Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir kız ve erkek çok yakın arkadaş olamaz mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Olmaz yaf allah allah. Kaç kere sölicez..
    "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

arkadaş olabilir ama kankalık durumu asla olamaz çünkü başta öyle gözükür öyle sanılır ama ateşle barut yanyana duramaz...paylaşımlar teselli etmeler derken derken...ilerler ateş bacayı sarar

Yorum

olabilir de olmayabilir de.

Yorum

Bence arkadaşlık olur ama dostluk olamaz. Ateş ve barut hesabı
          Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

benim yakin iki erkek dostum var cok nadirde olsa olabiliyo

Yorum

Olur bence benim çok kız arkadaşım vardı dostum olarak gördüğüm hala da öyleler artık çoğu ile uzağız ama yılda bir de olsa arar sorarız, konuşuruz...
              İlla sevgili olunması gerekmiyor
              Sen bu dünyanın sırlarına eremezsin;
              Erenlerin dilini de söktüremezsin;
              İyisi mi iç şarabı, cennet et bu dünyayı:
              Öbür cennette ya girer, ya giremezsin.

Yorum

benim şu an yaşadıgım şehirde 15 yıldır görüştügüm bayan dostlarım var hatta çok deger verdigim bir kız arkadaşım beni evlendigim kadınla tanıştırdı yani o beni evlendirdi ve bu şaka degil nikah şahidim de oydu düşünün 10 yılı aşan bir dostluk.. oluyormu oluyor... ben ona karşı duygusal anlamda bir şey hissetmedim nede o bana karşı zaten öyle olsaydı onunla evlenirdim bunu onada söyledim..karşı cinsten dost olurmu bence çok güzel olur yanlız iki taraflı ve samimi olunursa....

Yorum

olabilir ama bu durumlara göre değişir yine
                  Last edited by mavi deniz; 11-07-2012, 02:53 AM.
                  Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                  sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

olur niye olmasın. sevisebilirler de bu arkadasliklarini bozmaz. mesela diyelim birinin sevglisi yok o anda sevişme ihtiyacını arkadasiyle giderebilir. ama yine arkadaşlıkları devam eder. mantıklı kişiler için bir sorun değil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asalsayı View Post
                      olur niye olmasın. sevisebilirler de bu arkadasliklarini bozmaz. mesela diyelim birinin sevglisi yok o anda sevişme ihtiyacını arkadasiyle giderebilir. ama yine arkadaşlıkları devam eder. mantıklı kişiler için bir sorun değil.
                      sacmalamisim galiba. uykum çok geliyor galiba

Yorum

Arkadaşlık derken bir erkegin diger bir erkek arkadaşı ile olan bagıysa şayet çok zor bence.Sen sadece bir arkadaş olarak görsen bile o farklı hissedebilir.O sadece bir arkadaş olarak görse sen farklı duygular hissedebilirsin.Aksi taktirde ya kadının kadınlıgında yada erkekgin erkekliginde(hormonall) problem vardır.
                        Geçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Epica View Post
                          İşte burda erkek kişlik yapısı devreye giriyor.
                          erkek olarak düşünürsen ancak anlıyabilirsin.
                          ama bu da zor.erkekler mesela ben,geçmişte aynı seninki gibi çok derdimi hatta sırrımı paylaştığım biri vardı.
                          İnanılmaz yadımsever ,içten ,dürüst biriydi.
                          bende aynen kendimi kaptırdım.
                          ama bu asla bir hata değildi.

kendim istemiştim,düşünün beni anlıyan çok iyi davranan yardımcı olan,birine
                          fena tutuldum.Çünki kişiliği tam aradığım gibiydi.
                          Senin gibi kişilikli bayanlar az olduğu için erkekler,daha fazla dayanamazlar.
                          helede aynı özellikteyse.
                          kesinlikle bir hata değil katılıyorum sana...Aslında buda çok güzel bir şey.sonuçta huyunu suyunu biliyorsun tanımaya çalışmıyorsun.ama biri geliyor sevgili olalım. onu tanımakla uğraş bide tam olarak kişiliğini öğrenemiyorsun.sana kendini beğendirmek için öyle davranmadığı ne belli.ama arkadaş olarak başladıysa ve artık her şeyini biliyorsan onun sana aşık olup seni sevmesinden güzel ne olabilir ki.
                          Kendin ol yeter.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FBYaprak View Post
                            Merhaba

