Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tüm üyelerin dikkatine..

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Gulben,

Portalda zaman zaman uyeler kendi istekleri ile uyeliklerini sildirebiliyorlar. Bu istek modlara ulastiktan sonra yerine getiriliyor. Sen once silinmeyi isteyip, sonradan fikrini degistirmissin. Iki ayri istek ve iki ayri PM sozkonusu. Bu iki ayri PM arasinda zaman farki var; 5 dakika da olsa bu bir zaman farki. Seyfettin Bey'in haftanin 7 gunu, gunun 24 saati senden fikrini degistirmeni bekleyecegini umman sorunun baslangici. Uye sayisi oldukca yuksek, ve modlar burada kisilere ozel davranamazlar. Ilk PM Seyfettin Bey'e ulastiktan sonra, senden ikinci PM beklemesi gercekci degil. Ilk PM'i yollarken etraflica dusunmemenin sonucu baska insanlara baglaman oldukca yersiz. Ilk PM'in isleme koyulmus, ikincisi beklenmedigi icin. Bunun sorumlulugunu uzerine almani umuyorum.

Lorden hakkinda buraya yazdigin yorumlar, birinin digerini senin hakkinda doldurmasi..vs, artik dedikodu boyuntuna ulasmis durumda.

Uyeligini sildirmene bir cok uye uzuldu. Geri donmene de sevindi. Buna ben de dahilim. Lutfen konuyu "sana neden ozel muamele yapilmadigi" savasindan cikart, ve sana yararinin dokundugunu belirttigin portalda guzel paylasimlarina devam et.

Bu basligin dedikodu ve spekulasyonlar ile magazin kivaminda devamindan yana degilim.

Tekrar hosgeldin, senden 5000 mesaj daha bekliyoruz.

Sevgiler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gülben...
      Orjinal yazı sahibi: sonkartal
      Ortada haksızlığa uğradığını idda eden ve bunu çekinmeden dile getirip kendinden emin bir şekilde hodri meydan diyen ..bir çok kişi tarafından sevilen,bu siteye emek vermiş tecrübeli ,eski ve takip ettiğim sürecede forum kurallarına uyan ve insan ilişkilerinde samimiyetine inandığım ve güvendiğim değerli bir arkadaşım var.

Bende ikili problemlerin özelden çözüme kavuşturulması taraftarıyım ancak..yaşanan bu tatsız olay bir şekilde bizlere kadar ulaştı ..kimsenin aklında soru işareti kalmaması ve acabalara yer bırakılmaması için bu tatsız vakanın burada sorunsuz bir şekilde tatlıya bağlanmasını temenni ediyorum.

Saygılar
      Teşekkür ederim..olayı çok güzel özetlemişsin.Eğer benim hakkımda arkadaşlarıma yalan yanlış pm ler atılmasaydı ben bu olayı sitenin geneline taşımayacaktım.

Seyfettin bey bilmiyor mu..Allah aşkına bu insanlar benim canım kanım..hepsi benim sözümün yemin değerinde olduğunu bilirler..Ve yaptığım bir dedikodu varsa eğer benim haklı olduğumu bilirler..şimdiye kadar kimseyle takışmamışım..karşı tarafın ise barışık olduğu bir üye yok..

Burası benim admininden yeni üyesine kadar sevdiğim güvendiğim ve alınan tüm kararların tarafsız ve objektif bir şekilde verldiğine inandığım bir psikoloji sitesi..

Eminimki admin olsun ,seyfettin bey olsun herkesi tatmin edici bir açıklama yapacaklardır

İnşallah bu konu burada tatlıya bağlanacak ve benzeri bir olay bir daha yaşanmayacaktır
      Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: satanstoystore
          Gulben,

Portalda zaman zaman uyeler kendi istekleri ile uyeliklerini sildirebiliyorlar. Bu istek modlara ulastiktan sonra yerine getiriliyor. Sen once silinmeyi isteyip, sonradan fikrini degistirmissin. Iki ayri istek ve iki ayri PM sozkonusu. Bu iki ayri PM arasinda zaman farki var; 5 dakika da olsa bu bir zaman farki. Seyfettin Bey'in haftanin 7 gunu, gunun 24 saati senden fikrini degistirmeni bekleyecegini umman sorunun baslangici. Uye sayisi oldukca yuksek, ve modlar burada kisilere ozel davranamazlar. Ilk PM Seyfettin Bey'e ulastiktan sonra, senden ikinci PM beklemesi gercekci degil. Ilk PM'i yollarken etraflica dusunmemenin sonucu baska insanlara baglaman oldukca yersiz. Ilk PM'in isleme koyulmus, ikincisi beklenmedigi icin. Bunun sorumlulugunu uzerine almani umuyorum.
          .
          Öncelikle yorum yaparken emredici tarzda konuşmamanı rica ediyorum.Ben seyfettin beye ilk pm imde silinmek istiyorum dedim fakat yedekleyeceğim pm lerim var bu nedenle yarın admine mesaj yollayın yazdım bu gece kesinlikle silinmek istemiyorum yazdım..Fakat seyfettin bey buna izin vermedi.neden bunu açıkla..3 sene 5000 küsür mesaj yazarak bu siteye katkıda bulunmuş bir üyeye mesajları yedekleme hakkı verilmedi..bu konuda ne düşünüyorsun..?

