Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Benim buradan anladığım bir chat odası açılsın yazılan her mesaja puan versin takılmak isteyenler oraya gitsin burasıda boş mesajlarla dolmasın....ok..
Yazılarını okuyorum şimdi..
Hepsini tek tek..
Adımın geçtiği yerleri de..
Cevap hakkı doğuyor haklı olarak..ama kullanma taraftarı değilim..
Gelip geçiyorum bu başlıktan..
Birkaç kısa cümle..
.................................................. .................................................. .......
Bildiklerin yalan, söylediklerin taraflı, duydukların flu.. her şey karman çorman, toz duman..kocaman bir muamma..müthiş bir kaos..
Sende taraflı anlatıryorsun bunu unutma..herkes kendini haklı görür ve kendini korur.Ama birisi hakkında hüküm verilecekse 2 taraf dinlenmeli.
Tatsız..
Ve yorucu..
İşte bu nedenle..
Benimle uzlaşabileceğin hiçbir ortak payda yok Gülben..
Olamaz da..
Uzlaşmak isteyen kim.. :roll: Ben sadece seyfettin beyin bir büyük olarak yapması gereken şeyi söyledim..benim Ona sinirle attığım pm i sana göndermek yerine arayı bulmaya çalışmalı ve sorun ne ise gidermeye çalışmalıydı.Sonuçta sen moderatör olabilirsin ama bende çok değerli bir üyeydim.Olması gereken buydu..fakat ben beni lorden le uzlaştırın diye bağırmıyorum..böyle bir isteğim olsa özelden müdahale ederdim.Hoş denedim seninle konuşulmuyor.. :?
Seni sildim...sen de beni.. ( eğer silmediysen de, sil..)
Ben seni çok önceden sildim..eğer msn de bahsediyorsan oradan da sildim..fark etmedin sanırım.
Tek bildiğim, göründüğün kadar masum değildin..
Üzgünüm ama böyle..
Belki sana göre de ben öyleyim..
Bilemem...
Evet seninde belirttiğin gibi bende senin masum olduğunu düşünmüyorum.Fakat lorden bu sitede herkesle çakışıyorsan oturup düşünmelisin bence..bunca insan sorunlu, kötü, şeytan da bir sen mi meleksin.. :roll:
Ama inan tek bildiğim, seninle uzlaşamayız...
Kesinlikle..
Bu yüzden Lorden nickini kullanma..
Güzel..birbirimizden mümkün olduğunca uzak duralım..benimde tek isteğim bu.
Kendi savaşını verirken, beni kolumdan çekiştirme..
Gelmiyorum..
Zamanında beni çekiştirdiğini hatırlıyor musun..Buraya çok şey yazabilirim ama rencide etmek istemiyorum.
Silinişinden de sorumlu değilim, bilmeni isterim, o gece ben sitede bile değildim, olanları ertesi sabah öğrendim..
Ancak, son gecende Seyfettin Bey'e benimle ilgili yazdığın pm..
Müthiş..
Tek cümlelik devasa bir gıybet..
Unutamıyorum Gülben..
Helal sana..
.................................................. .................................................. .......
Sinirle yazdım hatırlamıyorum bile..fakat büyük bir gıybet yapmış olabileceğimi düşünmüyorum. Ve site arkası çok çalkantılı ve şahit olduğum tarafı bile aklımın alamayacağı kadar karışık.Bir sürü insan yalan söylüyor olsa bile benim kendimin farkına vardığım taraflar var.Ayrıca sana çok büyük bir kinim yok..masum bile olabileceğini düşünüyorum (bazı konularda) ama bana bile istemeyerek de olsa zarar verdin..silinişimden bahsetmiyorum..çok önceden zarar verdin.Benim sana tamamen iyilik olsun diye ve masumca gönderdiğim pmleri bile çok kötü yerlere çektin..hiç beklemediğim şekilde olumsuz ve ters yanıtlar verdin.Bu sitede ben seni herkesten fazla korumuşumdur fakat sen farkına varamadın.Bilmediğin bile birçok olay var.Herkesin siniri var herkes kötü olabiliyormuş görmüş oldun..Her zaman dediğim gibi safım..meleğim..fakat zarar gördüğümde şeytanlaşabilirim.
