Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir kız ve erkek çok yakın arkadaş olamaz mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

erkekle kızkıza olduğun gibi vıc vıc bir arkadaşlık kuramazsın,eğer kurarsan karşındakinin niyeti başkalaşabilir..Şimdi burda hedef kitle yaratmak istemiyorum,çünkü benim de gerçekten çok iyi anlaştığım samimi olduğum erkek arkadaşlarım da var..Kızdan nasıl olabiliyorsa erkekten de bayağı arkadaş olur,zaten cinsiyet ayırmak bağnazlık olur..Ama erkek/kız ilişkisinde sınırı belirleyen kızdır, tavrı belirleyen erkek..Kız karşısındaki erkeğe o ilişkiden ne beklediğini hal ve tavır diliyle anlatırsa,karşı taraftaki de pek ala anlar ve istediği gerçek bir arkadaşlıksa o çizgiden yürür..Hoş bazıları bırak hal dilinden Türkçeden bile anlamaz ama onları ayrı tutuyorum...

Benim ilk okuldan beri konuşup görüştüğüm,liseden öyle ve üni.den bir sürü arkadaşlığım var bu tipte..Ama dedğim gibi kimse enayi değil ve enayi taklidi yapmakta çok saçma,sonuçta herkes karşısındaki insanın tavrını yorumlayacak zeka kapasitesine sahiptir bence..
    Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mor_krizantem
      çağrıştırsıın

muhattabımıza tekil tekil cinsellik hissetmek, dostluğumuzun devamına mani midir ?
      hatta çoğul ,.
      birbirlerine karşı cinsellik hissede hissede arkadaş kalamazlar mı arkadaşlar?
      Hmm böyle düşününce tabii ki arkadaş olabilirler. Benim de vardı arkadaşlarım herkesin de karşı cinsten arkadaşı her yaşta olmuştur.

Sanırım ben olaya yanlış bir açıdan yaklaştım mor krizantem
      Şu "evli çiftler ve kankalık" başlığıyla bunu iç içe sokmuş olabilirim

tşkkrlr
      Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
      -Buda-

Yorum

yaprak tek kelimeyle sen aşıksın ve bence bunun onayını bekliyorsun burdakilerden, buna o kadar eminimki... neden onceki arkadasının senden uzaklaştığını sormadnda bu arkdasnn neden uzaklaştığını düşünüyor ve onu arıyorsun?sebebi belli. bence hiç uzatma ve ara onu, kendine dahi söylemediğin o gerceği arkadasm dediğin o insana syle. senn duyglrn dostlk değil ask...

Yorum

Çok yakın arkadaş olabilirler.Bir yerde buluşup yemek yiyip gidip bir barda bir iki birada içebilirler ama aralarından birisi "du bakalım gidişat yatak odasına eheuehehe"gibi bir düşünce de ise bu resmen ve alenen puştluğa girer.Bunu iki tarafda istiyorsa sorun yokdur.Burada şu soru çıkar ortaya "Sevişen iki insan arkadaş olamazmı"Pekala olur.Sevgiliniz en yakın arkadaşınız değilmidir hepinizin?Eğer değilse o ilişkide bir problem hatta büyük bir problem vardır."Seks varsa arkadaslik olmaz , arkadaslik olursa seks olmaz " .bu mudur ? sevistiginiz insanla birdaha arkadaş olamıyor musunuz ?aha sevistik küs ayten !!! Bumudur olay.

Yorum

bende arkadasına katılıyorum.bir erkek ile kız çok yakın iki arkadas olamazlaar.kız için bir sorun yoktur ama erkek ilerde bu yakınlıgı konusmaları aşk olarak algılamay başlıyor.sonrada bozulan arkadaslıklar tabiki.
            mutlu sonlar henüz bitmemiş masallar içindir...

