Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Risperdal

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Risperdal'in yan etkisi

sil

Yorum

• Re: Risperdal'in yan etkisi

..................

Yorum

• Re: Risperdal'in yan etkisi

Orjinal yazı sahibi: emikail
        Türkçe konuştuğuna göre Müslüman olduğuna kanaat getirdim ve sana kardeşim diye müracaat ettim.
        Daha Türkçe konuşup da müslüman olmayan yığınla insanın varlığından habersiz bir kişinin nasıl olup da 4 tane bilimsel kitap yazdığını anlayamadım doğrusu. Böyle boş iddia ile olmuyor, bu kitapları buraya koyarak bize de göstermeniz ve ispatlamanız gerekiyor.

Bugün Türkiye'de, Türkçe resmi dildir. Fakat islam resmi din değildir. Bu da şu demektir ki bu ülkenin vatandaşı olan herkesin ana ve resmi dili Türkçedir ama o Türkçe konuşan insanların içinde müslüman olmayanlar çoktur. Sizin mantığınıza göre, Türkçe konuşan insanların tamamı müslümanmış, peki insanların dinlerini nasıl tespit edebiliyorsunuz? Elinizde bir dinölçer falan mı var?

Artık şu din taassubunu atın bir kenara. Gördük işte bize dost olan müslüman arapların 2. Dünya Savaşı'nda yaptıklarını. 4 tane bilimsel kitap yazdığınıza göre de bunları biliyor olmanız gerekirdi...

Yorum

• risperdal+depakin+lustral

ŞİKAYETLERİM
          geceleri uyayamamak... gördüğüm halisünasyonlar... ses koku görüntü ve bunların çok gerçekçi olması... unutkanlık. yaptığım şeyler iyapmadım sanmak, yada yapmadıklarımı yaptım sanmak... kendime zarar vermek.... ve son zamanlarda intihar planları yapmak... hatta bunun için ciddi ciddi çalışmalar yapmak...

TRAVMA dedi doktorum... bi olay yüzünden geçirdiğim travmanın izleriymiş.. verdiği ilaçlar;

sabah= 1mg risperdal+50mg lustral
          akşam=1mg risperdal+500mg depakin

ilaçlar işe yaradı fakat;
          Risperdal iştahımı açtı ve kilo yaptı... ilaçalrı kestim doktoruma da gidemedim... çünkü randevu falan alamıyorum bir tülü... şimdi gene kötüleşmeye başladım... ilaçlara başlıcam ama gene kilo almaktan ve saçlarımın dökülmesinden korkuyorum... sizce risperdal saçları döküyormu ??[/b]

Yorum

• 1 yıldır risperdal kullanıyorum sabah 3 akşam 3 mg 1 yılda 15 kilo birden aldım saç dökülmesi gibi bir problemle karşılaşmadım ama çok fazla yorğunluk yapıyor iştah açtığı doğru

Yorum

• Re: risperdal

Orjinal yazı sahibi: bocekcilorumcek
              ŞİKAYETLERİM
              geceleri uyayamamak... gördüğüm halisünasyonlar... ses koku görüntü ve bunların çok gerçekçi olması... unutkanlık. yaptığım şeyler iyapmadım sanmak, yada yapmadıklarımı yaptım sanmak... kendime zarar vermek.... ve son zamanlarda intihar planları yapmak... hatta bunun için ciddi ciddi çalışmalar yapmak...

TRAVMA dedi doktorum... bi olay yüzünden geçirdiğim travmanın izleriymiş.. verdiği ilaçlar;

sabah= 1mg risperdal+50mg lustral
              akşam=1mg risperdal+500mg depakin

ilaçlar işe yaradı fakat;
              Risperdal iştahımı açtı ve kilo yaptı... ilaçalrı kestim doktoruma da gidemedim... çünkü randevu falan alamıyorum bir tülü... şimdi gene kötüleşmeye başladım... ilaçlara başlıcam ama gene kilo almaktan ve saçlarımın dökülmesinden korkuyorum... sizce risperdal saçları döküyormu ??[/b]
              merhaba bocekcil
              ben de gunde 3 mg risperdal aliyordum su an 2 mg a dusurdum. Sac dokulmesi bende de oluyor. Cok seyrek rastlanan bi yan etkiymis internetten ogrendim ben de risperdal in sac dokulmesine yol acabilecegini ama doktorunla konusmanda fayda var.
              Ben 3 mg dan 2 mg a dusurdukten sonra dusuncelerimde artma oldu doktor bunun anksiyete problemi oldugunu soyluyor risperdalin dounu aaltirken gorulebilirmis. Boyle bir sorun yasayan arkadaslar var mi acaba? Nasil bas etmisler bu sorunla merak ediyorum. Gecici bir durum mu yoksa ilacla tedavi edilmesi gerekiyor mu?

Yorum

• mrb arkadaşlar risperdali banada verdi doktor ama ben hiç bir etkisini göremedim ya aksine uyuyamıorum sinir halen var kafamdaki düşünceler gitmio bitürlü kendimi deli gibi hissediorum hiç birşeyden zevk almıorum hiç bişey yapmak istemiorum çok sıkıntılıyım :cry: nefret ediorum herkesten

Yorum

• RİSPERDAL

ARKADAŞLAR...benim oğlum19 aylık doktor günlük 0,50 mg verdi yan etki 1000 de 1 ihtimal kasılma ve yüksek ateş olabilir dedi..bu ihtimal i düşünmek bile istemiyorum... ilaç hakkında araştırma yapıyorum yazarsanız sevinirim...oğlum da konuşma eksikliği ve gelişimsel sosyal bozukluk tespit edildi ama halen araştırılıyor...
                  eğitim alması için hareketliliğni azaltmak amacı ile bu ilacı verdiler, kararsızım..
                  teşekkürler.

Yorum

• ARKADAŞLAR lütfen yardım ben 3 aydır lustral ve risperdal 1 mg kullanıyorum... ama risperdal i bırakmak istiyorum. siz nasıl bıraktınız lütfen yazınnn???????yarısını mı içtiniz önce lütfen yrdmm!!

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: pervinl
                      ARKADAŞLAR lütfen yardım ben 3 aydır lustral ve risperdal 1 mg kullanıyorum... ama risperdal i bırakmak istiyorum. siz nasıl bıraktınız lütfen yazınnn???????yarısını mı içtiniz önce lütfen yrdmm!!
                      niye bırakmak istiyosun risperdal ı???

Yorum

• çok yan etkisi var diye bana pek bişe yapmadı gerçi ama yine de sadece lustralla devam etmek istiyorum!!!

Yorum

çok yan etkisi var diye bana pek bişe yapmadı gerçi ama yine de sadece lustralla devam etmek istiyorum!!!
                          ben şuan lustral içiyom snein hastalığın neydi

Yorum

• depresyon risperdalde kullandın mı

Yorum

depresyon risperdalde kullandın mı
                              hyr

Yorum

• senin hastalıın ne

Yorum

İşleniyor...
                                X