Orjinal yazı sahibi: Nihil
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Esim Borderline!
Collapse
X
-
Karşısındaki kişi ona değer verip yanında kalsaydı muhtemelen borderline çekip gidecekti.Orjinal yazı sahibi: çakıl View PostKimseye değer vermiyorlarsa, neden geçmişteki olaylardan dolayı acı çekiyorlar, eskiden aşık olduğu birinin çekip gitmesi travmaya neden oluyor? değer vermiyorsa, karşısındakinin çekip gitmesinin de önnemi yoktur..
Farklı bir çekim algıları var.
Yorum
-
Yani aslında ne yaptıklarının farkındalar, ama bunu kenndilerinde başka kimseye itiraf etmiyorlar. üSTÜNE ÜSTE ÇIKMAK İÇİN HALA SENİ SUÇLUYORLAR.Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24normal insanlar için arkdaşlık ihtiyaç,,
onlar için bağımlılık,,
öfkeleri ani, ve kontrolsüz olduğu için,, sonrasında çok acı çekmeleri doğal,, vicdan azabı çekiyorlar..
Yorum
-
sosyal hobik delirme izzet altınmeşeden oy dügümeliyi dinlseydin bariOrjinal yazı sahibi: sosyalhobik24oyyyyyyyy,,,, olaylar olaylar... ben kendine güvenen,, çenesi düşük biri
)
o kadar eleştiriye uğradımki,,
son yılımda hep kendimi suçlu görüyordum
)
birgün bir şarkı dinlerken (ferdi tayfur- YETTİ KADER)
)) ipleri kopardım..
Yorum
-
Ben işin içinden çıkamıyorum.. Gelem suç, gitmem suç kardeşim.Orjinal yazı sahibi: Nihil View PostOna kötü davran, belki. İstediğin kadar çırpın daha da uzaklaşır senden.
Bir aradığın için böyle oluyor diyor. ama aramadığımda da bişey olduğu yok..
Üstüne gidiyorum sorunun, yani içinde yaşadığı bir hisse dokunduğum an daha da sinirleniyor ve kabul etmemek için direniyor. ve kendisini tanımadığımı söylüyor.. 2 yıl önceki ayrılma sürecimizde, sen benim içime girdin , koptum senden uzaklaştım , ona ağladım içimden demişti..
Yorum
-
peki kendi iç dünyalarında değer verirler mi, karşındakine gösteremeselerdeOrjinal yazı sahibi: sosyalhobik24belkide kendisi borderline bilemezsin,,
nihil dostum değer vermiyor gibi görünürler,, pratiktede aslında değer vermezler,, çünkü ne yaparsan yap,, öfkeli hallerinde,, herşeyi inkar edip en zayıf noktandan vurabilirler,,,
ama bu öfke durumu işte, kontrol dışı, istemsiz,, kim isterki zaten böyle olmasını..
bence borderline olduğunu bilen birisi için yapabilecek en dürüst yaklaşım,, ikili ilişkiler için iyi düşünmeli, ve kendini saklamamalı,,
Yorum

Yorum