Orjinal yazı sahibi: Leonnn
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bayanlar yakişiklilik mi yoksa güven mi arar erkekte
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: koç_umbenim View Postbayanlara sorulmuş bu soru ama nedense hep erkekler yorum yapmış.Siz nerden biliyonuzbi bayanın neyden hoşlandığını ya da ne istediğini.Bırakın da kızlar yazsın
güvenilir olsun, dürüst olsun,saygılı olsun, beni çok sevsin geyikleri..Halbuki önce erkekten hoşlanır, sonra bunları ararlar.Ama önce bunlara bakarlamış gibi bir hava estirmeleri klasik geyikler. Başka bir şey yok.
Şu adam çok güvenilir o halde onunla çıkmalıyım demez kimse.Bunlar giriş kısmının değil sonuç kısmının anahtarlarıdır.
Bayanların palavralar sıkıp erkek arkadaşları yanlış yönlendirmemeleri için yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bayanlar yüzünden, garibim erkekler de, türk filmlerindeki gibi bir tane çiçek almakla kadınları kendine aşık edeceğini ya da iyi çocuk olursa kendisini sevdireceğini sanıyor.İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
Malcolm X
Yorum
-
yakışıklı olucak elbet ama parada varsa ooohh agaaa bi ortaköy yapıyoruz bakıyorum kıza afeti derya " dertli biri yazdıklarımı sakın düzeltme yapma bende okb dim bi ara " neyse yanında krem peynir suratlı erkeğe bakıyorsun öyle bir tipi görünce memleket bile değiştirir insan o derece ama kız onla taklıyor demekki ki ayrı bazen konuşmaz sadece susarsın ve
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cemetery View Postyakışıklı olucak elbet ama parada varsa ooohh agaaa bi ortaköy yapıyoruz bakıyorum kıza afeti derya " dertli biri yazdıklarımı sakın düzeltme yapma bende okb dim bi ara " neyse yanında krem peynir suratlı erkeğe bakıyorsun öyle bir tipi görünce memleket bile değiştirir insan o derece ama kız onla taklıyor demekki ki ayrı bazen konuşmaz sadece susarsın ve
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: govinda View PostAllah iyiliğini versin senin emi.. tam bilgisayarı kapatıp yatacakken , dünya erkeğinden tiksindirdin beni.. O değil rüyalarıma da girer hacı bu adam benim Yalnız şaka bir yana adamın gözlerinedeki ışığa bak, hanginiz gülebilir bu içtenlikle, ve dikkatimi arkadaki tahta çekti, talabe len bu , Diyarbakır'ın hangi okulu acep
Yorum
-
Dobra dobra yazip kimsenin kalbini kirmak istemem fakat bence ilk etapta mutlaka yakisikliliga yada guzellige bakilir. Kimse dis guzellik onemli degil esas olan ic guzelliktir masalini okumasin cunku cok kiz taniyorum icleri cok guzel, universite mezunu ama yasi gelmis otuzbes kirka ve hala bekarlar. Ama guzellik varsa daha ilkokulu bitirmeden kizinda oglaninda etrafinda pervane olan coktur. Ha guven ne zaman devreye girer, begenirsin, cikmaya baslarsin, ya da birilerinden duyarsin adamin karakteri karakter degil o zaman guzellik devreden cikar. Tabi bir de su var ki, guzellik gorecelidir, birinin cok cirkin gordugunu digeri cok yakisikli yada guzel bulabilir. Ornegin lise yillarimda begendigim cocuklarin resimlerine bakinca bazan midem kalkiyor,ne gozle gormussem artik, sukrediyorum ki o cahillikle cikmaya ve ya evlenmeye kalkmamisimn diye.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View PostBayanların cevapları klasik geyikler üzerine kuruludur ve gerçeği yansıtmaz
güvenilir olsun, dürüst olsun,saygılı olsun, beni çok sevsin geyikleri..Halbuki önce erkekten hoşlanır, sonra bunları ararlar.Ama önce bunlara bakarlamış gibi bir hava estirmeleri klasik geyikler. Başka bir şey yok.