Yorum

malesef bir kız ve bir erkek yakın arkadas olmuyor...benm de cok yakın arkadas olarak gordugum biri var, beraber dertlesrdik, bowling e giderdik, gezerdik...sonra bana karsı duyguları oldugunu soyledi, ben de ona karsı arkadaslıkdan baska birsey hissetmedigimi soyledim, onunla vakit gercirmeyi seviyorum bir arkadas olarak ama ondan uzaklasmak zorunda kaldım...hergun konusurduk ama 2 haftadır hic konusmuyoruz....artık beni aramıyor nedense ve ben de arayamıyorum acaba umut vermis olurmuyum ,beni yanlıs anlarmı diye.....ve bir arkadaslıkda bitmis oldu malesef.....

Yorum

Ben şanslıymışım o zaman.

Ona olan duygularımı söyledim Bunu çok önceden farkettiğini söyledi,halbuki önceden birşey hissetmiyordum
                Neyse söyledim,dostluğumu sürdüremiceğimi söyledim. O kabul etmedi,saçmalıyorsun dedi.Sen duygularına engel olabildiğin sürece sorun olmaz asla dedi. Yapamam ben hayır dedim.Dinlemedi,dostumu kaybedemem ben dedi.Zaten iyiydik artık daha da iyiyiz,zırt pırt o arıyor
                Bazen dostlukları daha da güçlendirebiliyormuş demek ki,ya da istisnalar kaideyi bozmaz

Yorum

arada istisnalar varmıs demekki ne guzel....ben se bir arkadasımı daha kaybettim sanırım...anlamıyorum simdi hic aramıyor, onceleri hergun konusurduk, msj atardık simdi neden tamamen uzaklastı anlamıyorum belki de ciddi deildi soyledikleri...

Yorum

Türkiye şartlarında bir bayla bir bayanın dost olması zor bi durum gibi...

Şartkları bir kenarıya koyarsak neden dost olunmasın ki..ben her paylaşımın aşka dönüşeceğine inanmıyorum.çünkü bişeyler paylasıtıgım kızlara asık olmuyorum..dostun ve sevgilin yerlerini ayrı tutup onlara farklı değerler verirsek bu sorunuda kaldırmıs oluruz..

Yorum

Elbette bir kadınla bir erkek çok iyi iki dost olabilir. Benim, çok sayıda bayan dostum var örneğin. Ve hiç bir zaman ne ben onlar, ne de onlar benim hakkımda duygusal bir şey hissetmediler.

Kadınla erkeğin dost olamayacağı, çağdışı ve bağnaz düşüncenin bir getirisinden başka bir şey değildir.

Yorum

insanlar sevgiliyken farklı, arkadaşken farklı,iş yerinde,evde,okulda her yerde farklıdırlar..
                        evdeki rahatlığımızı sosyal bir toplantıda sergileyemeyiz mesela...
                        erkeklerin anlamadığı şey de bu...
                        samimi olduğun kız arkadaşın sevgilin olursa aynı olgunluğu, iyi niyeti göstermeeycektir..

benim bütün erkek arkadaşlarım bana aşık oldu sonunda. şu ankinin olmaması için dua ediyorum sadece...bu bir yanılgı, bir ilişki deneseniz bile olmayacağını anlarsınız..
                        küçük bir ihtimal olabilir de tabi...

Yorum

Arkadaş olabilirler ama hemcinslerinizle konuştuğunuz gibi konuşamayacağınızdan arada hep bir sınır ve seviye olacaktır. Bu sınırı aşmadan, seviyeli bir sohbetle elbetteki dost kalınır.

Yorum

kendi kafana uygun herkesle arkadaş olunabilir ama seviye gerçekten çok önemli bir kızla erkek vardı çok yakın arkadaştılar labuali hareketler yapıyorlardı birbirlerine okadar itici gelmiştiki hemde böyle yapılması iki tarafdan birinin ümit etmesine nden olabileceği için sakıncalı dikkat etmek gerekli...

Yorum

Allah allah ben sanki bu başlığa yorum yazdım gibi hatırlıyorum ama...

Neyse Soruya cevap vereyim kısa ve net olarak:Olamaz.
                              öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...

Yorum

olmaz
                                <div><strong>Ateşe dayanabildiğin kadar g&uuml;nah işle....</strong></div><br />

Yorum

İşleniyor...
                                X