Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Esim Borderline!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Nihil View Post
    Onlar kimseye değer vermezler
    O zaman rol yapma yetenekleride yüksek.. Gün geliyor çok seviyor ve değer veriyorlarmış gibi davranabiliyorlar mı?

Yorum

Kimseye değer vermiyorlarsa, neden geçmişteki olaylardan dolayı acı çekiyorlar, eskiden aşık olduğu birinin çekip gitmesi travmaya neden oluyor? değer vermiyorsa, karşısındakinin çekip gitmesinin de önnemi yoktur..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: çakıl View Post
        Kimseye değer vermiyorlarsa, neden geçmişteki olaylardan dolayı acı çekiyorlar, eskiden aşık olduğu birinin çekip gitmesi travmaya neden oluyor? değer vermiyorsa, karşısındakinin çekip gitmesinin de önnemi yoktur..
        Karşısındaki kişi ona değer verip yanında kalsaydı muhtemelen borderline çekip gidecekti. Farklı bir çekim algıları var.

Yorum

sosyalhobik24,
          o mu mesaj atıyor hala, bizimkinin umru değil, aramasam aramaz, yazdığımada cevap vermez.. t

Yorum

Karşısındaki kişi ona değer verip yanında kalsaydı muhtemelen borderline çekip gidecekti. Farklı bir çekim algıları var.
            5 yııl iyi durmuş ozaman. Bu insanlar gerçekte sevmez mi, ciddi ciddi soruyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
              normal insanlar için arkdaşlık ihtiyaç,,

onlar için bağımlılık,,

öfkeleri ani, ve kontrolsüz olduğu için,, sonrasında çok acı çekmeleri doğal,, vicdan azabı çekiyorlar..
              Yani aslında ne yaptıklarının farkındalar, ama bunu kenndilerinde başka kimseye itiraf etmiyorlar. üSTÜNE ÜSTE ÇIKMAK İÇİN HALA SENİ SUÇLUYORLAR.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: çakıl View Post
                5 yııl iyi durmuş ozaman. Bu insanlar gerçekte sevmez mi, ciddi ciddi soruyorum..
                Ona kötü davran, belki. İstediğin kadar çırpın daha da uzaklaşır senden.

Yorum

Onlar kimseye değer vermezler
                  Aman ne komik!!
                  Yaşadın da mı bu kadar emin konuşuyosun??

Yorum

oyyyyyyyy,,,, olaylar olaylar... ben kendine güvenen,, çenesi düşük biri )

o kadar eleştiriye uğradımki,,

son yılımda hep kendimi suçlu görüyordum )

birgün bir şarkı dinlerken (ferdi tayfur- YETTİ KADER) )) ipleri kopardım..
                    sosyal hobik delirme izzet altınmeşeden oy dügümeliyi dinlseydin bari

Yorum

Orjinal yazı sahibi: "enough" View Post
                      Aman ne komik!!
                      Yaşadın da mı bu kadar emin konuşuyosun??
                      Raporum bile var ne diyorsun ? :d

Yorum

Ona kötü davran, belki. İstediğin kadar çırpın daha da uzaklaşır senden.
                        Ben işin içinden çıkamıyorum.. Gelem suç, gitmem suç kardeşim.
                        Bir aradığın için böyle oluyor diyor. ama aramadığımda da bişey olduğu yok..
                        Üstüne gidiyorum sorunun, yani içinde yaşadığı bir hisse dokunduğum an daha da sinirleniyor ve kabul etmemek için direniyor. ve kendisini tanımadığımı söylüyor.. 2 yıl önceki ayrılma sürecimizde, sen benim içime girdin , koptum senden uzaklaştım , ona ağladım içimden demişti..

Yorum

Ben böyle yorumları okudukça çok üzülüyorum ve sinirlerim bozuluyor..

Allah aşkına, siz bizim neler hissettiğimizi biliyo musunuz, anlayış lütfen, empati lütfen.........

Yorum

belkide kendisi borderline bilemezsin,,

nihil dostum değer vermiyor gibi görünürler,, pratiktede aslında değer vermezler,, çünkü ne yaparsan yap,, öfkeli hallerinde,, herşeyi inkar edip en zayıf noktandan vurabilirler,,,

ama bu öfke durumu işte, kontrol dışı, istemsiz,, kim isterki zaten böyle olmasını..

bence borderline olduğunu bilen birisi için yapabilecek en dürüst yaklaşım,, ikili ilişkiler için iyi düşünmeli, ve kendini saklamamalı,,
                            peki kendi iç dünyalarında değer verirler mi, karşındakine gösteremeselerde

Yorum

Raporum bile var ne diyorsun ? :d
                              Ergen misin sen??

Yorum

Kendisi borderline olan var mı? çünkü gerçekten anlamak istiyorummmmmmm

Yorum

İşleniyor...
                                X