Orjinal yazı sahibi: depresyonzede
Allah m o günleride gösterir insallah kalbim dayanirsa buna vede beynim. birde atak yasarken ikinci bi hastalik off cok kötü. ateslendm az once krize girmistim ya ellerim ayaklarim tutmuyordu. oysaki psikiyatristler sitelerde nede kolay rahat ve güzel anlatmislar. hiçbirşey yok gibi.. içimizde ne firtinalar kopuyor bir bilse. cipralex ile 3üncü ügnümü geride biraktm ve hala cok zor günler bekliyor ekim 6 okul basliyor zamanlamaya bakarmisiniz
arkdslar bu cipralex ile ataklarim en az kac gün sonra hafifler bir yazarsaniz, ve kimi diyorki ben 5 yil oldu hala gecmedi, cipralex fln hikaye vb. dha cok bozuluyor insan. nyse asiri uyusuk kafam suanda cok yazmis olabilirm okuyan ve cvplayan tüm arkdslarima tesekkür ederim.

Şunu dıyım canım İlacının dozunu gıtmeden ayarlattır bı daha Doktorunla konuş Xanax yerıne gecen baska bı ılac verebılır Ama ondanda korkma.Bana doktorum günde 2 mg içme hakkın var dedi sen 10 mg 20 mg alırsan tabı bagımlılık yapar fakat tabıkı uyusturuc bagımlılkları bıle tedavı edılıyorsa bundan hıc korkma sana sundugu dozu kullan fazlasını degıl ve gıtmeden bı psıkologlada gorusmelısın senı rahatlatsın Ben doktoruma bu ılacın bagımlılık yaptıgını soyledım ama o zaten ben sana yeterlı dozu sundum dedi.Fazlasını kullanmayacaksın zaten dedı.Sende her sn ıcersen olmazgunde 2 mg al kendını ıyı hıssetmedıgın anlarında Özellıkle otobus yolculugun ve arkadaslarını tanıma suresınde.goruceksın o kadar sevecegın ınsanlar olucak kı orda onlara sarılıp adımını atacaksın.Unutma o ilacın etkılerını 2 haftada gostermesı gereklı . Belkı dayanamayacagım dedıgın o anlarda kullanacaksın.
)Bide doktorum hastalıgın kronık dedı 8O :cry: derken ben o anda o şoku yaşadım.Derken bu ilacı hep içecekmıyım dedım?O da gereklıyse evet dedı 8O Ya evlenıp coluk cocuga karısmak ıstersem Gebelıkte nasıl kullanıcam çocuk doguramıycakmıyım ben dedım.O da oooo hele o gunler bı gelsın herseyı zamanında dusunuruz dedı.Yanı sızede sunu dıyım ılacı azaltacaklar bıraktıracaklar mı bellı bıle degıl bız bu ılaclarla seker hastası oldugumuzu var sayıp devamlı(ya da bellı donemler halınde) ıcıcegız belkıde
Yorum