Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tüm üyelerin dikkatine..

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Re: Gülbenin uyeliginin silinmesi ve tavsiyeleriniz Hk

Orjinal yazı sahibi: Umut34
    Orjinal yazı sahibi: lorden
    GÜLBEN, SABRIMI ZORLUYORSUN..VE YİNE SUSUYORUM...............BEN 9 AYDIR BU KEŞMEKEŞİN İÇİNDE DİBE VURDUM..VE ÇIKTIM..BİR DE SENİNLE UĞRAŞAMAM...SENDEN YAŞÇA BÜYÜĞÜM VE SANA TEK NASİHATIM VAR..
    Bitti...
    Sayın Moderatörümüz Lorden Hanımefendi,

Dokuz aydır bir keşmekeşin içinde olduğunuzu dibe vurup çıktığınızı itiraf edişinizi takdirle karşılıyorum dibe vuruşunuza çok üzüldüğümü bilmenizi rica ederim. Ancak bu dibe vurmanın tüm çabalarına rağmen üyeliğinin silinmesi dolayısıyle Gülben’de daha fazla ve taze olabileceğini kabul etmenizi dilemekteyim.

Bu başlığa gönderdiğim bir evvelki yazımda Sn. Moderatör Psk SeyfettinTekin’den , Gülben’in kendisine kısa sürede PM göndermesine rağmen üyeliğinin nasıl olupta silindiğini aynı başlık altında açıklamasını arzu etmiştim. Kendisi bu arzumu yerine getirip akbinde konuyu kilitlemiş olsaydı yeniden dibe vurma riskinizi veya sabrınızın tükenmesini engellemiş olurdu.

Mümkünse bu arzumu kendisine iletmenizi rica ederim. Zira bu konu yeterince izlenmiş ve yorum almış durumda (24 saat içinde 1,283 izlenim ve 91 yorum).

Gülben’e gönderdiğiniz nasihatlarınız sadece aşağıdakilere katılmaktayım:

“Lütfen artık bir iş bul ve çalış, bu sanallığın içinde boğulma, sürekli evde oturup, nete girip, bu siteyi hayatının merkezi yapma.”

Aslında bu nasihatınız tüm üyeler için geçerli ve faydalı bir nasihat. Fakat bazı üyeler için uygulaması çok zor bir nasihat. Mesela benim için (emekli oluşum nedeniyle iş bulma haricinde). Çünkü nüks eden depresyon ve anksiyeteme evden dışarı çıkmamın faydalı olacağını bilmeme rağmen bunu aylardır gerçekleştirememekteyim.

Ve maalesef depresyon süreçinde hemen hemen tüm gündüzümü nete girip bu siteyi hayatımın merkezi yapmaktan kendimi alakoyamamaktayım. Üstelik artık yazmaya deyecek konu bulamamam ve sitenin eski kalitesinin gün geçtikçe bozulmasına üzülmeme rağmen.
    Emin olun bu bağımlılığımdan kurtulmam için, alkol bağımlığımdan 2 hafta içinde ilaçlar vasıtasıyle kurtaran özel hastanede bu kısa süreli tedavi mevcut olsa oraya bu nedenle seve seve gitmeye hazırım.

Herne kadar depresyondan kurtaracak EKT (Elektro şok) mevcutsada +65 yaşım ve esasen zayıflamış hafıza zorunum dolayısıyle böyle bir tedaviye cesaret edememekteyim. Eskilerinde olduğu gibi 10-12 ay süreden sonra ilaç + bazı özel takviyeler eşliğinde kendiliğinden geçmesi umuduyla günlerimi saymaya ve siteye girmeğe devam ediyorum.

Sevgilerimle,

U34, bir Psikoloji Portalı bağımlısı.

Not:
    Kusura bakmayın, bir türlü kısa mesaj yazmağı becerememekteyim. İnşallah başınızı ağrıtmış olmadım. Lütfen Seyfettin beye yukarda altını çizerek açıkladığım arzumu iletmeyi unutmayın.
    sevgili umut34 abiciğim.... aradığınız soruların cevabını bu başlığın birinci sayfasında adminimiz psikolog vermiştir.... cevam kimilerine göre tatmin edici kimilerine göre değildir.....

ama bunun cevabını bilsek yada bilmesek bir anlam ifade etmiyecektir.... gülben yeni hesabıyla şu an siteye devam etmektedir.... mazi çok önemli olsaydı geçmişte kalmazdı..... yaşadığımız her an bizimle gelirdi.... geçmişte bırakıp yeni başlangıçlarla yeni maziler oluşturmak dileği ile

saygılar......

Yorum

Bu tartışmanın artık bitmesinden yanayım...

Lütfen...

