Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Esim Borderline!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: çakıl View Post
    Kendimi kötü hissediyorumda, karşındakinin aslında içinde farklı olduğunu biliyorsun.. sevdiğin için mücadele ediyorsun..
    unutmak zorunda kalırsan mecbur..
    ama benimki elimden geldiğince mücadele etmek.. sanırım daha umuudum tükenmedi..
    bence sen onu sevmeyi seviyorsun

Yorum

Benim ondan uzaklaşmam onu değiştirmeyecek.. O şimdi benim onu terkettiğimi düşünüyor, görünürde evet ben bitsin dedim ama..şimdi bir travması daha oldu.. eski aşkları gibi bende terkettim..o na göre öyle..
      şimdi daha travmatik, bbaşkasına aşık olsa o kız dahada acı çekecek , benden daha fazla.. bunu ona söylediğimde de onaylıyor zaten evet diyor. en azından beni bukadar tanıyyabilmişsin diyor.. yani o yoolunu çizecek ama. mutlu olamayacak..
      sana ne ondan sen kendi yoluna bak diyebbilirsiniz de .. seviyorum yaaaaaaaa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tavşan View Post
        bence sen onu sevmeyi seviyorsun
        Onu sevmenin sevilecek bir yanı var mı sence..
        Ama , arttık tamammen vazgeçtiğimde onu sevmeyi sevebilirim, vve bunu onsuz yaşayabilirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: çakıl View Post
          Benim ondan uzaklaşmam onu değiştirmeyecek.. O şimdi benim onu terkettiğimi düşünüyor, görünürde evet ben bitsin dedim ama..şimdi bir travması daha oldu.. eski aşkları gibi bende terkettim..o na göre öyle..
          şimdi daha travmatik, bbaşkasına aşık olsa o kız dahada acı çekecek , benden daha fazla.. bunu ona söylediğimde de onaylıyor zaten evet diyor. en azından beni bukadar tanıyyabilmişsin diyor.. yani o yoolunu çizecek ama. mutlu olamayacak..
          sana ne ondan sen kendi yoluna bak diyebbilirsiniz de .. seviyorum yaaaaaaaa

arkadaş bu dünyayı biz mi kurtarcaz ya gece gece beni depresyona soktun yalnız. şu sevmek denilen şeyi dibine kadar yaşayıp bitirince de bi daha sevilmiyor sanırım. ben de sevemiyorum diye isyan edicem şimdi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
            sen başka bir frekanstasın hacı ............
            galiba haklısın tek ben çırpınıyorum

herkez nasıl mutluysa öyle yaşasın

iyi geceler bu arada

Yorum

Davşan kardeş.. Bumudur yani (:

Yorum

[QUOTE=sosyalhobik24;400227][B][COLOR="#000080"]
                insanlarda farklı farklı işte,, kimi basar gider,,
                kimi mücadele eder,
                kimi olayı olduğu gibi kabullenir, pasifleşir,,
                kimi değerleri için kabulenir.
                kimi çaresizdir.

basıp gitmek haricindeki maddeler beni sinirlendiyor

şimdi insanlar eşlenin kahrını çekemiyor
                basıp gitse , o insan bi daha aynı davranışı yapamaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nickimi feriha koydum View Post
                  Davşan kardeş.. Bumudur yani (:

sırf bu davşanlık tan
                  adımı değiştireceğim

bu ikinci oluyor
                  davşan değil tavşan:tinysmile_shutup_t2

Yorum

Basıp gitmek te işe yaramıyor tavşan..

Herkes bir tepkiye farklı şekilde tepki veriyor malesef...

Yorum

• ahahaha, Geniş Aile de zekai diyordu ya davşan yarim )

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: diazepam View Post
                        arkadaş bu dünyayı biz mi kurtarcaz ya gece gece beni depresyona soktun yalnız. şu sevmek denilen şeyi dibine kadar yaşayıp bitirince de bi daha sevilmiyor sanırım. ben de sevemiyorum diye isyan edicem şimdi
                        Aman kimse depresyona girmesin gözünüzü seveyim..:RpS_biggrin:

sanırım öyle tekrar sevemiyorsun...

Yorum

• Aramızda borderline olan biri yok mu????en iyi o anlatabilir..

Yorum

• Bu borderline denen hastalık hep ilişkilerdemi karşımıza çıkıyor.Başka belirtileri yok mu acaba ikili ilişki yaşayan insanlar pişman olamaz mı onu kaybetmek zor gelemezmi onlara herkez sevdiğini hemen silip atabiliyormu kafasından ne bileyim insan başka bir şehre taşınınca bile şöyle bir sarsılıyor metebolizma psikoloji oraya ayak uydurmaya çalışırken buluyor kendini.Bu bahsdilen olaylar evlilik uzun süreli gönül ilişkileri tabii kopmak ve unutmak zaman alıyor olabilir.Belki insan boşanmayı istemeyip karşısındakinin davranışını değiştirmeye çalışabilir o tavırlarıyla ne bileyim o zaman unutulmayan bütün aşklar kişinin borderline olduğunumu gösterir.Bazen insan iki duyguyu aynı anda yaşayabilir.Bu onun borderline olduğunumu gösterir.Bazen evlilikte kötü şeyler hatırlanır karşıdakinden nefret edilir iyi şeyler hatırlanır sevdiğin aklına gelir.Bu kişi borderlinmı olsun.Bu hastalığı anlayamadım desem.Daha somut belirtiler belki.Bence bütün insanlar yanlız kalmaktan korkar insan sosyal bir varlıktır çünki.Bir adada tek başına kalmak kimin hoşuna giderki bir nesneye yüz çizip konuşmaya başlarki sessizliği insanı delirtmesin.Herkez kafasına göre dost arkadaş bulamayabilr. Ama genede yanlız olmayı istemez.Kusursuz arayışına girmek motomot benzerlik arayışına girmek insanı tabiki yanlızlaştırır.Her insan da anlaşılabilecek konuşulabilecek bir damar bulunur insan yeter ki istesin.Bu yüzden ilişkiler herkezi yorar.Yorgun olmaya rağmen insanlar cemaatleşir.Peygamber efendimizinde tavsiyesidir.Önemli olan iyi niyettir ilişkilerde.Karşıdakinin kendini kesmesinin ardındaki masum küçük çocuğu görebilmektir.Evli olan erkekler kadınlarının içinde hep bir kız çocuğu olduğunu görmeli adam görmüyorsa kadın histeri kıvamında kendini kesebilir.Yıllarca mutsuz o evde bekliyebilir yada onu aldatır ne bileyim.Bu hastalığı anlıyamadım ben aklım ermedi.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: queensyche
                              şayet bir borderline eşiniz sevgiliniz yakınınız varsa size kolay gelsin inanılmaz zor bir süreç sizi bekliyor demektir!..bir borderline hastası olarak tüm samimiyetimle söyleyeyim sevme konusunda çok hassasız..inanmayız kolay kolay..hatta kolay kolay değil HİÇ bile diyebiliriz. ve aynı şekilde gerçek sevgiyi barındırmayız....
                              merhaba. bir sorum olacaktı. cevap verirsen çok sevinirim.

özelden yazmak istedim ama posta kutun doluymuş.
                              Last edited by Leroi; 28-05-2013, 02:26 AM.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: queensyche
                                Terapı kesınlıkle sart.. Amabunun ıcın sana onerılerde bulunacagım
                                :/ tamam bekliyorum mesajını.

Yorum

İşleniyor...
                                X