Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Borderline sevgili ...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: salvia View Post
    Hala sana karşı duyguları bitmemişse canına okur kısacası..
    aklına gelmeyecek davranışlarda bulunur şaşr kalırsın..
    Evet öyle bir manipule ederki. Bence bir süre bekle senden vazgeçip başka ilişkilere yönelmesini bekle. Çünkü ona göre ayrıldım demeyle bitmiyo. Sadece ayrısın ama ona göre ilişki hala devam ediyodur. Yapacağın her ahrekette kendi üzerine alabilir...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Armony View Post
      Sonuçta uzman görüşü Gercenin 3 ündeki fantazi degil :P
      mesaj göndericem bi zahmet silsen

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: idiopatik View Post
        Evet öyle bir manipule ederki. Bence bir süre bekle senden vazgeçip başka ilişkilere yönelmesini bekle. Çünkü ona göre ayrıldım demeyle bitmiyo. Sadece ayrısın ama ona göre ilişki hala devam ediyodur. Yapacağın her ahrekette kendi üzerine alabilir...
        evet bir başka kişiyle ilişkiye başlayana kadar karşı tarafa bağlanana kadar beklemelisin

Yorum

mesaj göndericem bi zahmet silsen
          Özür, kankim (:
          Ve apaçık kötülüğümü kutsal kitaptan çalıntı, eski ve garip yöntemlerle gizliyorum ve aslında bir şeytanken hep azizi oynuyorum.

Yorum

Özür, kankim (:
            istersen burdan yaziim

Yorum

istersen burdan yaziim
              Kanki özele geçip zikir yapalım biraz
              Ve apaçık kötülüğümü kutsal kitaptan çalıntı, eski ve garip yöntemlerle gizliyorum ve aslında bir şeytanken hep azizi oynuyorum.

Yorum

evet bir başka kişiyle ilişkiye başlayana kadar karşı tarafa bağlanana kadar beklemelisin
                Yanlış kişiye bulaştın ahbap... desekmi acaba. Ya şuna bak enseyi baya kararttık. Şehri terkettireceğiz az kaldı.. hatta kıta değiştirecek..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: idiopatik View Post
                  Yanlış kişiye bulaştın ahbap... desekmi acaba. Ya şuna bak enseyi baya kararttık. Şehri terkettireceğiz az kaldı.. hatta kıta değiştirecek..
                  canı sıkılmasın herşey hallolur

Yorum

• Offfsssss... Olsunda borderline olsun, yanlızlık canıma tak etti şekerim ))))

Yorum

Offfsssss... Olsunda borderline olsun, yanlızlık canıma tak etti şekerim ))))
                      sana rusya dan bulucaz biz

Yorum

Rusyada ben 6 sene kaldım Kadının ana vatanı orası.. Allah rusları başımızdan eksik etmesin :P

Yorum

salvia arkadaşa özellikle bir borderline ayarla aşkın alasını yaşasın iniş çıkışı, yere yapışıp kazınmayı tatsın
                          Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Milaa View Post
                            salvia arkadaşa özellikle bir borderline ayarla aşkın alasını yaşasın iniş çıkışı, yere yapışıp kazınmayı tatsın
                            Erkek borderline olur mu???

Yorum

Erkek borderline olur mu???
                              erkeği bayanı farketmez tanıştığında görürsün.
                              Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Milaa View Post
                                erkeği bayanı farketmez tanıştığında görürsün.
                                Yaaa hacı abi ben borderline görmemiş biri degilim Hatun bugün bana kocası gibi davranıp ertesi gün hiç tanımamzlıktan geliyordu :P Devamlı farklı alternatifler peşinde, tek kişiyle yetinemeyen bir ruh hali vs.. vs.. Ben kendim için soruyorum acaba ben borderline olabilirmyim (:?

Yorum

İşleniyor...
                                X