Ayrıca seyfettin bir mod olarak üyelerin yazdığı pm leri admine aktarmak zorundadır.Moderatörün görevi budur.Eğer çok meşgul olduğunu söylüyorsa size ve benim pm lerimi admine iletemeyecek kadar meşgulse bu modluğu yapmak zorunda değil.Adaletli davranmak zorunda..O meşgul olduğu için değil..sadece nasıl canı istiyorsa admine mesajı o şekilde iletti..

Bu arada lorden ve seyfettin hakkında dedikodu boyutuna hiçbir şey ulaşmadı.Asıl seyfettin bey akşam benim yakın arkadaşlarım ile pm ile dedikodumu yapmış bulunmaktadır.Buna ne dersin..?

Yorum

Gülben; gidişine üzülmüştüm, tekrar dönmene sevindim. PskSeyfettinTekin ile sorunlar yaşadığını biliyordum, kendisinin yada adminin üyeleri aydınlatması gerekli.

fregile, gülben ve ilksen... bakalım sıra kimde :?: yavaş yavaş sitenin özelliği kalmadığına inanıyorum. Hakkını aramanı, neticelendirmeni destekliyorum.

Seninle fazla bir paylaşımımız olmamasına rağmen yazılarını takip eden bir üyeyim.

Son söz "Bir pire için yorganı yakmaya değmez!"
            Ya bir yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gülben...
              Ortada haksızlığa uğradığını idda eden ve bunu çekinmeden dile getirip kendinden emin bir şekilde hodri meydan diyen ..bir çok kişi tarafından sevilen,bu siteye emek vermiş tecrübeli ,eski ve takip ettiğim sürecede forum kurallarına uyan ve insan ilişkilerinde samimiyetine inandığım ve güvendiğim değerli bir arkadaşım var.

Bende ikili problemlerin özelden çözüme kavuşturulması taraftarıyım ancak..yaşanan bu tatsız olay bir şekilde bizlere kadar ulaştı ..kimsenin aklında soru işareti kalmaması ve acabalara yer bırakılmaması için bu tatsız vakanın burada sorunsuz bir şekilde tatlıya bağlanmasını temenni ediyorum.

Saygılar
              Teşekkür ederim..olayı çok güzel özetlemişsin.Eğer benim hakkımda arkadaşlarıma yalan yanlış pm ler atılmasaydı ben bu olayı sitenin geneline taşımayacaktım.

Seyfettin bey bilmiyor mu..Allah aşkına bu insanlar benim canım kanım..hepsi benim sözümün yemin değerinde olduğunu bilirler..Ve yaptığım bir dedikodu varsa eğer benim haklı olduğumu bilirler..şimdiye kadar kimseyle takışmamışım..karşı tarafın ise barışık olduğu bir üye yok..

Burası benim admininden yeni üyesine kadar sevdiğim güvendiğim ve alınan tüm kararların tarafsız ve objektif bir şekilde verldiğine inandığım bir psikoloji sitesi..

Eminimki admin olsun ,seyfettin bey olsun herkesi tatmin edici bir açıklama yapacaklardır

İnşallah bu konu burada tatlıya bağlanacak ve benzeri bir olay bir daha yaşanmayacaktır
              Çok meşgulmüş bu nedenle vazgeçtiğimi admine bildirmemiş..ben dayanamam hasta olurum dediğim halde bir psikolog meşgul olduğu gerekçesi ile pm imi admine bildirmiyor.Üstelik ben O gece admine hemen pm atıp beni sildirin demedim.

Yorum

Gulben, sen dedikodu ve aciklamayi sanirim birbirine karistiriyorsun. Seyfettin Bey bana da durumu oldugu gibi, senin de buradan aktardigin gibi aktardi.

Iki PMin arasinda zaman farki oldugunu sen de belirtiyorsun. Ilk PM isleme konulmus. Ikincisi beklenmemis. Ikincisi eger zamaninda gorulmus olsaydi, dikkate o alinirdi. Seyfettin Bey calisiyor Gulben, diger Modlar gibi. Ilk PM eline gectikten sonra admin isleme koymus, ve silinmissin. Zamanlama sorunu oldugunu ikinci defa acikliyorum sana. Ilk PMi gonderirken daha net olmaliydin isteklerinde. Ikinci PM beklenmek durumunda degil. Kimse senin fikrini degistirip degistiremeyecegini bilemez. Tekrar ediyorum; lutfen verdigin kararlarin sorumlulugunu da al.

Ve yine tekrar ediyorum; Sana karsi bir davranis yok. Herkes geri dondugun icin mutlu.

Bunun otesi de sanirim uzum yemek degil, bagciyi dovmek ile esdeger oluyor.

