Duyuru

Collapse
No announcement yet.

neden ondan nefret edemiyorum...!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• neden ondan nefret edemiyorum...!

Benim hayatım onun yüzünden cekilmez hale geldi...O ne yaptığını cok iyi biliyor.Ama bunu örfpas etmeyi öyle bir başarıyor ki...Ona karşı tepkilerimde aşırıya kaçtığımda suçlu duruma düşüyorum...Oysa kimse bilmiyor...Ve beni suçluyorlar davrnaışlarımdan dolayı.Haklıyken haksız olduğumun söylenmesi beni cok rahatsız ediyor...İçimde kopan fırtınaları bir bilseler...
    Ondan nefret de edemiyorum...!Ya kendimi yiyip bitireceğim...Ya da onu sonsuza dek cıkarmam lazım hayatımdan!
    Nefret etmek istiyorum ondan...Böylelikle işim daha kolay olurdu...Onu görmek istemiyorum artık yeteeeerrr

peki o halde söyle ona gitsin ...

Yorum

nefret etme sadece mutlu olmak iste

onsz mutlu olmak iste bunu yürekten iste ...

Yorum

o gidemezzz...cok sık içinde bulunduğum bir ortamın parçası...onu görmemem için diğerlerinide hayatımdan cıkarmam lazım...ama onlardan vazgeçemem...
        nefret etmek istiyorum.kin dolu olmak...cünkü bütün kinimi kusmak istiyorum...sokakta bana yaptıklarını haykırmak...bana haksızsn diyen herkese "o insan bana bunları yaptı aklınız alıyormu? şimdi neden böyle davrnadığımı anlıyormusunuz "demek geliyor... ona zararda veremiyorum...çünkü ondan nefrette edemiyorum

Yorum

anladım ...

biraz daha sabret

zaman sana tüm istediklerini yapma fırsatı verecek

ve sen hiç bişe yapmak bile istemeyeceksin

cünkü bileceksin ki hiç bişeye değmeyecek ...

sabır cnm benım ...

Yorum

sabretmek...hep yaptığım gibi...

Yorum

lütfen isyan etme

sabrıda basite indirgeme sakın

dirayet göstermek lazım hedeflerin var

ve onlar doğrultusunda ilerleyeceksin

ki

biqün seninle aynı seyleri yasayan yada daha zor durumda kalan insanlara yararın olsun

o zihniyeti ancak saabır ve dirayetle bizler cezalandırırız

bizler asarız o karanlıkları inan bana

Yorum

ne yap biliyo musun bulunduğunuz ortamda konu açılırsa o şahıs da ordaysa adam bana böyle böyle yaptı de bende böyle böyle mi yapsaydım tarzında konuş hem suçla hem kendini savun bu daha etkili olur içine atmakla olmaz ne yapmışsa vuracan yüzüne ki hatalarını bilsin.mesela seni aldatmışşa bulunduğunuz ortamda deki adam beni başka bi kadınla aldattı ben ne yapsaydım zil çalıp oynasamıydım falan tarrzında cümleler kurarsan karşı tarafın da sana diyecek sözü olmaz

Yorum

romeo o öyle olmaz ...

o ancak o insanı hayatından cıkararak olur

o yokmu gibi davran ve unut herseyi güzelim zor olsa bile yapabilrsin

umatlarına sığın kendine sığın asla korkma geleceğinden seni sadece kendi yürein ayakta tutar kendi yüreksizliğin yıkar cnm benım ...

Yorum

ben konusursam ortalık öyle bir karısırki...ilk önce bana hak verselerde sonra uzaklaşırlar...o benden cok akıllı...işini nasıl yürüteceğini biliyor

Yorum

işte bir özgüven eksikliği sendeki asıl sorun bu sen doğruyu söyleyeceksin ve onlar uzaklaşacaklar bırak uzaklaşsınlar onlar hayırsız arkadaşlarmış.giderlerse gitsinler sil baştan yaparsın bu sefer daha mutlu olcağın bi çevre yaparsın en önemlisi kendin olmak kendin olamayınca ezilirsin de büzülürsün de

Yorum

ben kendime güveniyorum...özgüven ekiskliğimde yok...öyle atmak isyip atabileceğim bi cevrede değil o...zaten onun bulunduğu cevre dışında bircok arkadasım var...arkadaslık dostlukla alakası yok

Yorum

o senin neyin ?

Yorum

onu boşver...silebileceğim biri değil.

Yorum

nefret ederek birini silemezsin ne yazık ki, nötr olman lazım o da mümkün değil. unutmak şart değil zaten, olabildğince
                              az duygu
                              az iletişim =))

anılarını unutmaman lazım hem, onlar sana lazım
                              just a smile

Yorum

İşleniyor...
                              X