panik ataklarda mı görülüyor genelde bu sorun?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
depersonalizasyon ve derealizasyon yaşayanlar
Collapse
X
-
Şizofrenilerde başlangıçtada görülüyor diye duydum korkudan bu zaten bizleriOrjinal yazı sahibi: esintili24 View Postpanik ataklarda mı görülüyor genelde bu sorun?
Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
Yorum
-
şizofreniden?psikozdan?daha doğrusu hastalıktan korkmanın anlamını çözemiyorum.eğer hayatımızda böyle bir şey olacaksa engelleyemeyiz zaten değil mi?depersonalizasyon sorununu bende yaşıyorum.değişik.rüyada gibiyim her an.rüyamda gerçeği görüyorum.sonra kalkıyorum rüyamdaki gerçeğe göre hareket ediyorum.çok canımı sıkıyor bu.bir de bazen gözlerimle,ellerimi vücudumu izliyorum sanki vücudumu kontrol eden başkaları var gibi geliyor bilmiyorum buda depersonalizasyon mu?
Yorum
-
bende aynı senin gibiyim hatta daha kötün diyebilirim sürekli hiç geçmeyen bir yabancılaşmam var ben kimim neyim insanmıyım ölümüyüm yaşkıyormuyum yaşıyorsam neden böyleyim evim kendim annem babam herşey yabancı sanki hayal gibi geliyor düşünemiyor acayip unutuyorum hiç birşeye konsantre olamıyorum çok korkuyorum deliricek gibiyim başımda sanki bi ağırlık düüşünceler düşünceler çoğunu kelimele dökemiyorum tek bildiğim çok acı çekiyorum artı bende panik atak var çarpıntı aşırı heyecan nefes darlığı iç sıkıntısı ölüm korkusus hep kötü bişey olucak hissi kendimi kendim gibi neden hissedemiyorum korkuyorum her şey boş ve anlamsız geliyor mutsuzum o kadar çok şey varki ilaç kullanıyorum ama hala aynıyım
Yorum
-
3-4 yıldır bende derealizasyon yaşıyorum.. Derealizasyon olup olmadığını bilmiyorum.. İnternet araştırmalarıma göre benim hastalığımın derealizasyon olduğu düşüncesindeyim.. 3 kere devlet hastanesine gittim.. Anlamadılar hastalığımı...İnsanı intihara sürükler bu hastalık... Yokmudur bi çözümü ? Yaşayanlardan iyileşen yokmu?
Yorum
-
Arkadaşlar merhaba inanın yazdıklarınızı gördüm bi yandan sevindim biyandan çok üzüldüm. Sevindim çünkü bu durumu yaşayan bir bendim sanıyordum. Bende kendimi rüyaa gibi hissediyorum sanki yaptıklarımı ben yapıyor gibi değilim. Sürekli olarak kafamda bu şimdi grçke mi ben kimim o kim gibi saçma saçma sorular dolanıyor. Bir türlü geçmek bilmiyor. Kimseye anlatamıyorum anlatsam da anlıcaklarını sanmıyorum. Kafamda sürekli bu sorular olunca hiç mutluda olamıyorum kafayı yiceğimi düşünüyorum sonrada panik atak geçiriyorum. Yokmu bunun bi tedavisi ruh halime çok acı veriyor kendimi tanıyamaz oldum kimse beni anlamıyor çevremde yaşamayanın anlaması çok zor berbat bişey bu
Yorum
-
bende bi yanlış yaptım arkadaş çevresi yüzünden 4 tane lioresal le birlikte bali denilen uyuşturucu madde kullandım. bırakalı 4 ay oldu ama bahsettiğiniz şey gerçek dışılık algılama sorunları bi türlü geçmedi ama şimdi yavaş yavaş geçio doktor zyprexa denilen ilacı yazdı sağolsun yarın nörolojiylede görüşmemi istedi.http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542
mertt@london.com
Bir Çaresi Bulunur Elbet Çıkmazların yeniden yaşamalı
İyileştim İyiyim

Yorum
-
çok işkence ve eziyet veriyo kriz gelince. çözümü var sanırım iyileşirsem burdan size haber vericem nası iyileştim neler yaptım diye.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542
mertt@london.com
Bir Çaresi Bulunur Elbet Çıkmazların yeniden yaşamalı
İyileştim İyiyim

Yorum

Yorum