Orjinal yazı sahibi: elif-cell
evt kardeşim aynı olay benimde başıma geliyor ve benimki aşırı derecede ilerlemiş durumda hiç bir yere gidemez oldum kafayı yemiş gibi çok tuhaf bir duygu okula giderken olmuştu bi keresinde ben 15 yaşındayım lise 2ye geçtim ve şimdi bi daha okula gidince olacağını hissettiğim için okula gitmekten bile korkuyorum bazen ölmek istiyorum hayatımın en mutlu anlarını bile zehir ediyor bu hastalık keşke somut bişey olsada aldırsam bitse gitse şu hastalık hep etrafıma bakıyorum insanlar mutlu eğlenceli hayatı doyasıya yaşıyorlar ama ben eve kapan evden adımımı attıgımda hep ayetel kürsi yi okuyorum biraz sakinleşiyorum geçen gün arkadaşımın evine gidcektim o duygu tekrar ortaya çıktı kapıda yarım saat dikildim belki geçer diye ama olmadı geçmedi hep yanımda lustral citoles haplarını taşıyorum o hastalık geldiğinde içiyorum o hapların hiç bir faydası olmuyor lütfen bana yardı edin ne yapıcam doktorlar psikologlar psikiyatriler hepsine gittim hep aynı şey yok heycanlanma yok anksiyete var onları bende sölerim durduk yere para alıyolar hiç bi şey yaptıkları1 yok
2 benm3 bu hastalıgımın4 çaresi5 yok6 mu lütfeeeennn bana yardım edin lütfffeeennnn bidaha yollardan geri dönmek istemiyorumm ne doktor anlıyor benm hastalıgımdan ne de ailem hiçkimse anlaıyor ben bu dünyada bu hastalıkla uğraşan tek kişiiyim yoksa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
2 benm3 bu hastalıgımın4 çaresi5 yok6 mu lütfeeeennn bana yardım edin lütfffeeennnn bidaha yollardan geri dönmek istemiyorumm ne doktor anlıyor benm hastalıgımdan ne de ailem hiçkimse anlaıyor ben bu dünyada bu hastalıkla uğraşan tek kişiiyim yoksa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bu benim mucizevi ilacım..
bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Umarım sizde eşimde bu hastalıktan tamamiyle kurtulursunuz.Saygılar...
Yorum