Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tüm üyelerin dikkatine..

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

...seyfettin beyin meşgul olması makul görülebilir. site dışında da meşguliyetleri olan birisiymiş. google da biraz bilgi var, merak edenler için;

http://www.tasimacilar.com/haber.asp?wtc=haber&id=3218
    küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gülben...
      Orjinal yazı sahibi: therapy25
      Orjinal yazı sahibi: satanstoystore
      Gulben, sen dedikodu ve aciklamayi sanirim birbirine karistiriyorsun. Seyfettin Bey bana da durumu oldugu gibi, senin de buradan aktardigin gibi aktardi.

Iki PMin arasinda zaman farki oldugunu sen de belirtiyorsun. Ilk PM isleme konulmus. Ikincisi beklenmemis. Ikincisi eger zamaninda gorulmus olsaydi, dikkate o alinirdi. Seyfettin Bey calisiyor Gulben, diger Modlar gibi. Ilk PM eline gectikten sonra admin isleme koymus, ve silinmissin. Zamanlama sorunu oldugunu ikinci defa acikliyorum sana. Ilk PMi gonderirken daha net olmaliydin isteklerinde. Ikinci PM beklenmek durumunda degil. Kimse senin fikrini degistirip degistiremeyecegini bilemez. Tekrar ediyorum; lutfen verdigin kararlarin sorumlulugunu da al.

Ve yine tekrar ediyorum; Sana karsi bir davranis yok. Herkes geri dondugun icin mutlu.

gercek hayata davet ediyorum sizi, hepinizi. bahsettiginiz seyler , tamami koca bi GEYIK okadar. geyik yapiyosunuz su anda burda, seyfettin bey her ne *** se mesajinizi kale almamis olasi isi gucu oldugundan, norml bi insan oldugundandir. geyik yasantinizi tatmin etmek icin abuk sabuk yazilara devam etmeyin bence. cikin gezin tozun kimin umrunda bu forum Pm lar faln.
      Bunun otesi de sanirim uzum yemek degil, bagciyi dovmek ile esdeger oluyor.

Tekrardan hosgeldin.
      satans... böyle diyorsun ama kafein sabahtan beri silin beni diye mesaj atıyor.... hala silinmedi.... onca zaman geçti.... bu açıklama pek gerçekci değil.....
      Evet seyfettin bey neden kafein in isteğini bir dakika içinde telefonla admine bildirmemiş..Bu bana özel bir davranıştı..sende dahil satancım herkes farkında..

Bir arkadaşım seyfettin beye bildirdiği halde 2 gün tam silinmemiş..ben dakikada silindim..
      Innocence proves nothing.

Yorum

en azından yeniden aramızdasın, hoşgeldin yeniden gülben
        just a smile

Yorum

Ben gelmedimki..ben hakkımı aramaya ve bir açıklamaya almaya geldim..sesimi admine duyurmak için geldim..ve arkadaşlarıma durumu açıklamak için geldim..

En azından seyfettin beyden bir özür beklerdim..O kadar sağlığım zarar gördü..3 yıllık emek çöpe gitti..saygısızca pm lerimi bile yedekleyemeden silindim..en azından bir özür beklerdim..

Bu duyarsızlık daha da üzücü..

Yorum

üyelik slinme ile ilgili açıklama

Herkese merhaba,
            "Gülben" adlı üyemizin silinmesi olayı aslında oldukça basit ardında hiçbir ard niyet olmayan bir olaydır.
            Adı geçen üyemiz silinme isteğini moderatörümüze bildirmiş ve moderatörümüz de bana mail ile silinme isteğini bildirmiştir.
            gece 03:00 sıralarında silinme olayı gerçekleşmiştir.
            daha sonra özel mesajlarıma baktığımda silinme isteği ile birlikte o gece özel mesajlarını alma isteğini de dile getirmiş.
            Bunu sonradan farkettim
            Burada bir kusurum söz konusu ise özür diliyorum

Ancak üyelik sildirme konusunda lütfen daha dikkatli olalım
            Üyeliğinizi gerçekten sildirmek istiyorsanız bildiriniz
            Önce sildirmek isteyip daha sonradan sildirmek istemedim gibi bir şey söz konusu olamaz

Nasıl üye olmak isteğe bağlı ise sildirmek te öyledir ve kişi kendisi sildirmek istemediği halde kesinlikle üyelik kaldırmıyoruz ( forum kurallarının defalarca va açıkça ihlali dışında)

Bazı sildirme isteklerinin kısa sürede bazılarının ise daha uzun sürmesi ise tamamen yöneticinin siteye giriş ve sildirme işlemleri için vakit bulması ile ilgilidir.

Bu olayda bir ard niyet aramak en hafif tabiri ile insafsızlıktır.

Lütfen üyelik sildirme kararınızı tam olarak verdiğiniz takdirde mesaj yollayınız.
            Sağlıcakla kalınız.
            *Bizi bilge yapan, okuduklarımız değil farkında olduklarımızdır*

Yorum

Neden seyfettin bey benim arkadaşlarıma beni kötüleyen pm ler atmış.Gıybet yapmışım, iftira atmışım benim allah ıma bile dil uzaktmış.Tek tek bütüm pm leri kendi gözlerim ile okudum.Bir moderatör bir üyeyi diğer üyelere kötüler mi hiç..bundan nasıl art niyet aranmaz.