Tekrardan hosgeldin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adrenalin
                  Gülben; gidişine üzülmüştüm, tekrar dönmene sevindim. PskSeyfettinTekin ile sorunlar yaşadığını biliyordum, kendisinin yada adminin üyeleri aydınlatması gerekli.

fregile, gülben ve ilksen... bakalım sıra kimde :?: yavaş yavaş sitenin özelliği kalmadığına inanıyorum. Hakkını aramanı, neticelendirmeni destekliyorum.

Seninle fazla bir paylaşımımız olmamasına rağmen yazılarını takip eden bir üyeyim.

allahım ya sende bir tuhafsın he ilksen bir yere gitmedi.... burada... sanada özel bir mesajı var.... okumuyor musun forumları......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adrenalin

Öylede ben hakkımı arıyorum fakat satan magazin yaptığımı düşünüyor..ben canımla uğraşıyorum seyfettin bey in savunması meşgul olmakmış.Meşgulse ve görevini gerektiği gibi yerine getiremiyorsa gereği yapılmalı..Meşgulüm diye bir bahane olamaz.Seyfettin bey meşgul diye benim 3 senem harcanacak mıydı..modluğun görevini gereği gibi yerine getirmediğini düşünüyorum.Ve burada bana cevap vermeyerek bütün üyelere benim haklı olduğumu ıspatlamış bulunmaktadır.Kendisine teşekkür ederim.

Sıra kimde güzel soru..sıra hepinizde olabilir beni koruduğunuz için..

Bu arada ilksen gitmedi, ilksen aramızda ama meşgul ulaşamıyorum.

Yorum

boyle gereksiz seylerle ugrasmayin, maksat problemlerin cozumu yada tartisilmasimi yoksa ego tatminimi burada gulben?
                      Innocence proves nothing.

Yorum

Gulben, sen dedikodu ve aciklamayi sanirim birbirine karistiriyorsun. Seyfettin Bey bana da durumu oldugu gibi, senin de buradan aktardigin gibi aktardi.

Iki PMin arasinda zaman farki oldugunu sen de belirtiyorsun. Ilk PM isleme konulmus. Ikincisi beklenmemis. Ikincisi eger zamaninda gorulmus olsaydi, dikkate o alinirdi. Seyfettin Bey calisiyor Gulben, diger Modlar gibi. Ilk PM eline gectikten sonra admin isleme koymus, ve silinmissin. Zamanlama sorunu oldugunu ikinci defa acikliyorum sana. Ilk PMi gonderirken daha net olmaliydin isteklerinde. Ikinci PM beklenmek durumunda degil. Kimse senin fikrini degistirip degistiremeyecegini bilemez. Tekrar ediyorum; lutfen verdigin kararlarin sorumlulugunu da al.

Ve yine tekrar ediyorum; Sana karsi bir davranis yok. Herkes geri dondugun icin mutlu.

Tekrardan hosgeldin.
                        satans... böyle diyorsun ama kafein sabahtan beri silin beni diye mesaj atıyor.... hala silinmedi.... onca zaman geçti.... bu açıklama pek gerçekci değil.....

Yorum

Tekrardan hosgeldin.
                          Açıklaman yetersiz satan ya da beni anlamıyorsun ya da anlamak istemiyordun.Ben seyfettin beye silinmek istediğimi bildirdim fakat pm lerimi yedekleyeceğim için bu gece olmasın dedim.Yani seyfettin beyin hemen anında telefonda admini aramasına gerek yoktu..

Resmen fırsat kolluyormuş..ben başka açıklama bulamıyorum. :!:

Ve ben açıklamayı senden beklemiyorumki..seninle sorunum yokki..seyfettin bey ya da adminle görüşmek istiyorum.

Yorum

Sonuç: 5000 üzerinde mesaj yaz, emek ver ve silin. Ne moderatörlerin ne de adminin umurundasın :evil: Burası psikoloji sitesi değil mi :?: İnsanlar psikolojik sorunlarıyla cebelleşirken mesaj yazmış olabilirler onlara biraz zaman tanımak gerekmez mi :?:

Ben forumdaki olumsuz gelişmeleri protesto ediyor ve bir müddet yazılarıma ara veriyorum. :evil:
                            Ya bir yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: therapy25

Tekrardan hosgeldin.
                              satans... böyle diyorsun ama kafein sabahtan beri silin beni diye mesaj atıyor.... hala silinmedi.... onca zaman geçti.... bu açıklama pek gerçekci değil.....
                              bsg ya baska derdinizmi yok **
                              Innocence proves nothing.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: therapy25

Tekrardan hosgeldin.
                                Evet seyfettin bey neden kafein in isteğini bir dakika içinde telefonla admine bildirmemiş..Bu bana özel bir davranıştı..sende dahil satancım herkes farkında..

Bir arkadaşım seyfettin beye bildirdiği halde 2 gün tam silinmemiş..ben dakikada silindim..

Yorum

İşleniyor...
                                X