Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sitemizle (Psikoloji PORTALI ) Nasıl Tanıştınız?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Seroxatı araştırırken..
    "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

• düğünlerden nefret ediyorum, çok rahatsız hissediyorum kendimi, en fazla 1 saat dayanabiliyorum, oda hanımın hatırı için, "düğünleri sevmiyorum" diye aratınca karşıma çıkan sitelerden biriydi. ama diğerleri gibi mekanik gelmedi daha samimi buldum ve üye oldum.

Yorum

• lustral yazınca....

Yorum

• anlık psikolojimin kötü olduğunu düşünüp google'a psikoloji yazınca ve çıkan sonuçlardan bu sitedeki forumlarnıı izleyince derdimi paylaşabileceğim yer olarak düşünerek üye oldum. tesadüf

Yorum

• bi şeyi araştırırken (: iyiki üye olmuşum ama çok sevdim (:
            "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

• kızkardeşime bipolar teşhisi konması nedeniyle google da araştırırken

Yorum

• Öğretmenimin verdiği psikoloji araştırma ödevi sayesinde.
                Ne çok sustun böyle...

Yorum

• arkadaş tavsiyesi ile:tinysmile_twink_t:
                  Her günümüz 'insanlık' adına utanç duymadan yaşansın....

Yorum

• hiç unutmam bi gün abd büyükelçiliği'nin bi resepsiyonundayım :16:,
                    bitakım üst düzey insanlarla memleket, dünya ve uzay sorunları
                    üzerinde fikir alışverişi yapıyoruz..'sizde psikoloji portalı diye bi
                    portal varmış, biz namını duyup bakındık; yok böyle bi portal'
                    dediler, bilmediğimden dolayı vallahi utandım..gece kral daireme
                    çekilince hemen baktım, gördüm, vuruldum, üye oldum..:RpS_tongue:
                    ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun..

Yorum

• psikolog olmayı düşlüordum bir zamanlar hayal kurabilirken..:P googla psikoloji yazınca bu siteyi buldum girdim baktım üye oldumm

Yorum

• Çok ama çok çaresiz ve mutsuz olduğum gün googleden 'çok mutsuzum'diye yazdım.Yaren adlı üyenin açtığı konudan olacakkibu site çıktı.Girdim kaydoldum içimi döktüm
                        Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
                        Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
                        Aldatıyor,aldanıyoruz
                        Üç öğün de...

Yorum

• psikoloji okumayı istediğim Google psikoloji yazdım
                          Buforum çıktı ben de hemen üye oldum.
                          Kendine iyi bak derler ve giderler...

Yorum

• arama motoruna içinde bulunduğum ruh halimi yazdım çıkan linki tıkladım burdayım

Yorum

• Mutsuzdum psikolojim bozuktu bu siteyi google mutsuzum yazıp buldum. 7 yıl önceydi bu tabii.... sonra üye oldum ayrıldım yazdım sildim geldim gittim derken yine geldim yavvv)

Yorum

• Google sağolsun onun sayesinde keşfettim siteyi
                                Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...

Yorum

İşleniyor...
                                X