Yorum

Re: üyelik slinme ile ilgili açıklama

Orjinal yazı sahibi: psikolog
                Herkese merhaba,
                "Gülben" adlı üyemizin silinmesi olayı aslında oldukça basit ardında hiçbir ard niyet olmayan bir olaydır.
                Adı geçen üyemiz silinme isteğini moderatörümüze bildirmiş ve moderatörümüz de bana mail ile silinme isteğini bildirmiştir.
                gece 03:00 sıralarında silinme olayı gerçekleşmiştir.
                daha sonra özel mesajlarıma baktığımda silinme isteği ile birlikte o gece özel mesajlarını alma isteğini de dile getirmiş.
                Bunu sonradan farkettim
                Burada bir kusurum söz konusu ise özür diliyorum

Ancak üyelik sildirme konusunda lütfen daha dikkatli olalım
                Üyeliğinizi gerçekten sildirmek istiyorsanız bildiriniz
                Önce sildirmek isteyip daha sonradan sildirmek istemedim gibi bir şey söz konusu olamaz

Nasıl üye olmak isteğe bağlı ise sildirmek te öyledir ve kişi kendisi sildirmek istemediği halde kesinlikle üyelik kaldırmıyoruz ( forum kurallarının defalarca va açıkça ihlali dışında)

Bazı sildirme isteklerinin kısa sürede bazılarının ise daha uzun sürmesi ise tamamen yöneticinin siteye giriş ve sildirme işlemleri için vakit bulması ile ilgilidir.

Bu olayda bir ard niyet aramak en hafif tabiri ile insafsızlıktır.

Lütfen üyelik sildirme kararınızı tam olarak verdiğiniz takdirde mesaj yollayınız.
                Sağlıcakla kalınız.
                ...bir moderatörün, bir üyeye hakaret edip, daha sonra kendi hakaretini silmesi ne tür bir insafsızlıktır pekala? sildirme usulü ve prosedürü hakkındaki açıklamanız kayda değer, ancak emin olunuz ki, insafsızlık sınırlarını ciddi anlamda zorlayan kişiler de var. bu hususa da eğilmeniz çok yerinde olacaktır. çünkü kaynak kökenli bakıldığında, bu tür istenmeyen olayların tekerrür etmesi son derece olası. üyeliğin silinmesinden öte, birilerinin moderatörlük konumunu, şahsi, menfaatperest, kişisel beğenilerine ve kararlarına göre kullanıyor olması gerçeğini atlamamalısınız...

Yorum

..

gülben özelden pm atarak seyfettin beyle bunu çöz.. ama eğer dediğin kişi böyle birşey yapmışşa yapmadığını idda edip kabul etmeyecektir.. ben öyle düşünüyorum.. neyse yine de siz tatlıya bağlayın işi..
                  bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

...kişisel menfaatlere göre, speküle ve ajite eden, yine kişisel menfaatlere göre, bu ajitasyon ve spekülasyonlara kol kanat geren bir düzenin üstüne telaffuz edilecek bir insafsızlık görmek son derece güç... bu zincir kırıldığında, elbette herşey tatlıya bağlanacaktır. en kısa zamanda olması dileğiyle...

Yorum

gülben bahsettiğin mesajlar kimlere gönderilmişse çıkarılsın ortaya, çözülür bu sayede sorunlar da
                      just a smile

Yorum

Re: ..

Orjinal yazı sahibi: Metin06
                        gülben özelden pm atarak seyfettin beyle bunu çöz.. ama eğer dediğin kişi böyle birşey yapmışşa yapmadığını idda edip kabul etmeyecektir.. ben öyle düşünüyorum.. neyse yine de siz tatlıya bağlayın işi..
                        Kendisiyle hiçbir problemim olmadıki..Onun benimle varmış.İstediği zaman bana pm atabilir.

Orjinal yazı sahibi: crystalsun
                        gülben bahsettiğin mesajlar kimlere gönderilmişse çıkarılsın ortaya, çözülür bu sayede sorunlar da
                        Hiç sanmıyorum..ama benim çok güzel bir tesellim var..

Neyse ben olayı burada kapatıyorum.Şu an karar aşamasındayım..tek tek tüm üyelere danışacağım. Bu olayı bitirdim..sesimi arkadaşlarıma duyurdum..admin de en azından öğrendi..Hakkımı savundum..

Yorum

Gülben...
                          Bir sorum var...

Sen Cervantes'in eserlerini okudun mu hiç?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: McBusiness
                            Gülben...
                            Bir sorum var...

Sen Cervantes'in eserlerini okudun mu hiç?
                            Yeni başlık açıcam orada konuşuruz..fakat hiç okumadım hatta dediğim kişiyi duymadım bile..

Nedenkine.. :roll:

Yorum

...moderatörlük teklifi falan mı aldın :>

Yorum

eneyimin

burda uzun süre üyeliği ve emeği olan birinin silinmesini anladım da bu site psikolojime iyi geliyor denmesine rağmen bunun yapılması bana çok ilginç geldi..herneyse gülben hoşgeldin..gelmedim deme haa geldin geldin :lol: ya da gelmelisin..sonuçta burada kendi iyi hissediyorsan neden uzak kalasın ki..sana yanlış yapan biz değiliz..bizi cezlandırma yani diyorum.senin pa üzerine çok deneyimin var diye biliyorum..bunları paylaşmaktan vazgeçme..bu site bahsettiğin şahısa ait değil ki..burayı oluşturan bizleriz..onların kaç tane yazısı ya da konu başlığı var ki...bence biraz uzak kal sinirin geçsin ama geri gel ok

Yorum

İşleniyor...
                                X