Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Borderline sevgili ...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: idiopatik View Post
    Harbi inaıyosunuz değilmi o esanada sevgili ilan ediyosunuz. Seni bilmemde benimki kendine olan güvensizliğinden herkesi öyle sandığı için di sanırım...
    kendine güven istersek 10numara olalım... sevgiliye bağlanıldığı noktada hiç bir anlam ifade etmiyor o özgüven..kesinlikle güven sorunundan ötürü.ve öyle birşeyki senaryo anında kuruluyor ve onun dışında ne kendiniz farklı bir düşünceyi kabul ediyorsunuz ne de bir başkasının farklı bir düşüncesini kabulleniyorsunuz. senaryo tıkır tıkır işliyor anlayacağınız ama biz buna gerçek gözüyle bakıyoruz kesinlikle hayal ürünü olarak görmeden.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: efeg27 View Post
      Kıskançlık kısmı anlaşıldı, peki ben şimdi biriyle ilişkiye başlasam ve o da görse tepkisi ne olur ?
      o kız yandı

Yorum

o kişiden kişiye değişir ama felaket olacağı kesin gibi. yani yeni kız arkadaşın için..
        O kadar kötü yani... işe bak... yazda gelmişken

Yorum

O kadar kötü yani... işe bak... yazda gelmişken
          arkadaşım madem başka sevdalara yelken açacaksın neden uğraşıyorsunki borderline ı çözmeye. Bi karar ver...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: salvia View Post
            kendine güven istersek 10numara olalım... sevgiliye bağlanıldığı noktada hiç bir anlam ifade etmiyor o özgüven..kesinlikle güven sorunundan ötürü.ve öyle birşeyki senaryo anında kuruluyor ve onun dışında ne kendiniz farklı bir düşünceyi kabul ediyorsunuz ne de bir başkasının farklı bir düşüncesini kabulleniyorsunuz. senaryo tıkır tıkır işliyor anlayacağınız ama biz buna gerçek gözüyle bakıyoruz kesinlikle hayal ürünü olarak görmeden.
            Buna kesinlikle katılıyorum kafasında öyle senaryolar kuruyorduki ve bu senaryoya uymayınca da tüm gece ağlama modu devam ediyordu

Yorum

milaa armony bana onu söylerken aslında benim yaşadığım tatsız bi kaç olay var onu ima etmeye çalıştı. haklı da aslında ama ben yapım gereği gizli olamıyorum
              kendi hayatınız saygı duyarım. seçimler sizin paylaşıp yada paylaşmamak hususunda sonuç itibariyle bende ailemde yada yaşamımda yaşadığım tatsızlıkları burda paylaşıyorum.bazı durumları yaşayanlar daha iyi açıklar fikir verir diye...
              Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

arkadaşım madem başka sevdalara yelken açacaksın neden uğraşıyorsunki borderline ı çözmeye. Bi karar ver...
                arkadaşım borderline ı çözmem lazım zira her ikimizde marmariste yaşıyoruz ve ufacık yer, görülmeden ilişki yaşamam imkansız, başıma ne gelir onu kestirmeye çalışıyorum

Yorum

arkadaşım borderline ı çözmem lazım zira her ikimizde marmariste yaşıyoruz ve ufacık yer, görülmeden ilişki yaşamam imkansız, başıma ne gelir onu kestirmeye çalışıyorum
                  aman sakın deneme..

Yorum

arkadaşım sen sanırım hayatında ekşın yaratmaya meraklılardansın. kimle dans ettiğine bak lütfen sonuçta bir kişilik bozukluğundan bahsediyoruz. kesin ve net bir şekilde hayatına yön verip uzaklaşman gerek. ha ben buna razıyım çekerim diyorsan behlül gibi ateşe elimi uzatıyorum hissetmiyorum moduna girersin diyim
                    Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

google.com.tr borderline... yüzlerce binlerce uzman görüşü..
                      Ve apaçık kötülüğümü kutsal kitaptan çalıntı, eski ve garip yöntemlerle gizliyorum ve aslında bir şeytanken hep azizi oynuyorum.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Milaa View Post
                        arkadaşım sen sanırım hayatında ekşın yaratmaya meraklılardansın. kimle dans ettiğine bak lütfen sonuçta bir kişilik bozukluğundan bahsediyoruz. kesin ve net bir şekilde hayatına yön verip uzaklaşman gerek. ha ben buna razıyım çekerim diyorsan behlül gibi ateşe elimi uzatıyorum hissetmiyorum moduna girersin diyim
                        yanlış anlaşıldım sanırım, bir başkası ile ilişkiye girsem ve ex beni görecek duyacak eninde sonunda ne yapar ve ben nasıl davranmalıyım derdindeyim. Bu birisi var anlamında değil ama olmaması için neden yok...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Armony View Post
                          google.com.tr borderline... yüzlerce binlerce uzman görüşü..
                          kesin uzak durun yazıyodur uzmanlarda:P

Yorum

yanlış anlaşıldım sanırım, bir başkası ile ilişkiye girsem ve ex beni görecek duyacak eninde sonunda ne yapar ve ben nasıl davranmalıyım derdindeyim. Bu birisi var anlamında değil ama olmaması için neden yok...
                            Hala sana karşı duyguları bitmemişse canına okur kısacası..
                            aklına gelmeyecek davranışlarda bulunur şaşr kalırsın..

Yorum

Hala sana karşı duyguları bitmemişse canına okur kısacası..
                              aklına gelmeyecek davranışlarda bulunur şaşr kalırsın..
                              Cevabı almış oldum, bu kadar takıntılı üstelik acayip nefreti olan birinin duyguları bitmemiştir, bu yüzden bir süre daha beklemekte fayda var sanırım.

Yorum

kesin uzak durun yazıyodur uzmanlarda:P
                                Sonuçta uzman görüşü Gercenin 3 ündeki fantazi degil :P
                                Ve apaçık kötülüğümü kutsal kitaptan çalıntı, eski ve garip yöntemlerle gizliyorum ve aslında bir şeytanken hep azizi oynuyorum.

Yorum

İşleniyor...
                                X