Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bayanlar yakişiklilik mi yoksa güven mi arar erkekte

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

benim düşüncem yakışıklık doğultan diğilidr bir insanın güzel çirkin olmasıda diğildir kadın yada erkekğin kendisine bakması ve güvenmesidir bu tür erkek yada kadınlar daha çok ilgi çeker ve güven her zaman önce gelir başka amaçlar yoksa tabi ama her insan güvenmek ister amacı iyi yada kötü olsada
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

bence senin aradığın kadın tipi neden hoşlanır onu düşün. asperger in yada başka birinin sana ne söylediği önemli değil. her çiçekten bal alımaksa niyetin yakışıklı olmaya çalış. ama yakışıklılık bile görecelidir. bir aile ise istediğin o zaman evinin hanımı olup seni ve çocuklarını idare edecek birini gez. cinsellik ise istediğin seksi birini bul. sen ne istiyorsan onu ara. ama önce ne ve nasıl bir şey istediğine karar ver...

Yorum

ahahhaa coşmuş burası.. Hadi bayanlar yazınız takipteyim

Yorum

hayatını benimle yaşamak istemesi ..evlilikten kaçmaması..sorumluluğumu yuklenebilmesi..tek aradığım..

gerisi boş..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: meva_ View Post
            hayatını benimle yaşamak istemesi ..evlilikten kaçmaması..sorumluluğumu yuklenebilmesi..tek aradığım..

gerisi boş..
            bayandan bayana farkedebılıyo hafız , düşünmeyenlerde var

Yorum

kadınlar ne istediğini bilemiyorlar gönül işlerinde boşuna kriter aramayın.

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                kadınlar ne istediğini bilemiyorlar gönül işlerinde boşuna kriter aramayın.
                çok önyargılı olmuş..

Yorum

çok önyargılı olmuş..
                  meva ön yargı sizlerde de var şimdi benzer başlığı açsalar sizlerde döktürürsünüz yani. bu yorumda biraz ön yargılı oldu sanırım

KuzuZade
                  Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                    meva ön yargı sizlerde de var şimdi benzer başlığı açsalar sizlerde döktürürsünüz yani. bu yorumda biraz ön yargılı oldu sanırım
                    en iyisi önyargı kısmını iptal edelim..

Yorum

en iyisi önyargı kısmını iptal edelim..
                      haklısın ama şu bir gerçek kadınların olmazsa olmazları vardır onları muhakkak bir erkekte görmek isterler , gerisini esnetebilirler.

KuzuZade

Yorum

gerisi boş..
                        kaç yasındasın meva......aradıgını bulamıcan gibime geliyor......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
                          kaç yasındasın meva......aradıgını bulamıcan gibime geliyor......
                          sen dert etme..
                          kendine bak..evlenip boşanmakla geçmiş yaşların.. benimki daha iyi..

Yorum

ben bi erkek olarak konuya yorum yapacam ama biraz konuyu saptırabilirim açıkcası ilk önce bence kızlar bi erkekte güven ararlar yani yaşadığım tecrübelerimle konuşuyorum birde meva sen sorumluluk sahibi olsun istemişşin mesela bu günümüz insanlarında pek yoktur anca işini başkalarına yaptırmakta üstlerinden sorumluluk atmada ustalar lakin bende tam tersiyim fazlasıyla sorumluluk alırım o işi yada sorumluluğu yerine getiremezsem acayip sıkılırım ama günümüz kızlarınada bakıyorum hiçbirinde sorumluluk göremiyorum hepsi afedersin lay lay lom yiyip içim gezim havasında sonrada ne bilim güvenden bahsediliyor ilk önce insanın sorumluluk sahibi olması olgun olması ve öncelikle birlikte yaşanılacak bir eşle evlenecekken bunun ciddiyeti içinde olması lazımdır
                            Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

sen dert etme..
                              kendine bak..evlenip boşanmakla geçmiş yaşların.. benimki daha iyi..
                              kendini kandırıyorsun. bne son evliligimde mutlulugu yakaladım. darısı basına.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
                                kendini kandırıyorsun. bne son evliligimde mutlulugu yakaladım. darısı basına.
                                amin..ama ben ilk ve son aynı kişi olsun diyorum..

en sonunda mutluluğu bulmana sevindim..daim olur inş..mezara kadar gitsin bu..aile mahkemelerinde ömür geçmez yoksa

Yorum

İşleniyor...
                                X