Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir kız ve erkek çok yakın arkadaş olamaz mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: mor_krizantem
    az yakın ya da çok yakın arkadaş olabilirler..
    sonra aşık ta olabilirler.. zaman geçip, tekrar arkadaş kalabilirler,
    kalamazlar..

herşey mümkün..
    Ben katılmakla kalmıyorum farklı bir permütasyonla yaşadım da bunu; )

Önce aşk denilen o hormonsal dengesizliğe düştüm sonra nefret ettim, sonra yakın arkadaş oldum sonra küstük barıştık şimdi uzak arkadaşız..
    şuan kin doluyum ama arkadaşımda.. : )

Yorum

Ama ben ona aşık olmak istemiyorum..Her açıdan rahat anlaşıyoruz,birbirimize çok saygılıyız,çok uyumluyuz ama,işin içine aşk girince böyle olmaz..:S Eğer bir ilişki olursa sonrasında dostluk kalmaz,aşıkken yaşananlar gelir aklıma:S:S

Ne yapmam lazım,daha az konuşmaya falan çalışıp kendimi geri çekmeye kalksam,farkedicektir.Ama böyle birşeye gerek kalmıyacak sanırım,neden bilmiyorum,son zamanlarda o kendini çekti,ben aramadan aramıyor,2 gündür bende aramıyorum..:S Halbuki önceden arayıp en azından öss hazırlığının nasıl gittiğini falan sorardı..
      Son günlerde kankimi arayan hep bendim,şimdi bende bıraktım,inşallah sonu hayırlı olur=)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mor_krizantem
        az yakın ya da çok yakın arkadaş olabilirler..
        sonra aşık ta olabilirler.. zaman geçip, tekrar arkadaş kalabilirler,
        kalamazlar..

herşey mümkün..
        hersey ınsanlar ıçın.bende katılıyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FBYaprak
          Ama ben ona aşık olmak istemiyorum..Her açıdan rahat anlaşıyoruz,birbirimize çok saygılıyız,çok uyumluyuz ama,işin içine aşk girince böyle olmaz..:S Eğer bir ilişki olursa sonrasında dostluk kalmaz,aşıkken yaşananlar gelir aklıma:S:S

Ne yapmam lazım,daha az konuşmaya falan çalışıp kendimi geri çekmeye kalksam,farkedicektir.Ama böyle birşeye gerek kalmıyacak sanırım,neden bilmiyorum,son zamanlarda o kendini çekti,ben aramadan aramıyor,2 gündür bende aramıyorum..:S Halbuki önceden arayıp en azından öss hazırlığının nasıl gittiğini falan sorardı..
          Son günlerde kankimi arayan hep bendim,şimdi bende bıraktım,inşallah sonu hayırlı olur=)
          5 sene sonrasını düşünelim.. o arkadaşınla aranızın hala iyi olmasını istermiydin?
          çok büyük olasılıkla evet dersin.. devam ediyorum:
          ünivesite vs falan bitti .. sevdin birini! evlendin ismi de mahmut olsun tamam!!
          hadi o arkadaşının ismide kaan olsun..
          6 sene sonra sen şu muhabbeti yapabilecekmisin mahmutla,, (kocan: ) )
          mahmut: yapraak!! bugün cumartesi, beraber bişeyler yapalımmı, ha?
          sen: yok kacacım sözüm var kaan'a onunla takılacam bu gün!! akşamda yemeğe gelicek zaten..
          ...malum sonrası...

Biraz realize etsene.. her şey felsefe değil...
          Sence??

Yorum

...

Yorum

Sağol Ahmet gerçekler acıdır mı yani,napıyım zamana bırakıyım,olacağına varsın demi,nasıl olsa bigün evlenince şimdiki gibi dost kalamam,aşk kapıyı çalarsada şansımı deniyim mi,işin ucunda platonik olmakta var :lol: Benim onun için düşündüklerimi o da benim için düşünüyor mudur acaba =)

Yorum

Sağol Ahmet gerçekler acıdır mı yani,napıyım zamana bırakıyım,olacağına varsın demi,nasıl olsa bigün evlenince şimdiki gibi dost kalamam,aşk kapıyı çalarsada şansımı deniyim mi,işin ucunda platonik olmakta var :lol: Benim onun için düşündüklerimi o da benim için düşünüyor mudur acaba =)
                Ama şimdi iş çapraşıklaştı iyice..Senin onun için düşündüklerin?!
                Nası yani? sen onu arkadaşmı görüyosun yoksa erkek olarakmı..?

Sen arkadaş, dost olabilirler derken, bende; hayır olamazlar, insanlar doğar büyür çoğalır.. vs mantığıyla yaklaştığımı zannetmiştim! !
                Evet hayır, evet hayır, hayır evet!! muhabbeti gibi oldu bu ..

Senin kafanda bi sevgili idolü vardır, erkek idolün!! eğer Kaan'ı oturtabiliyosan buraya daha fazla arkadaşız safsatası yapmasana kendine..
                Çıık; ))
                İnsanlar zaten birbirini tanıyacam diye bi onunla bi bununla yıllarını öldürüyo.. sonra evlenip 2 sene sonrada boşanabiliyolar da!! tanımışsın, şeker gibi insan diyosun işte..
                .
                .
                Yok oturmuyosa, onu "erkeğim" lafında hatırlayamıyorsan zamana bırakmakla da yazık etme zamana!
                ...
                Bu arada;
                Aşka inanmayanda platonik olma çekincesini de ilk defa gördüm :!:

Yorum

Ahmet dengesiz olduğumu hep söylemişimdir ama,bunu en iyi sen çıkardın ortaya Ayrıca bu dengesizden yanlış birşey anlaşılmasın,kendi içimde çelişki yaşadığımı kastediyorum..