Yorum

evet ya bencede bıtsin
        stone ya da H1 kilitlese başlığı keşke
        :roll:

Yorum

Gulben,

Ikili sorunlari PM yolu ile cozmeni onerdim.

Aciklama bekledigini belirttin; bu PM ile de olabilirdi; ancak Portala acik bir aciklama istedigini yineledin. Bu yapildi. DEFALARCA.

Kavga etmek istemedigini, "hakkini aradadigini" belirttin; ve bu sana DEFALARCA verildi, senden zaten alinmamis oldugu yinelendi.

Uyeliginin neden silindigini bilmek icin actin basligi, ve bu DEFALARCA anlatildi.

Ancak konuyu kapatmadin..... ve uzum degil de bagciya yoneldin.... istedigin uzumler verilmis olmasina ragmen.

Lorden ile aranizdaki sorunu Lorden PM'lerde birakti, aciktan yazmadi. Fakat bu sefer de bu problemi burada yazmaya basladin. Lorden burada bunu tartismak istemedigini de acikca belirtti. Eger ikili bir problem varsa, taraflardan birinin bile rahatsizlik duymasi ile bu konu ortaya yayilmaz, acikta tartisilmaz.

Oysa ki tek istediginin, sorularinin cevabini almak oldugunu belirten, ve sorularina defalarca yetkili kisilerden cevap alan insanin tatmin olmasi ve konuyu kapatmasi gerekirdi.

Zifir ve McBusiness,

Baslik kilitlemek taraftari hic degilim. Yetiskin insanlariz, gardiyanlik hos bir durum degil. Bu baslik Portal kurallarina uzun zamandir ters durumda. Ancak bir sekilde acik kalmasina goz yumuldu, uyelerin tatmini icin. Sizlerden aldigim "kilit" istegi bu yuzden benim icin anlamli. Uyeler de artik huzursuzluk duymaya basladiysa; Portal kurallarini uygulamanin vakti geldi.

Izninizle kilitliyorum.

Yorum

Beni satan ya da lorden in dur demesi durduramaz..ben burada lorden ı lekelemek te istemiyorum.Benim kırgınlığım seyfettin beye i idi ve aramızda geçen sorunun sebebi ise sendin.Bu nedenle mecburen işin içindesin.Yani kesinlikle seni kötülemek niyetinde değilim.Ben hakkımı aradım ve sesimi gereken yerlere ulaştırdım.Adminle iletişime geçtim.Ve hiçbir moderatörün bitir şu kavgayı demesi ile değilde admine verdiğim söz yüzünden tartışmayı severek bitiriyorum.Nasıl olsa amacıma ulaştım.. Bütün üyelere ve admine başıma gelen gerçeği gösterdim.Zaten sağlıklı yorumlarda beklemiyorum üyelerden hepimiz hasta insanlarız.Yalnız Umut34 e çok teşekkür ederim.

Bu arada lorden cim ben iş bulmak için çok mücadele veriyorum ve bunu bütün arkadaşlarımda biliyorlar bu nedenle boş konuşma canım.

Satan lorden le pm den hallet demişsin..korkarım ben Ona pm atmaya..eskiden denedim.Lorden in üyelere pm den verdiği tepkilerden haberin yok sanırım.Yani yoksa bende çok isterdim pm den halletmeyi inan.

Evet başlık kilitlenebilir artık.

Yorum

Tartışma bitsin derken, tarafların bu işi bırakmasını istemiştim, kilitlenmeyi değil...

Saygılarımla...

Yorum

Ve seyfettin bey benden özür dilese idi..gülben kızım yanlışlık olmuş, meşgul olduğum için ikinci pm ini aldığım halde iletemedim.Birincisinde ise mesajlarını yedeklemek istemişsin fakat bu isteğine de sinirli olduğum için saygı göstermedim deseydi...bu yaptığı davranışla beni çok hasta ettiği halde, sağlığımda tam 1 sene gerilememe sebep olduğu halde yine de Onu affetmeye çalışırdım.Ben asla kinci bir insan değilim.

Yorum

olan olmuş gülben.
                  benide bir keresinde silmişlerdi.
                  üyelerden biri hakkımda iftira attı ve bende en sonunda dayanamayıp salak dedim ve dakkasında şut.
                  kimin silmiş olabileceğinide biliyordum.çünkü iftira atılırken anlayıp dinlemeden üstüme yüklenmişti.
                  ama geçmişte kaldı.gördüğün gibi arasıra hala buradayım.
                  &quot;Gah cikarim gokyuzune,seyrederim alemi;<br />Gah inerim yeryuzune,sereder alem BENİ!&quot;<br />

Yorum

Orjinal yazı sahibi: McBusiness
                    Tartışma bitsin derken, tarafların bu işi bırakmasını istemiştim, kilitlenmeyi değil...

