Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cinsel obsesyon

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Sparrow merhaba, cok once acmissin konuyu ama bu kadar olur tam benim dusuncelerimi yazmissin.. cok nerak ediyorum son durumun nedir, umarim siteyi ziyaret ediyorsundur

Yorum

Kardeş, ne tanrı var, ne peygamberler... Hepsi biz insanların uydurması. Uydurup inanıyoruz. Hiç bir insanın diğerinden üstünlüğü yok. Bilgi ve beceri haricinde... Kafanızı tanrı ile meşgul etmeyin, bence... OKB bir hastalık ve düşünen biz insanların beyin kimyalarındaki arızadan kaynaklanıyor. Çaresi de öncelikle ilaçlar... Size yarayacak ilacı arayıp bulmaya çalışın... deneme yanılma...Bakın onlarca çeşit etken maddeli ilaç var ve biri çıkıp ben yüzde 100 çözdüm diyemiyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sir_7 View Post
        ben 35 yasinda yurtdisinda bir cerrahim,23 yasinda tip fak. 4. sinifta(98 yilinda) bu hastaliga yakalandim OKB ve depression beraber aniden hortladi,ne oldugunu anlamaya firsat bile olmadan yogun ic sIKINTI (AXIYETE) ve önce cinsel sonra dini sonrada her ikisi birden beni sardi,yaklasik 6-7 hastanede yattim araliklarla ;okb mi geciriyorlar depresionnumu azaltiyorlar ama axiyetemi istenilen düzeye indiremiyorlardi,hastaligimla ilgili binlerce tez makale vs okumadigim tibbi dokuman kalmadi sonunda kendi tedavimi kendim buldum yani ilac tedavisini 2007 den beri 100% iyilik halindeyim ama zekam istedigim düzeyde degil hasta olmadan 150 ye yakin IQum vardi simdi 110 civarinda meslegim geregi bu zeka bana yetmiyor.simdi zekami nasil eski hale getiririm onun arastirmasi icindeyim..psikiatrik hastaliklarda tedavi süreci uzun zahmetli ve mesekkatli insanin elindeki tek güc sabir,hic isyan etmedim hep sabrettim 30 yasimda tüm sacim agardi ve agzimda disim kalmadi,hic ama hic yilmadim meslegimi en iyisekilde icra etmeye calisirken,hastaligimi %100 NASIL YENERIMIN HESABINI YAPTIM cok ama cok aci ve izdirap cektim bu hastaliga yakalananlar bilir,Allaha sükürler olsun...yine bildiklerimi paylasirim.herkese saglik ve sihatli günler dilerim.
        Kardesim insaallah iyisindir yazinin cok faydasi oldu eline saglik.

Yorum

Selamunaleyküm.Öncelikle geçmiş olsun. Bu hastalığın tedavisi ORUÇ tutmaktır.1 hafta tutun.İyileşmeyi göreceksiniz.Sonra da iyileşinceye dek tutun.Allah şifa versin.

Yorum

İşleniyor...
          X