Orjinal yazı sahibi: çakıl
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Esim Borderline!
Collapse
X
-
Borderline insan sevmez, değer verez gibi bir duruma gitti konu.. Bende anlamak için sordum. Tam olarak anlamadan yardım edeb,ilmem mümkün mü..
Kaç git kurtar kendini diyorsunuz. Ben yaralansamda yardım etmek için ne yapabillirim diye debeleniyoorum, ve yöntemi yokmudur nasıl yaklaşmalııyım diye soruyorum..Kaçıp gitsem şuan burada olup anlamaya çalışır mıydım? Ben nasıl yardımcı olabileceğimi bulmaya çalışııyorum..Uğraşıcam ama, bilmeden yanlış bişey yaparım daha kötüye gider diye korkuyorum.
VE NASIL DAVRANMAK DAHA İYİ OLU DAYA YARDIMCI OOLUR DİYE SORUYOORUM. NASIL DAVRANNMALIYIMMMMMMMMMMMM
Yorum
-
çakıl.. kelimesi kelimesine aynı şeyleri yaşadım eski sevgilimde. ve benim 1 buçuk yılımı aldı onun sorunlarını düşünerek kafayı yedim ben de. bu tip insan senden uzak allaha yakın olmalı. eğer allahın sana verdiği cana zarar vermek istemiyorsan bu şekilde tutarsız insanlardan uzak durmalısın. onların yaşadığı da bir hastalık ve allahtan onlara şifa diliyorum ama kendi psikolojimi bozucak boyuta ulaştığında ben bu insanı ve bu insanla alakalı olan herkesi ve her şeyi terkederek düzeldim. umarım bir gün o da düzelir. senin sevdiğin insan da düzelir. ama emin ol sen ona yakın oldukça üzülürsün ve sen üzüldükçe o daha da üzülür o üzüldükçe seni üzer. bu bir kısır döngü şeklinde devam eder. en karlı iş uzak durmak. gidebildiğin kadar uzağa gitmek. baştan ben de vazgeçemedim senin gibi mesaj atmalar, aramalar... ve hepsinde farklı insanlarla karşılaşıyordum. biri ben olmazsam ölecekti, bir diğeri senin de karşılaştığın gibi beni o.pu yerine koyuyor hakaretler küfürler ediyordu. hatta bi ara ben artık net bi şekilde hayatımdan çıkmasını söylediğimde öfkelenip beni kullandığını,benimle sadece eğlenmek için birlikte olduğunu filan söyledi. sonra tabi bunu da inkar etti. kısacası hasta bir insandı. ve ben onu düzeltemedim. düzeltemediğim gibi kendimi hasta ettim. neyseki kendimi düzelttim.düşününce bunlar da bizim için bir tecrübe sonuçta. ilerde hayatımıza giricek insanları belirlemekte sorun yaşamayız en azından.
Yorum
-
yorurmum ağır olacak
kimse kusura bakmasınnn
o kim ya , sana öyle davranıyor
tek suçlusus sensizzz
ailen seni , bunun içinmi büyüttü
kendinede mi, saygın
san küfür etmiş, bide yemek yemişsin
bide uyumuşsun şakamı bu
bu forumdan sonra hayat felesemem değişti
erkek kıtlığımı var , sokakta yatan evsizle yemek yerim daha iyi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tavşan View Postyorurmum ağır olacak
kimse kusura bakmasınnn
tek suçlusus sensizzz
kendinede mi, saygın
bide uyumuşsun şakamı bu
kes sesini seni kulaklarından tutup atarım kapıya hadsiz !!!!!!!!!!!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tavşan View Postyorurmum ağır olacak
kimse kusura bakmasınnn
tek suçlusus sensizzz
kendinede mi, saygın
bide uyumuşsun şakamı bu
insanız biz her zaman aklımızla ve mantığımızla hareket edemiyoruz. bazen öyle duygular yaşıyoruz ki kimsenin yıkamıcağı tabuları kendi ellerimizle yıkıyoruz ve bunu yaparken de kendimizi,ailemizi hiç düşünmüyoruz. he iyi bi şey mi tabiki değil. ama her insan hayatında en az bir kez böyle bir durumu yaşamıştır. yaşamamışsa da saygı duyarım valla.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24yorumlarına dikkat ediyorum,, çok net ve keskin,,, hayat o kadar keskin ve net değil,, bazen öyle durumlar içinde kalıveriyorsunda,, çaresiz hissediyorsun kendini,, ve hiçkimse kasıtlı ve isteyerek öyle değil ,,,
yok fabik arkadaşım, ben bana küfredenle bebrabere uyuyamam
yapamam, yemek yiyeyemem
kendimi çok ötü hissederim
benim beraber uyuyudğum insan bana saygı duymalıı
kesin ve net diyorummm
haa aşkından ölürürm 1 -2 ay sonra biter
Yorum
-
hacı burda millete cakasatma istersen normal hayatında gerçekten uyguluyorsan no problema ama pek de sanmıyorum yani gelip buralarda kendini övdüğüne göre bi ters psikoloji durumu var ortada.Orjinal yazı sahibi: tavşan View Postyok fabik arkadaşım, ben bana küfredenle bebrabere uyuyamam
yapamam, yemek yiyeyemem
kendimi çok ötü hissederim
benim beraber uyuyudğum insan bana saygı duymalıı
kesin ve net diyorummm
haa aşkından ölürürm 1 -2 ay sonra biter
Yorum

Yorum