Benim yaş 24. kız 23 e girecek.Bu yaşa uygun neler tavsiye edersiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sevdiğim kıza alabileceğim doğum günü hediyesi (Özellikle bayanlar)
Collapse
X
-
sigara kullanıyorsa tabla alabilirsin.. pasajlarda çok da pahalı olmayan ama güzel tablalar var.."sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
Tezer
http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/
-
Çiçek geçici bir şey. Kadınlar sevdikleri kişinin, her zaman yanında olabilecek bir şey almasını isterler. Hep sevdikleri kişiyi hissedebilmek için. Güzel bir notla ya da gözlerine bakılarak verilen bu tarz bi hediye çok değerli olur. Bir kolye mesela. Verirken '' Hep yanında olamam ama benim yerime yanında olacak bir şey vermek istedim sana. '' diyebilir kişi.Orjinal yazı sahibi: enerji528 View PostÇiçek olmak sence çok klasik olabilir ama onca nasıl olur?
Bence bayanlar dış görünüşü ve kokusu güzel olan çiçeklerden her zaman hoşlanırlar yine de sen bilirsin. : )
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
Yorum
-
Kediye katılıyorumOrjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Posthiçbi şey alma..içimden gelmedi de..kız bu samimiyetin karşısından mutlu olacaktır..
Burda bir Goladko var. Goladko klasik [ve çokbilmiş] bir kız. Anında bulur ne hediye alacağını. Goladko'ya başvur özellikle
Last edited by İNSANİ; 27-01-2013, 09:20 PM.
Yorum
-
Teşekkürler yorumlar için fiyat aralığım 50 ile 100 arası.Daha yukarıya çıkamıyorum.
@İNSANİ kız sevgilim değil başlıkta da belirttiğim gibi ben onu seviyorum ama onun beni sevip sevmediğini henüz çözemediğim için birşey yapamıyorum.Ondan dolayı da güzel bir jest ile gönlünü kazanmak istiyorum.
Yorum
-
Dostum ben sana bişey söyliyeyim. Beni yanlış anlama sakın.Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View PostTeşekkürler yorumlar için fiyat aralığım 50 ile 100 arası.Daha yukarıya çıkamıyorum.
@İNSANİ kız sevgilim değil başlıkta da belirttiğim gibi ben onu seviyorum ama onun beni sevip sevmediğini henüz çözemediğim için birşey yapamıyorum.Ondan dolayı da güzel bir jest ile gönlünü kazanmak istiyorum.
Eğer kalbinde ki ses "bu kız sana bakar, yani senin sevgine karşılık verir" diyorsa bu iş tamamdır. Ama kalbin "bu kız sana bakmaz, yani senin sevgine karşılık vermez" diyorsa, kıza gene hediyeni al lakin gidip açılma kıza.
He bu arada hediyeyle gönlünü çalma peşindeysen bırak 50-100 tl'lik hediyeyi, 50 bin tl'lik hediye alsan gene gönlünü çalamazsın.
Sakın yanlış anlama dostum. Diyeceklerim bunlar.
Kalbinin sesini dinle. Kalp yalan söylemez.
Mesela benim kalbim bana diyor ki; "Şu ana kadar sana hep sakın açılma dedim ama sen yaptın, gittin salak gibi açıldın, açıldında ne oldu sap gibi reddedildin. 4 kıza teklif ettin 4'ü de reddetti seni. Yani dediklerim çıktı görüyorsun
bir kızın seni sevebilmesi için manyak olması lazım
Çünkü 28 yaşına kadar seni seven tek bir tane kız olmamış, bırak sevmeyi hoşlanan bir kız bile olmamış, bırak hoşlananı tek bir tane flörtün dahi olmamış. Bırak bu saatten sonra zerre kadar umut taşıma kalbinde. Ayvayı yemişsin sen. Bu saatten sonrada daha sittin sene bir sevgilin olmaz" 
Kalbim bana aynen bunları söyler hep, doğruda söyler.Last edited by viraj; 27-01-2013, 10:35 PM.
Yorum
-
hediyeye gerek yok birkerecik sarıl öp yeter
şeker jelibon çikolata çokomel filanda al yesinminik minik minik kelebek
minik kelebek ,minik kelebek
dur sakince uçmak ne demek
uçmak ne demek,uçmak ne demek
fazla gezinme git bir dalda dur
git bir dalda dur,git bir dalda dur
kanat çırpmadan yerinde otur
yerinde otur sen otur....
Yorum
-
Goladko, kızın bu çocuğun aşkından haberi yokOrjinal yazı sahibi: Goladka View Posthediyeye gerek yok birkerecik sarıl öp yeter
şeker jelibon çikolata çokomel filanda al yesin
Yani çocuk kıza sarılıp öperse tokat yeme ihtimali çok yüksek
Goladko sana güzel bir fikir verirsin diye güvendim lakin sende berbat ettin, batırdın işi ya
Yorum

Yorum