Orjinal yazı sahibi: govinda
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bayanlar yakişiklilik mi yoksa güven mi arar erkekte
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: zeytin. View Postfiloloji dil bilimi demektir ki okuduğum bölümü benden iyi bilemezsin alan alan ayrılır bu ) o yuzden birşey bilmediğini idda ettim google herzaman doğru bilemez
Yorum
-
neyi ıspatlamaya çalışıyorsun hala anlamıyorum çok garipsin herşeyi bilemezsin az önce sümerleri öne atan sen şimdi dilin kökenini söyledin sonrada goy goy ikileme değil dedin sonrada beni google bakmakla itham ettin iki saattir bakıyorsun yapma şunu hı şunu dememi mi bekliyorsun tamam en çok sen biliyorsun ama ego tatminine girer bunun tanımınıda yapacak mısın
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: zeytin. View Postneyi ıspatlamaya çalışıyorsun hala anlamıyorum çok garipsin herşeyi bilemezsin az önce sümerleri öne atan sen şimdi dilin kökenini söyledin sonrada goy goy ikileme değil dedin sonrada beni google bakmakla itham ettin iki saattir bakıyorsun yapma şunu hı şunu dememi mi bekliyorsun tamam en çok sen biliyorsun ama ego tatminine girer bunun tanımınıda yapacak mısın
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: govinda View Postgoogle la baksam kitap gibi yazarım , hayatta üşenip de bakıp araştırıp sonra cümleleştirmem , böyle bişey yapsam bu kadar hızlı yazmazdım.. Ego değil , eğlenmek aslında tam da yaptığım bu ama sen benim yaptığım esprileri bir hakimiyet olarak düşünüyorsun.. Evet tarihim , dilim ve genel kültürüm çok iyidir bunları yeri gelince kullanırım ama göze sokmadan Burda forum ortamında karşıdakini ezmek ya da yerin dibine girmek arasında pek fark görmem ben sadece gülerim ve zamanın tadını çıkartırım.. Anladın mı şimdi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: asperger View PostBen sana analizimi sunayim sen biseyler cikar hocam..
Genelde tipsiz erkekler hayatta guvenilir erkek rolunu ustlenmek zorunda kalir.
Guvenilir rolu ustlenen erkek istese de fazla capkin olamaz, dogal olarak disilerle arasi pek iyi olmaz hani su havali cocuklar gibi olamaz bu hafta biriyle obur hafta baska biriyle flortler falan .
Yakisikli erkek capkin olur, hele bir de alfa erkegiyse disilerin cogusunu kapar.
Disileri miknatis gibi ceker kendine tipis tipis gelirler bu tip erkege..
Guvenilir erkek disiler icin evlenilecek erkektir ve para kaynagidir.
Yakisikli erkek disiler icin hayatin her alaninda vazgecilmezdir, evli bayanlar icin flort yaptigi yakisikli erkegin parasinin pek onemi yoktur sadece onunla flort etsin arzularini dindirsin yeterdir..
Hayata yenik baslamisiz deme hocam ohoo sen bunu kabullendiysen daha ne diyeyim sana, karizma degilsen degilsindir olmazsa bi cay koyar mutluluklar dilersin
Yorum
-
serseri adamların tercih edilme nedenleri, ne yapacaklarının kestirilememesi.
Yani, önceden kestirilemeyen karakter yapısı kadınların çoğuna çekici geliyor. Sanırım binlerce yıldan bu yana gelen genlerle alakalı bir durum.Kontrol altında tutulmayan, tutulamayan erkek çekici geliyor.
Kadınlar bunu inkar etse de bu böyle. Hatta, bu söylediklerime karşı çıkan bayanların sonradan bu tarz erkeklerle çıktıklarını da gördüm. Ağızdan çıkan farklı, genlerin zorlaması ise bundan da farklı.İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
Malcolm X
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dertli biri
çünkü buradaki erkeklerin tecrübeleri bulunmakta..... bayanlara ne zaman çıkma teklif etseler, bir şekilde reddedildiler. sebebi bazen utangaç olmalarıydı bazen takıntılı kısaca hasta olmaları... ama bu kadınlar nerede anormal bir erkek varsa onu sevmişlerdir. tecrübeyle sabittir. isteyen inkar edebilir.
Dünya kötüler dünyası ne yazık ki erkekler aşırı fazla iyi aşırı ilgi teklif peşinden koşmalar kızlarımızın psikolojisini bozuyor... Erkek biraz sert olacak biraz kötü çok iyiyiz biz ya ben biraz kötüyüm galiba.. İyiki rus kızlarını tanıdım bu hayatta gerçek insanı gördüm bizimkiler eziyetmiş onu anladım ama yinede yerli malı diyorum..
Yorum
-
İlişki dediğinde; önce kafaların uyması lazım... tamamlanabilmek... tamamlayabilmek önemli... Gerisi teferruat... Zeka bana çok çekici gelir ... yakışıklı bi'adam ağzını açtığında iki lafı biraraya getiremiyorsa... tamamen umrum dışıdır..') o bi'araya gelen iki laf da flörtöz olmanın ötesine geçemiyorsa; tamamen fiyasko')Last edited by ELizz; 03-08-2013, 02:34 AM.
Yorum
Yorum