YANİ KISACA ETRAF GERÇEK DIŞI GÖRÜNÜO İLK ZAMANLAR halüsinasyonlar ve titremeler falan sonra etraf uçuşuyodu sanki ben bulunduum yerde değilmişim gibi kaldıramayacağım işkenceler çekiodum imdi azaldı çok şükür
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
depersonalizasyon ve derealizasyon yaşayanlar
Collapse
X
-
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542
mertt@london.com
Bir Çaresi Bulunur Elbet Çıkmazların yeniden yaşamalı
İyileştim İyiyim

-
merhaba bütün forumları gezdim ama arkadaş senin durumunla benim şu 1.5 aydır yaşadığım durum aynı gibi ve senin şikayetlerine ek olarak yaşadıgımı konustugumu yediğimi içtiğimi hiç bir şeyi hissedemiyorum nasıl anlatılır bilmemki odun gibiyim resmen düşünemiyorum ne tatil planı yapabiliorum ne bi kızdan hoşlanabiliyorum ne teleivizyon izleyebiliyorum bu neydi başıma gelen ve birileriyle konuşurken içime korku doluyor iş yerinde afedersin şamaroğlanı oldum yani resmen ama öğle kalp çarpıntısı felan yok bende 1 ay önce oldu ama hem kalp atışı hem halüsülasyon uyku kesinlikle yok zaten uyusamda zaten berbat bir şekilde kalkıyorum bende senin gibi geçer diyenlerdenim ama usta 2 ay oldu sigortam dolar dolmaz gidicem hastaneye arklar ailemde 2 tane şizo var zaten genetik durumda sabıkalı benimm valla görüşlerinizi bekliyorum... herkese acil şifalar
Yorum
-
hoşgeldiniz..Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Postmerhaba bütün forumları gezdim ama arkadaş senin durumunla benim şu 1.5 aydır yaşadığım durum aynı gibi ve senin şikayetlerine ek olarak yaşadıgımı konustugumu yediğimi içtiğimi hiç bir şeyi hissedemiyorum nasıl anlatılır bilmemki odun gibiyim resmen düşünemiyorum ne tatil planı yapabiliorum ne bi kızdan hoşlanabiliyorum ne teleivizyon izleyebiliyorum bu neydi başıma gelen ve birileriyle konuşurken içime korku doluyor iş yerinde afedersin şamaroğlanı oldum yani resmen ama öğle kalp çarpıntısı felan yok bende 1 ay önce oldu ama hem kalp atışı hem halüsülasyon uyku kesinlikle yok zaten uyusamda zaten berbat bir şekilde kalkıyorum bende senin gibi geçer diyenlerdenim ama usta 2 ay oldu sigortam dolar dolmaz gidicem hastaneye arklar ailemde 2 tane şizo var zaten genetik durumda sabıkalı benimm valla görüşlerinizi bekliyorum... herkese acil şifalar
geçmiş olsun .
ailenizden genetiklik varsa dr. görünün bence ..
ihmal etmeyin ..
ALLAH her şeyin çaresini vermiş .
tekrara geçmiş olsun .bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
sabit bi yere baktıgım zaman ben kimim neyim nerdeyim gibi bi durum bu 10 dk önce ne yaptım zaman kavramı nedir yok arklar yok eskisi gibi değilim birşeyler benim kontrolümde değil resmen beynimim fena bi oyun oynuyor bana yerken içerken uyurken hep böle bu 2 aydır inanın bu forumu girince biraz rahatlıyorum en azından tek değilim bazı arklarla benim durum lar birbirine çok benziyor bu durumların ilaçlarla iyileşme ihtimali varmı? yoksa ben hep bölemi kalıcam yaşıyamam ki ben böle sanki rol yapıyorum herkese iyi görünmeye çalışıyorum sanki hayal alemindeyim resmen bu durumlarla karşılaşan arklar yardımcı olurmusunuz bu nasıl iyileşiyo sürec ne oluyo hangi hastalıga tanı olarak yatkın....bir ikincisi iyi bir psikiyatri bu işi çözer diye düşünüyorum varmı tavsiyeee doktor istanbul beykozda oturuyorum 27 yaşındayım bu aradaLast edited by dıskokralı; 28-05-2011, 10:23 PM.
