Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşıkmıdır acaba?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: nekine View Post
    bir beni durdursun nolur elimden bi kaza çıkacak.
    neye bu kadar sinirleniyorsun aklım karışık yardım istiyorum

Yorum

• ben ona herşeyi bir yana bırak beni seviyormusun demiştim oda dediki onu benim kadar kimse sevmedi sevemezde o hala kalbimde ama bilmiyorum ve ben bir kıza gül gönderdim onun gibi yapmadı hemen teklifi kabul etti.ben ona işaret ettim buluşmak için oda koşa koşa geldi falan demiş aracımız beni kıskandırmak için öyle yaptığını söylüyor sizce öylemidir?

Yorum

• bak aşk bu demek değil. siz resmen birbirinize ve bize eziyet ediyorsunuz. wallahi rüyama girdin ya benim yakama yapışmışsın beni seviyor mudur bana aşık mıdır diye soruyorsun. ben seni kovalıyorum sonra senin erkek geliyor beni bi güzel dövüyor. sonra sen çocuğu dövüyorsun. seni seviyorum de falan yapıyon çocuğa.

Yorum

• Yorum

• Bu video süper kapak gitmiş bu konuya. Nekine, Allah da seni güldürsün yorumlarını okuyorum, hiç gülecek halim yok gülüyorum

Yorum

• nekine komik olduğunu sanma ben insanca yardım istiyorum herkes buraya yorum yapmak zorunda değil lütfen dalga geçmeyin yardımcı olacaksınız buyrun

Yorum

• inan bana dalga geçmiyorum senle ama yaptığın şey o kadar aptalca ki. siz ne yapıyorsunuz allahsen. bir insanın seni sevip sevmediğini öle anlayamazsın. onunla birşeyler paylaşmadan sen nasıl buna aşk diyebiliyorsun. bu olsa olsa hoşlantı olabilir. aşk o fedakarlıktır. aşkın bi tarifi de yok. adamın ağzına sıçan bişeymiş aşk. umarım bir gün sen de anlarsın.

Yorum

• Ben dalga geçmedim. Nekine esprili cevaplar vermiş ben de güldüm.
                  Bu sıralar öyle büyük acılar ve felaketlerle uğraştım ki, bu konular bana vızıltı. Kimsenin derdini küçümsemiyorum tabii ki, herkesin sorunu kendine büyük. Ama burda hiçkimse o kişinin sana aşık olup olmadığını bilemez ki. Bunu ancak sen bilebilirsin. Ya da çok kafan karıştı ise, seni iyi tanıyan arkadaşından destek alabilir, onun fikirlerini değerlendirebilirsin. İyi akşamlar.

Yorum

• miğden bulandı mı hiç?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ayseglk
                      hala çözemediniz mi aşık mıymış son durum ne ?
                      ayseglk çalışmalarım devam ediyor. noldu dönmüşün gene buralara. batakhane gibi dimi giriyorsun çıkamıyorsun.

Yorum

• biz yine barıştık. bakışmalar,gülüşler yine başladı her gördğümde bana bakıyor özellikle ben bir erkeğin yanındayken benim her sözüme yine karışıyor.bir anlasam seiyormu sevmiyormu ona güvenebilsem her şey çok güzel olur.yardım istiyorum ama yardım eden yok.

Yorum

• arkadaşlar sizden yorumlarımı baştan sona bir defa okuyup bana net bir cevap vermenizi istiyorum lütfen herkes son sözünü söylesin artık bir karar verip ona göre davranacağım sizce o bana aşıkmıdır?lütfen herkes nedeniyle birlikte cevabını yazsın şimdiden teşekkürederim

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Post
                            sizce bir erkek;
                            önce teklif edip sonra biri duyduğunda inkar ediyor
                            hep buluşmak istiyor
                            küs olduğumda peşimden koşuyor
                            en iyi arkadaşı senle barışıp sana sevilmeye latık değilsin diyecek dediğinde sende ona sorduğunda ben seni sevmeye değil sana köpek gibi yalvarmaya layığım dediyse
                            seni öpmek istiyorsa
                            sana 2 kere tekif ettiyse
                            buluşmuycam dediğinde sinirlenirse
                            sana hediye alıpta vermezse
                            sana sinirlenip ona aldığın hediyeyi kırdıysa
                            kıskandırmaya çalışıyorsa
                            kıskanıyorsa
                            arasıra derste sana bakıyorsa
                            sana teklif edenle en iyi arkadaş olmaya devap ediyorsa
                            sana onla konuşma ona oyun oynayacağım diyorsa
                            sana şiir ve şarkı sözleri azıyorsa
                            senden hep beni sevdiğini söyle diyorsa
                            o erkek aşıkmıdır???????????????????????????????
                            Bu erkek modeli biraz hatta bayagı öfkeli bir insanı canlandırıyor.
                            Seviyordur ama onunla ilişki yaşamanız bence çok zor.
                            İmkansız degil ama çok acı çekersiniz.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Post
                              arkadaşlar sizden yorumlarımı baştan sona bir defa okuyup bana net bir cevap vermenizi istiyorum lütfen herkes son sözünü söylesin artık bir karar verip ona göre davranacağım sizce o bana aşıkmıdır?lütfen herkes nedeniyle birlikte cevabını yazsın şimdiden teşekkürederim
                              yorumları baştan sona okumak mı? 17 sayfayı mı? şahsım adına buna dayanabileceğimi sanmıyorum, üstelik herkes son sözünü söylesin ne demek zaten herkes diyceğini demiş, farklı ne bekliyorsun ki, bence 17 sayfanın tamamını sen oku, bir defa okumak yetmezse bi kaç kere oku, bizi de artık azad et nolur
                              Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

• arkadaşlar lütfen yardımcı olun artık karar vermek istiyorum herkes son defa cevabını nedeniyle söylesin bende yorumalrınıza göre bir karar vereceğim hayatımda hiç böyle bir şey yaşmamaştım lütfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum

Yorum

İşleniyor...
                                X