Merhaba, yeni üyeyim, ben de panik atak hastasıyım. Panik atakla boğuşurken, yaklaşık 20 gün önce ailemizde bir felaket yaşadık. Yas dönemindeyim. Hayat çok zor. Çok üzgünüm.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: paradisee View PostMerhaba, yeni üyeyim, ben de panik atak hastasıyım. Panik atakla boğuşurken, yaklaşık 20 gün önce ailemizde bir felaket yaşadık. Yas dönemindeyim. Hayat çok zor. Çok üzgünüm.
panik atak ve arkasından gelen yeni üzücü olaylar ..çok zor ve panik atağı tetikleyici olabiliyor ..
hangi ilaçları kullanıyorsunuz .ve özel olmazsa yaşınız ve yaşadığınız olay nedir sorabilirmiyim..?bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maviyesil View PostGeçmiş olsun. İnşallah atlatırsınız fazla yara almadan.
Ranil, SES veriyorum
sevgili modum ..
süper olmuş süper .
herkez diyordu sitede mod yokmu nerdeler diye ..
hadi bakalım neşelendi ortam ..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Öncelikle ben herkesin kandilini kutluyorum.
Ranil, ben 41 yaşındayım. Üzücü olan olay abim!! dilim varmıyor.
Antidepresanlar bana tam aksi etki ediyor, gerçekten ne kullandı isem ben mahvettiler. En son gittiğim dr, Allah razı olsun, onunla ikimiz İnsidon"u seçtik. Yan etki yapmadı hatta uyumama yardımcı, ileriki tarihlerde sonuçlarını göreceğiz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: paradisee View PostÖncelikle ben herkesin kandilini kutluyorum.
Ranil, ben 41 yaşındayım. Üzücü olan olay abim!! dilim varmıyor.
Antidepresanlar bana tam aksi etki ediyor, gerçekten ne kullandı isem ben mahvettiler. En son gittiğim dr, Allah razı olsun, onunla ikimiz İnsidon"u seçtik. Yan etki yapmadı hatta uyumama yardımcı, ileriki tarihlerde sonuçlarını göreceğiz.
yanlış anlamadıysam ...bu mübarek günde abinizede hayırlı dualar gitsin işallah..
dr beraber ilaç seçmeniz çok iyi olmuş .
birazda ilaçlara inanmak lazım galiba ..
ben 4 sene oldu citol kullanıyorum 1 seneden beri yarıma indirdim .ama hiç mi hiç bırakmak istemiyorum ..
çünkü anne ve babada gizli panik atak var .ben öyle diyorum onlara.
dr sordum koruyucu olarak kullanmak istiyorum dedim .tabiki iyi de olur .bunların zararı yok dedi.zaten tansiyon dengesizliği de var .
iyi oldu yani...
bende bazı olaylardan sonra panik atak illetini buldum ..Allah verdi bu hastalığı bana .görevli .görevi bitince gidecek elbette .
bazı üzücü olaylar bizde olan bu paniği tetikliyor..bende ve sizde olduğu gibi..
ben kabulendim .kabullenmek bence iyileşmenin yarısı gibi.mücadele etmiyorum hastalıkla .ne yapayım çareyi bende böyle buldum..Last edited by ranil; 02-06-2011, 01:50 PM.bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Evet haklısınız, inşallah görevi bitince gider. Ama bu rahatsızlığı da yaşayan bilir değil mi? Sabahlara kadar kalp çarpıntısı ile mücadele, korkular, atak gelecek diye tedirginlik, atak halinde iken bütün vücudun çektikleri..... Çok zor ama Allah beterinden korusun tabii ki. Size de geçmiş olsun.
Yorum
-
selam .
uzun zamandır atak yaşamıyordum .
pazar günü sandık başındaydım ..
oturmaktan ve stresten herhalde .yine geldiler enseden enseden ..
midem bulanır gibi oldum .
yanımda genç bir çocuk vardı .oda sıkıldı dizlerini devamlı titretti oda beni sinir etti.
sıkıldım ama .yoruldum ..ondandır dedim .
dünde biraz asabiydim .şükür bugün iyiyim .bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View Postgeçmiş olsun ranilcim ufak birşey atlatmışsın sanırım
şu oy kullanma işi netten olsa artık ne iyi olurdu
valla iyi olurdu aslında .oradaki stres hiç bir şeye benzemiyor .
en azından evden rahatlıkla .ama ondada şifre filan olur.
okullar tatil oluyorya ben işe başlıyorum resmen .oğluşlar bana bırakmaıyorlar pc yi.
çok sık giremiyeceğim bundan sonra .kavga dövüş girerim artık .
birde annemlere gidersek .
iyi olacak ya annemi ve babamı çok özledim .ben aslında gençliğimi ve çocuk olmayı özledim ..
allah başımızdan eksik etmesin onları .
hepinize sevgiler .
panik nerlerdesin anne nasıl canım .?bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
Yorum