Orjinal yazı sahibi: nekine
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aşıkmıdır acaba?
Collapse
X
-
ben ona herşeyi bir yana bırak beni seviyormusun demiştim oda dediki onu benim kadar kimse sevmedi sevemezde o hala kalbimde ama bilmiyorum ve ben bir kıza gül gönderdim onun gibi yapmadı hemen teklifi kabul etti.ben ona işaret ettim buluşmak için oda koşa koşa geldi falan demiş aracımız beni kıskandırmak için öyle yaptığını söylüyor sizce öylemidir?
Yorum
-
bak aşk bu demek değil. siz resmen birbirinize ve bize eziyet ediyorsunuz. wallahi rüyama girdin ya benim yakama yapışmışsın beni seviyor mudur bana aşık mıdır diye soruyorsun. ben seni kovalıyorum sonra senin erkek geliyor beni bi güzel dövüyor. sonra sen çocuğu dövüyorsun. seni seviyorum de falan yapıyon çocuğa.
Yorum
-
inan bana dalga geçmiyorum senle ama yaptığın şey o kadar aptalca ki. siz ne yapıyorsunuz allahsen. bir insanın seni sevip sevmediğini öle anlayamazsın. onunla birşeyler paylaşmadan sen nasıl buna aşk diyebiliyorsun. bu olsa olsa hoşlantı olabilir. aşk o fedakarlıktır. aşkın bi tarifi de yok. adamın ağzına sıçan bişeymiş aşk. umarım bir gün sen de anlarsın.
Yorum
-
Ben dalga geçmedim. Nekine esprili cevaplar vermiş ben de güldüm.
Bu sıralar öyle büyük acılar ve felaketlerle uğraştım ki, bu konular bana vızıltı. Kimsenin derdini küçümsemiyorum tabii ki, herkesin sorunu kendine büyük. Ama burda hiçkimse o kişinin sana aşık olup olmadığını bilemez ki. Bunu ancak sen bilebilirsin. Ya da çok kafan karıştı ise, seni iyi tanıyan arkadaşından destek alabilir, onun fikirlerini değerlendirebilirsin. İyi akşamlar.
Yorum
-
Bu erkek modeli biraz hatta bayagı öfkeli bir insanı canlandırıyor.Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Postsizce bir erkek;
önce teklif edip sonra biri duyduğunda inkar ediyor
hep buluşmak istiyor
küs olduğumda peşimden koşuyor
en iyi arkadaşı senle barışıp sana sevilmeye latık değilsin diyecek dediğinde sende ona sorduğunda ben seni sevmeye değil sana köpek gibi yalvarmaya layığım dediyse
seni öpmek istiyorsa
sana 2 kere tekif ettiyse
buluşmuycam dediğinde sinirlenirse
sana hediye alıpta vermezse
sana sinirlenip ona aldığın hediyeyi kırdıysa
kıskandırmaya çalışıyorsa
kıskanıyorsa
arasıra derste sana bakıyorsa
sana teklif edenle en iyi arkadaş olmaya devap ediyorsa
sana onla konuşma ona oyun oynayacağım diyorsa
sana şiir ve şarkı sözleri azıyorsa
senden hep beni sevdiğini söyle diyorsa
o erkek aşıkmıdır???????????????????????????????
Seviyordur ama onunla ilişki yaşamanız bence çok zor.
İmkansız degil ama çok acı çekersiniz.
Yorum
-
yorumları baştan sona okumak mı? 17 sayfayı mı? şahsım adına buna dayanabileceğimi sanmıyorum, üstelik herkes son sözünü söylesin ne demek zaten herkes diyceğini demiş, farklı ne bekliyorsun ki, bence 17 sayfanın tamamını sen oku, bir defa okumak yetmezse bi kaç kere oku, bizi de artık azad et nolurOrjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Postarkadaşlar sizden yorumlarımı baştan sona bir defa okuyup bana net bir cevap vermenizi istiyorum lütfen herkes son sözünü söylesin artık bir karar verip ona göre davranacağım sizce o bana aşıkmıdır?lütfen herkes nedeniyle birlikte cevabını yazsın şimdiden teşekkürederim
Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
Yorum

Yorum