Orjinal yazı sahibi: salvia
View Post
Ben her zaman konuşup aktarmaktan yardım etmekten yanayım ama insanın verdiği bazı değerler vardır. buna ailesi olsa laf söyletmez kii ben arkadaşıma yıllarca tolerans tanıdım yardımcı olmak istedim. Normalde insanlara ikinci şansı tanımayan biriyken kendi gururumu kişiliğime saygımı kaybetmeme neden olmuşken yinede vardır bir nedeni deyip olumlu karşılamaya çalışıyordum. ama taki o gelinmeyecek noktaya gelene kadar. Sayesinde bir çok insanla aram açıldı insanların beni yanlış tanımasına neden oldu. yinede o benim dostum o olsun gerisi giderse gitisn mantığındaydım. şuan dışarıdan baktığımda napmışım ben diyorum. ben kendime yaptığım bunca haksızlıktan sonra kendi içimde kendi gururumla aklımla çok savaştım. şuan sakin bir haldeyim üzülmeyecek umursamayacak kadar çünkü herşey gerimde kaldı.
arkadaşımada koyulmuş bir teşhis yoktu o hayatımdan çıktıktan sonra bir makale okurken şaşkınlık içinde kaldım çünkü bunca zaman cevap bulamadığım herşey o makalede açık seçik yatıyordu. o gün anladımki bunun adı borderline. benim merak ettiğim mantıklı insanlarsınız bir duyguyu nasıl yaşarsanız yaşayın karşınızda sevdiğiniz insanı bu denli kırınca içinizde oluşan duygunun adı nedir? çünkü ben bir ölüme saygı duyulamayacak boyuta gelinme anını kafam halen almıyor.

borderline hakkında bildiklerini paylaş
Yorum