18 yaşındayım.Gerçekten çok merak ettiğimi birşey var..Hayatta çok güvenebildiğim sadece 3 arkadaşım daha doğrusu dostum oldu..Bir tanesi her daim yanımda olan kız arkadaşım..Bir taneside okuldan bir erkek arkadaşımdı..Aramız çok iyiydi.Çok derdini paylaşmıştır ve dertleştiğimiz çok olmuştur..Fakat bir süre sonra benden uzaklaştı..Pek konuşmaz olduk..Öyleki sebebini bile soramadım..Dost sayım bire düştü..Üç-dört ay önce biriyle tanıştım..Gerçekten çok güvendiğim birisi..Sen benim dostumsun,çok değerlisin benim için dedi..Dostluğa önem veren biri olarak çok sevindim..Gerçekten dostum olduğunuda hissettirdi..Aramın açıldığı arkadaşım,ve dostum dediğim kız arkadaşımla konuşuyorduk bikaç gün önce,konu dostluktan açıldı..Kaybettiğim dostum dedi ki'' bir kız ve erkek dost olamaz,kız kalabilir ama erkek kalamaz,çünkü erkeklerin herşeyini paylaştığı çok kişi yoktur,dostum dediği kızla çokşey paylaşır ve bir süre sonra ona bağlanır.''kankimde bu arkadaşımın benden uzaklaştığını bildiği için hemen atlayıp''nerden biliyorsun'' dedi..ve onun cevabı: ''biliyorum çünkü,başıma geldi, 2 sene önce bir dostum vardı,herşeyimi onla konuşup,daha çok vakit geçirmek istiyordum,bağlandım ve bu aşka dönüştü.Kendimi çekmek zorunda kaldım,şimdi sadece 2 arkadaşız,yeni yeni oturup konuşabiliyoruz,sıradan 2 arkadaşa dönmek zaman aldı anlıyacağın'' dedi..Sohbet bitti zaten..Hiçbişi anlamadım ben..Kankimde(biricik dostum=) ) bakakaldı öyle..

Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz,dediğim gibi şuan 2 dostum var,ikisinede çok güvenirim.Dediğim gibi birisi kız,birisi erkek.Kız arkadaşım kardeşimdir benim..Çok kavgalar ettik ama dostluğumuz dahada güçlendi her seferinde..Diğer dostumu ise çok iyi tanıyorum,hatta annemde tanıyor.Harika bir dosttur.Umarım kötü sonuçlanmaz..

yorumlarınızı bekliyorum.. =)
                            Dostluk bu devirde çok zor !

Yani bir kızla bir erkeğin dost olması da çok zor. Bir kızla bir kızın dost olması da çok zor ! Bir erkekle bir erkeğin de dost olması çok zor !

_______

Şimdi 18 yaş çok tatlı bir yaştır. Biz 18 yaşındayken dersanede ki matematik hocamız şunları söylemişti; "Şimdi size hayat tozpembe. Ama hayat o kadar zor ki arkadaşlar"

Evet hayat o kadar zor ki. Biran önce helalinden nasıl çok fazla para kazanabilirim diye iyi bir muhasebe yapın ve iş hayatınızı belirleyin. Bu devirde dost çok çok nadir. Bin kişiyle tanışsan içlerinden sadece bir kişi çıkar dostluğa layık olan yani dost olan.

________

Kötü gününüzde aileniz dışında kimse durmaz yanınızda. Size araba çarpsa can çekişseniz tek bir araba durupta hastaneye yetiştirmez sizi. Sizi dövseler, linç etseler kimse ayırmaz kavgayı hatta belki polis bile çağırmazlar. Yani demek istediğim şu; o kadar yabancı ki herkes birbirine karşı.

________

Ama olaya tek bir yönden bakarsak şöyle de bir gerçek var; bir kız bir erkekle dost olur. Kızın dost olduğu erkek dikkatlice bakın ya çok karizmatiktir ya da aşırı yakışıklıdır. Yani ne hikmetse ben hep dikkat etmişimdir buna. Tabi kız dost olarak görür karşı tarafı, ama karşı taraf erkektir. Erkeğin bir özelliği vardır ve tek zaafı karşı cinstir. Yani bu şuna benziyo; kuşun kafesine kedi koymak gibi birşey. Yani erkek ne kadar kendisine hakim olursa olsun bir süre sonra kıza aşık olmaya başlar. Ama kıza açılamaz garibim.

_______

Ulan kız gelemedik ya bu dünyaya. Yanıyorum yanıyorum ona yanıyorum [çünkü hep biz erkek milleti çeker aşk acısını, aşk sancısını]
                            Last edited by İNSANİ; 11-07-2012, 10:19 AM.

Yorum

İNSANİ Nickli Üyeden Alıntı

Ulan kız gelemedik ya bu dünyaya. Yanıyorum yanıyorum ona yanıyorum [çünkü hep biz erkek milleti çeker aşk acısını, aşk sancısını
                              aga sen varya birinle ilişki yaşadığında aşka aşık olan birisin yani seninle olacak kişi aşka bile doyar inş dileğin insanı bulursun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemetery View Post
                                aga sen varya birinle ilişki yaşadığında aşka aşık olan birisin yani seninle olacak kişi aşka bile doyar inş dileğin insanı bulursun
                                Bulamayacağımı biliyorum aga. Bu ümitsizlik değil. Bu karamsarlık değil. Bu gerçekler. Amaan bulamayacaksak, bulamayacağız be. Di'mi ? Takmıyorum aga bundan sonra kafaya. Ama benim hiç kız dostum olmadı. Okul ortamlarından iyi hatırlarım ve dersanelerden; yakışıklı ve karizmatik adamların hemen kız kankileri veya dostları olurdu. Ama aşk yoktu canım aralarında

Ben de Okan BAYÜLGEN gibi çirkin olduğum için kızlar pek bi tiksinirdi benden. Çok aşırı derecede kafaya takardım bu durumu. Hatta bu takma süresi tam 11 sene sürdü ama sonra dedim ki "Yapacak bişey yok. Sevgilisiz geldin ve sevgilisiz gideceksin."

Para aga para. Benim tek hedefim helalinden köşe olmak. Gerisi boş aga.

Yorum

İşleniyor...
                                X