Şu adam çok güvenilir o halde onunla çıkmalıyım demez kimse.Bunlar giriş kısmının değil sonuç kısmının anahtarlarıdır.
Bayanların palavralar sıkıp erkek arkadaşları yanlış yönlendirmemeleri için yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bayanlar yüzünden, garibim erkekler de, türk filmlerindeki gibi bir tane çiçek almakla kadınları kendine aşık edeceğini ya da iyi çocuk olursa kendisini sevdireceğini sanıyor.Orjinal yazı sahibi: delin-quency View PostDobra dobra yazip kimsenin kalbini kirmak istemem fakat bence ilk etapta mutlaka yakisikliliga yada guzellige bakilir. Kimse dis guzellik onemli degil esas olan ic guzelliktir masalini okumasin cunku cok kiz taniyorum icleri cok guzel, universite mezunu ama yasi gelmis otuzbes kirka ve hala bekarlar. Ama guzellik varsa daha ilkokulu bitirmeden kizinda oglaninda etrafinda pervane olan coktur. Ha guven ne zaman devreye girer, begenirsin, cikmaya baslarsin, ya da birilerinden duyarsin adamin karakteri karakter degil o zaman guzellik devreden cikar. Tabi bir de su var ki, guzellik gorecelidir, birinin cok cirkin gordugunu digeri cok yakisikli yada guzel bulabilir. Ornegin lise yillarimda begendigim cocuklarin resimlerine bakinca bazan midem kalkiyor,ne gozle gormussem artik, sukrediyorum ki o cahillikle cikmaya ve ya evlenmeye kalkmamisimn diye.
Yorum
-
bence yok ya ne kadın için ne de erkek için , dış görünüş bir dönemlik hazlara hizmet ediyor sadece her iki taraf için de ha bu da kötü bir şey değil bence her insan istediğini yaşamalı , çünkü örneklerini gördüm cillop gibi oğlan yanındaki alaka yok , kadında da aynı şekilde , mesela ben de yakışıklı erkeğe bakarım , hoşuma gider ama biri vardır ki kısa fodul hafif şişman göbekli ama öyle bir şeytan tüyü vardır ki adamda bağlar seni istesen de kaçamazsın yani bir kaide yok moruk olur yakışıklı erkek-güzel kadın , çirkin erkek-çirkin kadın , yakışıklı erkek- çirkin kadın , çirkin erkek-güzel kadın .. şimdi de demeyin yok çirkin insan yoktr sınıflama yanlış diye var aga bu sıfatlar canlı-cansız herkesi nitelemek için var , herkes de kendi görüşüne göre niteler ..
Yorum
-
Niyet de önemli aslında.Çıkmalık bi erkek arıyosan ,milletin yanında küçük düşmemek için eli yüzü düzgün bi adamla flört edersin.Allahın gücüne gitmesin de yukarıdaki resimdeki biriyle değil gezmek yanından geçmek istemezdim...Ancaaak konu evliliğe geldi mi iş değişir..Yakışıklı olmasın ,kıskanırız.Çirkin de olmasın normal standartlarda olsa yeter.AMa olmazsa olmaz lardan biri güveniilir olması,Ailesinin anlayışlı iyi biri olmasına da dikkat etmek lazım.Aileler önemli!!!Asgari ücret almalı en azından ki aç kalmamalı çocuklarımız.
Yorum
-
kızlar çok gerizekalı kim acı çektiriyorsa ona koşuyor acı çektirin kıymetlenirsiniz beyler“I can never read all the books I want; I can never be all the people I want and live all the lives I want. I can never train myself in all the skills I want. And why do I want? I want to live and feel all the shades, tones and variations of mental and physical experience possible in life. And I am horribly limited.”
--Sylvia Plath —
Yorum
Yorum