Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir kız ve erkek çok yakın arkadaş olamaz mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• herkes aynı değildir

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cybryl View Post
      herkes aynı değildir
      bu konuda aynıdır aseksüeller ve eşcinseller hariç
      “I can never read all the books I want; I can never be all the people I want and live all the lives I want. I can never train myself in all the skills I want. And why do I want? I want to live and feel all the shades, tones and variations of mental and physical experience possible in life. And I am horribly limited.”
      --Sylvia Plath —

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kelmuhtar View Post
        ben metre hesabına takıldım "herkesin bir mahremiyet alanı vardır ben diyeyim yarım metre siz deyin bir metre " yazılmış
        orada bir mizah var mahremiyet alanı herkesin var doğru olan ölçü hesabınıda sen bul bir zahmet.

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

• olmaz...
          bünyelerine ağır gelir..

Yorum

• aradaki zeka farkını unuttum tabi ben

Yorum

• sanırım bir anlasmazlık var. bazı arkadaslarımız olur diyor bazı arkadaslarımız olmaz diyor. en dogru sonucu ogrenmek icin bir deney yapmalıyız bence. erkek gonullu ben olayım bir tane de kadın gonullu bulalım ve ikimiz arkadas olalım bakalım sonuc ne oluyor. deneyimizin sonucunu sonra buraya yazarız kimin fikri dogru ortaya cıkar. ne dersiniz.

Yorum

• Erkeğin gönlünde biri varsa herhangi bir bayanla arkadaşlığı farklı boyutlara taşınmaz.
                Şimdi yoksun sonra yoksun
                Orda yoksun zaten yoksun

Yorum

• Seneler önce açtığım bu konuya yıllar sonra yorum yapıyorum Gerçekten bu konuda karşı tarafın yaklaşımı önemli. 4 senedir sevgilim var. Çok yakın arkadaşım dediğim kişiden benim de hoşlandığım oldu zamanında. Sevgilim olunca bunu söyledim. O da o arkadaşımla bir daha görüşmemi istemedi. Ancak abim dediğim benden 2 yaş büyük biri var hayatımda. O da bana kardeşi gözüyle bakar, aksini hiç hissetmedim. 8 senedir tanışıyoruz. Sevgilim ''olmasa iyi ama napalım çok değer veriyorsun ona'' dedi ve sorun etmekten vazgeçti Arkadaş olarak yürümüyor pek ama abi kardeş ilişkisi varsa yürüyor sanırım. En azından bende olan bu.

Yorum

• şimdi 23 yaşında misiniz . zaman ne çabuk akıp geçiyor. ve gelen fbmisiniz haha
                    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

• Evet 23 yaşındayım hakkaten çabuk geçiyor, ve evet Fenerbahçeliyim ama gelen fb kısmını anlayamadım?

Yorum

• Hayata iki bacak arasından bakanlar, karşı cinsle arkadaş olamayabilir.
                        Ama benim şu an, o çok kadar bayan arkadaşım var ki, başıma silah dayasalar, onlar hakkında cinsel manada bir şey düşünmem, düşünemem.
                        Kaldıki bunu benim gibi adam yapabiliyor.Çevremde çapkın olarak bilinirim.Hayatıma yerli-yabancı 50 den fazla kız girdi.Kimisi ile 2 ay çıktım, kimisi ise 1 ay..
                        Benim gibi adamın bile kardeş ya da arkadaş gözüyle gördüğü bayanlar bile oluyor.
                        Yani, pekala arkadaş olunabilir.
                        Last edited by Obsesif_Fatihi; 21-09-2013, 01:11 PM.
                        İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                        Malcolm X

Yorum

• sorun surda: iki arkadas sevisemez mi. sevistiler diye artık arkadas degil sevgili mi olurlar. yok oyle bir sey. yine arkadas olarak kalırlar. velhasıl sevisseler de arkadas olabilecekleri için sorunun cevabı evet.

Yorum

• neden olmasın abi böyle bir mantık mı var arkadaşlık başka aşk başka şeyler niyeti bozmadığın sürece sorun yok.
                            ........

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: FBYaprak View Post
                              Evet 23 yaşındayım hakkaten çabuk geçiyor, ve evet Fenerbahçeliyim ama gelen fb kısmını anlayamadım?
                              fenerbahçeliminisiniz demek istemiştim. cevaplamışsınız.
                              konuya bende dahil olayım.Bence bal gibi erkek arkadaş ile kız arkadaş arkadaş olabilir.Her ikisi de sınırlarını bildikten sonra ve karşındaki insandan ne beklediklerini bildikten sonra neden olmasın ki? Benim şayet sevdiğim ilk okul arkadaşım var. Ona karşı hiç bir duygusal bağım yok ama cok sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşım. Düşünce yapısı olaylara bakışı vs. hayatımla cok özdeşleştiği için bir arkadaş olarak asla vazgeçemem ama sevgili asla da olamam. öle biri..
                              "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

• İzlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için geliyor. Arkadaşımız Utah state university'de röportaj yapıyor ve bu soruyu soruyor "Bir kız ve erkek çok yakın arkadaş olabilir mi?" tüm kızlar "evet olabilir" diyor ama erkeklerin tamamı "hayır" diyor. daha sonra kızlara; "yakın erkek arkadaşların var mı" diyor, evet cevabı veren kızlara; "eğer blabla arkadaşına şans versen seninle birlikte olmak istermiydi" diye soruyor ve kızlar evet diyor bu da aslında kızların da olayın detayına inmeden "evet arkadaş olabilir" dediğini gösteriyor.

Videonun sonunda arkadaşımız şunları söylüyor "Gördüğümüz gibi, kütüphanede herkesle yaptığım röportajdan sonra, kızların ve erkeklerin sadece arkadaş olması mümkün değil"

Yorum

İşleniyor...
                                X