Şöyle açıklıyayım sende ona göre yorum yap madem; sevgilim olabilecek birisi değil,senin deyiminle erkek idolüme oturtamıyorum onu,dostum diyorum,çok iyi,herşeyi çekinmeden söyleyebildiğim 2 insandan biri o benim için..

Yok aşka inanmam,daha doğrusu aşık olmadığım için bu duygu nasıl birşey bilmem,ama tek taraflı seviyor olmak kötü birşey olsa gerek :idea:

Yorum

Ahmet dengesiz olduğumu hep söylemişimdir ama,bunu en iyi sen çıkardın ortaya Ayrıca bu dengesizden yanlış birşey anlaşılmasın,kendi içimde çelişki yaşadığımı kastediyorum..

Şöyle açıklıyayım sende ona göre yorum yap madem; sevgilim olabilecek birisi değil,senin deyiminle erkek idolüme oturtamıyorum onu,dostum diyorum,çok iyi,herşeyi çekinmeden söyleyebildiğim 2 insandan biri o benim için..

Yok aşka inanmam,daha doğrusu aşık olmadığım için bu duygu nasıl birşey bilmem,ama tek taraflı seviyor olmak kötü birşey olsa gerek :idea:
                    Tamam.. "Şu dengesizden" yanlış bişe anlamam ; ))
                    ...
                    Ben olsam geciktirmezdim.. Çünkü dedim ya üç beş sene sonra "e kaan.. bak evleniyom artık.. git yani be" gibi trajik ve komik cümleler kurmam gerekiceğini bilirdim..
                    ..
                    Kısmende sende biter olay! Eğlenceme bakarım, geçerim de diyebilirsin..

Ama burda da "ya oda ben gibi çelişkideyse?" sorusuyla "onun seni onun kadın idolüne oturtuyo olabileceği" düşüncesi gelir .. Seçtiğin ihtimalde vicdan yaparsan bağı kopartırsın..kopartmalısındır..

Yok ben narsistliğe vururum dersen oda senin etikliğine kalmış..
                    ..

Yorum

Narşisliğe falan vurmam,gerek duymam öle şeylere,oda yemez zaten..

Neyse bu kadar ayrıntılı didiklemem kuruntu galiba,eski dostumun itirafından kaynaklı birşeydi..

Sonuçta biz dostuz=) 5-6 yıl sonra nolucağınıda Allah bilir artık=)

Yorum

(:
                        benim fikrim oLmazdan yana...
                        kızla erkek asla çok yakın arkadaş olamaz..
                        neden çünkğ enyakın demek genelliklee zamanınınçoğunun onunla geçmesi demek...
                        zamanın çoğu onunla geçerken bir bakıma ortak bir yöne girer hayatın...
                        başka birileri giremez
                        ve genellikle erkeklerde hep duygusalboyuta geçiş olur
                        benden söylemesi(:
                        ••♥

Yorum

madem öyle bende son durum açıklaması yapıyım,bencede olmuyor =))) çok vakit geçirmemiz zaten mümkün değil,şehir dışında.son 1 aydır konuşmuyoruz desemde yeridir=) kardeşim dediğim kişiyle ise konuşmadan duramıyoruz=)) iyi bir arkadaşım ama son zamanda aramıza giren soğukluğun farkında bile değil,eğer dostumsa bu benim için büyük sorun,ama genç bir erkek,sorumluluk anlayışı çok iyi değilmiş demekki=)) sağlık olsun..kardeşim var şükür=)

Yorum

Erkek 18 yaşındaysa bence bir kızla yakın dost olması zor.
                            Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
                            -Buda-

Yorum

Merhaba

Cinsiyet farkı gözetmeden bakarsanız olur ..Neden olmasın ama
                              hem dost olup hem o arada aşkı düşünürseniz elbetteki olmaz

Ama gerçek şuki erkekler bir dönem sonra acabalara başlar
                              kızın iyi niyetle gösterdiği yaklaşımlardan başka anlamlar
                              çıkarır .

Bizim zamanımızda bacım dedimi olay bitmiştir ..Sizin zamanınızda bacılar bitti )
                              <br /><br />&nbsp;&nbsp; Kuralları&nbsp; bilirseniz hayat oyununu&nbsp; biln&ccedil;li oynarsınız

Yorum

...ikisinden birinde ya da her ikisinde boşluklar varsa yada sonradan oluşursa bu boşlukları en yakınındakiyle yanı dostu gördüğü kişiyle kapatmak isteyebilr...ateş-barut...çay-şeker---peynir-zeytin...vb....bunlar birbirinden nekadar uzak kalabılıyorsa kadın erkekte o kadardır bence...çok zor dost kalmak..birgün biryerde mutlaka nefsine yenik düşebilir...
                                yarın çok geç olabilir...

Yorum

İşleniyor...
                                X