Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Risperdal

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sunger selam ,

Arabistan Cidde şehrinden yazıyorum.Bir Türk firması ile buraya çalışmaya gelmiştim;Arap ortaklığı var.1 aydır buradayım kendimi çok kötü hissediyorum bunu yetkililerle paylaştım,çalışamayacağım burada dedim.Pasaportum işlemden bir türlü çıkmadığı için ülkeme dönemiyorum.Sıkıntı içerisindeyim 1 aydır boş boş gidip geliyorum merkez ofislerine hatta bazan gitmiyorum kaldığımız otelde yatıyorum.İlaçlarımı yanıma almamıştım doktoruma mail yoluyla ulaştım; en son kullandığın dozlarda devam et dedi bana.Burada ilaç alacak param bile yok.Bana diyorlarki: çalış yada çalışma durduğun hergünün parasını alacaksın.Şimdi ayın 6 ila 7'sini bekliyorum para almak için.Ama burada hiçbir iş yapmıyorum bu şekilde para verseler bile rahatsız olurum ne yapacağımı bilmiyorum , bekletip duruyorlar beni.Durumum çok zor.

Yorum

• ilaçların tabiki yan etkisi varda risperdalin ki çok oldu bende ondan sizde ne tür bir yan etki yaptı onu soruyorum

Yorum

• arkadaşlar risperdalin yan etkisi kaç günde gecer aranızda kullanan varmı

Yorum

• ben bu ilacı kullanmıyorum fakat ekileri genelde bir iki hafta içinde geçiyor

Yorum

• 16 gün oldu hala etkileri devam ediyor. ilk baştaki gibi degil ama.beni çok sarstı işlerimi yapamaz evden çıkamaz hala geldim

Yorum

• 3 m g risperdal bende güç kaybı ve cinsel isteksizlik yaptı...acaba ilacı bırakırsam kaç günde eski halime dönerim?

Yorum

• femento ne gibi kötü etkiler?

Yorum

• ilacı ne zamandır kullandıgına baglı ama genelde ilacı bıraktıktan üç dört gün sonra eski haline dönersin.niye dönmek istiyosan cinsel isteksizlik kötü bi şey degilki iyi bi şey aslında sadece evlilikte biraz sıkıntı dogurur bekarsan dert etme bence

Yorum

• 1 saat masturbasyon yaptığımı bilirim. o gün harcadığım enerjiyi sanırım 10 roundluk boks maçında dökerim. bol bol uyku ve yaşarken duyularını kaybetmektir yan etkisi. halsizlik, kilo alımı. bünyene çarparsa huzursuzluk. kesinlikle kullanılası ilaç değil de işte. mecburen...

Yorum

• Yan etkileri cinsel isteksizlik uyku iştah artması

Yorum

• Ben bunun 4 mg olanını kullandım az kalsın ölüyordum, 3 gün boyunca nefes almakta zorlandım, kalbim küt küt atıyordu, cinsel olarak da ciddi yan etkileri oldu ve sürekli yemek yeme isteği, çok felaket uyku yaptı, o kadar uykuluydumki ayakta bile duramıyordum, sanki 3-4 gündür hiç uyumamış gibiydim, işin ilginç tarafı o kadar uyku etkisine rağmen bir türlü uyutmuyordu uyku yapıyor ama uyutmuyor, uykusuzluktan ayakta duramıyordum başıma yastığa koyduğumda da yataktan kalmak istiyordum çok değişik bir ilaçtı bir sadece sefer içtim ve 3 gün kendime gelemedim......
                        Last edited by Edward; 30-06-2013, 04:04 AM.

Yorum

• ben 3 mg lık olanını kullanıyorum
                          sabırla güzellikler getireceğini düşündüğüm bir ilaç.
                          http://img5.imageshack.us/img5/9366/...2alcopyfw2.jpg

Yorum

• 2 mg risperdal kullanıyorum zekayı düşürdüğü doğru mu ?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: regina_rosetta View Post
                              Risperdalin yan etkileri nelerdir???günde 1 mg kullanıyorum...ve ocd hastaları neden risperdal kullanır???
                              teşekkürler :twisted:

ben o iklacı hem 1 hemd e2 mg içtim yan etkileri ot gibi sakin yapıyor efendime söylim aşırı uyku aşırı kiloalma v.s. v.s...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Shaokahn View Post
                                2 mg risperdal kullanıyorum zekayı düşürdüğü doğru mu ?
                                son bilimsel çalışmalar uzun süre kullanılan antipsikotiklerin beyinde bazı büzülmelere yol açtığını göstermektedir.Bakınız..http://archpsyc.ama-assn.org/cgi/con...tract/68/2/128

Yorum

İşleniyor...
                                X