Gülben hastayım diyorsun ama sen bu siteyi hastalık haline getirmişsin.
milleti meşgul edip duruyorsun.bütün üyelerin dikkatine falan diyerek.
hepsi boş laflar.
herkes bişekilde oltana geliyor.
gönüllü veya gönülsüz.
Gülbenin uyeliginin silinmesi ve tavsiyeleriniz Hk
Orjinal yazı sahibi: lorden
GÜLBEN, SABRIMI ZORLUYORSUN..VE YİNE SUSUYORUM...............BEN 9 AYDIR BU KEŞMEKEŞİN İÇİNDE DİBE VURDUM..VE ÇIKTIM..BİR DE SENİNLE UĞRAŞAMAM...SENDEN YAŞÇA BÜYÜĞÜM VE SANA TEK NASİHATIM VAR..
Bitti...
Sayın Moderatörümüz Lorden Hanımefendi,
Dokuz aydır bir keşmekeşin içinde olduğunuzu dibe vurup çıktığınızı itiraf edişinizi takdirle karşılıyorum dibe vuruşunuza çok üzüldüğümü bilmenizi rica ederim. Ancak bu dibe vurmanın tüm çabalarına rağmen üyeliğinin silinmesi dolayısıyle Gülben’de daha fazla ve taze olabileceğini kabul etmenizi dilemekteyim.
Bu başlığa gönderdiğim bir evvelki yazımda Sn. Moderatör Psk SeyfettinTekin’den , Gülben’in kendisine kısa sürede PM göndermesine rağmen üyeliğinin nasıl olupta silindiğini aynı başlık altında açıklamasını arzu etmiştim. Kendisi bu arzumu yerine getirip akbinde konuyu kilitlemiş olsaydı yeniden dibe vurma riskinizi veya sabrınızın tükenmesini engellemiş olurdu.
Mümkünse bu arzumu kendisine iletmenizi rica ederim. Zira bu konu yeterince izlenmiş ve yorum almış durumda (24 saat içinde 1,283 izlenim ve 91 yorum).
Gülben’e gönderdiğiniz nasihatlarınız sadece aşağıdakilere katılmaktayım:
“Lütfen artık bir iş bul ve çalış, bu sanallığın içinde boğulma, sürekli evde oturup, nete girip, bu siteyi hayatının merkezi yapma.”
Aslında bu nasihatınız tüm üyeler için geçerli ve faydalı bir nasihat. Fakat bazı üyeler için uygulaması çok zor bir nasihat. Mesela benim için (emekli oluşum nedeniyle iş bulma haricinde). Çünkü nüks eden depresyon ve anksiyeteme evden dışarı çıkmamın faydalı olacağını bilmeme rağmen bunu aylardır gerçekleştirememekteyim.
Ve maalesef depresyon süreçinde hemen hemen tüm gündüzümü nete girip bu siteyi hayatımın merkezi yapmaktan kendimi alakoyamamaktayım. Üstelik artık yazmaya deyecek konu bulamamam ve sitenin eski kalitesinin gün geçtikçe bozulmasına üzülmeme rağmen.
Emin olun bu bağımlılığımdan kurtulmam için, alkol bağımlığımdan 2 hafta içinde ilaçlar vasıtasıyle kurtaran özel hastanede bu kısa süreli tedavi mevcut olsa oraya bu nedenle seve seve gitmeye hazırım.
Herne kadar depresyondan kurtaracak EKT (Elektro şok) mevcutsada +65 yaşım ve esasen zayıflamış hafıza zorunum dolayısıyle böyle bir tedaviye cesaret edememekteyim. Eskilerinde olduğu gibi 10-12 ay süreden sonra ilaç + bazı özel takviyeler eşliğinde kendiliğinden geçmesi umuduyla günlerimi saymaya ve siteye girmeğe devam ediyorum.
Sevgilerimle,
U34, bir Psikoloji Portalı bağımlısı.
Not: Kusura bakmayın, bir türlü kısa mesaj yazmağı becerememekteyim. İnşallah başınızı ağrıtmış olmadım. Lütfen Seyfettin beye yukarda altını çizerek açıkladığım arzumu iletmeyi unutmayın.
Yorum