Yorum
-
delusion benim mesaja bak bi su konuda aynı şüphedeyiz galiba sennle bizim semptomların panik atakla alakası varmı yokmu.. birde benim mesaja bi göz att.. olmazs paslaşalım heralde bizim durumun panik atakla ilgisi yok gibi sanki...Orjinal yazı sahibi: delusion View Postteşekkürler dostum. peki panik atak dışında bu durum mümkün mü biliyor musun ben panik atak yokta pek.Last edited by dıskokralı; 28-05-2011, 11:14 PM.
Yorum
-
1 sene 5 aydir panik atak anksiyete depresyon depersonalizasyon ve derealizasyonla birlikte yasamaya calisiyorum.depersonalizasyon ve derealizasyonun tarifi zor ve en cok aci verenide bu hastalik.ruhum bedenimden kopmus yasadiklarimi hissedemiyorum sanki.aynaya baktigimda sesimi duydugumda garipsiyorum kendimle bütünlesemiyorum sevdiklerim cevrem hersey garip ve yabancimis gibi.gercek ve gercek disilik arasindayim.gecen her saniye zor ve aci veriyor.daha ne kadar sürecek ve ne kadar dayanabilecegim cevabi yok.iyilesmeyi hayal bile edemiyorum.herkese acil sifalar
Yorum
-
arkadaşlar 2 buçuk ay önce doktora gittim anksiyete teşhisi koydu.Fakat 3 ay kadar oldu kendimi, yaşadığımı, yediğimi, içtiğimi hissetmiyorum.Yaşamak insan olmak tuhafıma gidiyor.Nasıl anlatayım bilmiyorum, ben diye birşey olmasını algılayamıyorum.Bu hisleri nette buldum karşıma depersonalizasyon çıktı, acaba bunları yaşayan var mı? aranızda.Yardım ederseniz çok sevinirim.Şu an bunları benim yazdığımdan bile şüpheleniyorum çok kötüyüm...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: boburcebu arada şunu da ekleyeyim..benim en büyük korkum delirmekti ama doktorumunda söylediği üzere %100 delirmiyosun
her şey güzel olucak 
bende depersanilizasyon derealizasyonu dibine kadar yaşadım bendede şizofren olma korkusu vardı o dönemler siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: güven View Postpaxera, xanax, norodol kullanıyorum anksiyete geçti ama bu durum bi türlü düzelmiyor.Diskokralı senin düzeldimi?
ben eskisine nazaran çok çok iyiyim.....eski gunleri hatırlıyorum tv izleyemezdim masadan bardak alırdım sanki ben almamış gibi olurdu göjyüzü dunyaya herşeye şaşkınlıkla bakardım kendime çevrene evrene yabancılaşmıştım...sen neler yaşıyorsun ?
Yorum
-
Ben insan olmama, varolmama şaşırıyorum.Yaşamak tuhaf geliyor, aynada kendimi tanımıyorum.Sanki bu zamana kadar ben yaşamamışım gibiyim devamlı rüyada gibiyim.Ben varım, ben diye bi şey var düşüncesi garip geliyor.Kendimi tamamen tanımıyorum
dünyaya yeni gelmiş gibiyim insanlar tuhafıma gidiyor, sonra diyorum bende insanım o zamanda insan olmak tuhaf geliyor.Daha aklıma gelmeyen anlatamadığım bir sürü şey var.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: güven View PostBen insan olmama, varolmama şaşırıyorum.Yaşamak tuhaf geliyor, aynada kendimi tanımıyorum.Sanki bu zamana kadar ben yaşamamışım gibiyim devamlı rüyada gibiyim.Ben varım, ben diye bi şey var düşüncesi garip geliyor.Kendimi tamamen tanımıyorum
dünyaya yeni gelmiş gibiyim insanlar tuhafıma gidiyor, sonra diyorum bende insanım o zamanda insan olmak tuhaf geliyor.Daha aklıma gelmeyen anlatamadığım bir sürü şey var.
ne kadar süredir dewam ediyor.
Yorum

Yorum