Saygılarımla...
                    Ama farkındaysan bana yazmayı sürdürüyorlar..haklı olduğum halde susacak mıyım..Tabiki cevap vericem.Ama olayı kapasınlar ben yemin ederimki bu konuda yazmayı sürdürmicem.Zaten olaylardan sağlığımda çok kötü etkilendi zorla yazmıyorum buraya..

Ama lorden..O..bu bana nasihat verecek insanlar değil.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: turkucu
                      olan olmuş gülben.
                      benide bir keresinde silmişlerdi.
                      üyelerden biri hakkımda iftira attı ve bende en sonunda dayanamayıp salak dedim ve dakkasında şut.
                      kimin silmiş olabileceğinide biliyordum.çünkü iftira atılırken anlayıp dinlemeden üstüme yüklenmişti.
                      ama geçmişte kaldı.gördüğün gibi arasıra hala buradayım
                      .
                      Evet bir haksızca siliniş daha yaşamışık..gördüğünüz gibi kimbilir kaç üyenin başına geldi..Hepimiz susarsak eğer..yönetim bu şekilde aynen devam ederdi.En azından şimdi moderatörlerin bir üyeyi sildirirken 2 kere düşüneceğinden eminim.Yani sinirle haraket etmeyeceklerinden..

Neyse düzelmesini umut ediyorum..bunun için çabalıyorum.

Yorum

• Sevgili Gülben...

Büyüklük ve olgunluk gösterip sen yazmazsan bu iş kapanır gider.

Forumdaki herkesin senin meselenle yakından ilgilendiğini zannediyorsan, yanılıyorsun. Herkesin derdi zaten kendisine yeter. Onun için sen olgunluk göster ve bir daha yazma...

Mesele de büyümeden biter...

Bu kadar basit...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: McBusiness
                          Sevgili Gülben...

Forumdaki herkesin senin meselenle yakından ilgilendiğini zannediyorsan, yanılıyorsun. Herkesin derdi zaten kendisine yeter. Onun için sen olgunluk göster ve bir daha yazma...

Bu kadar basit...
                          ilgilenmeyenler yakını olmayanlar...... ama ilgilenen çok insan var... bundan emin olabilirsin.... gülben çoğu üyeden farklıdır bu sitede....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: therapy25
                            Sevgili Gülben...

Bu kadar basit...
                            ilgilenmeyenler yakını olmayanlar...... ama ilgilenen çok insan var... bundan emin olabilirsin.... gülben çoğu üyeden farklıdır bu sitede....

Değerli arkadaşım...
                            Bu sitede şu anda kayıtlı bulunan kişilerin sayısı 29 bin 986, yaklaşık 30 bin kişi yani...

Burada yazanların sayısı ise 30 kişiyi aşmıyor. Yani yaklaşık binde bir... Bunlara mı çok diyorsun? Aşağı yukarı 30 kişiyi ilgilendiren bir konunun, 30 bin kişiyi rahatsız etmesine izin verilebilir mi sence?

Saygılarımla...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: therapy25
                              Sevgili Gülben...

Bu kadar basit...

Değerli arkadaşım...
                              Bu sitede şu anda kayıtlı bulunan kişilerin sayısı 29 bin 986, yaklaşık 30 bin kişi yani...

Burada yazanların sayısı ise 30 kişiyi aşmıyor. Yani yaklaşık binde bir... Bunlara mı çok diyorsun? Aşağı yukarı 30 kişiyi ilgilendiren bir konunun, 30 bin kişiyi rahatsız etmesine izin verilebilir mi sence?

Saygılarımla...
                              hayır neden rahatsızl oluyorsun ki .... girme ve okuma.... bu senin tercihindir..... bizde bitsin istiyoruz...... ama senin dediğin laflar alevlendiriyor gördüğün gibi.... bitirtmeyi beceremiyorsun.... karışma ve laf atma.... bitecek zaten bu......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: therapy25
                                Sevgili Gülben...

Bu kadar basit...

Değerli arkadaşım...

Saygılarımla...
                                Sende kimse ilgilenmiyor diyorsun ama döktürüyorsun bakıyorum..girme kardeşim başlığa rahatsız oluyorsan.

Lorden başlık kilitlensin..istersen sen kilitle ben zaten yazmasam bile üyeler yazmaya devam ediyor ve bana yazdıkları için bende yazmak zorunda kalıyorum.

Bu arada emir vererek konuşmana sinir oluyorum.Azıcık kendine ve gel ve sinirlerine hakim ol :!:

Ben 1 tane yazıyorum sen 1000 tane yazıyorsun.Sen susarsan bende susucam ama beni tahrik edip durma. :!:

Yorum

İşleniyor...
                                X