erkekle kızkıza olduğun gibi vıc vıc bir arkadaşlık kuramazsın,eğer kurarsan karşındakinin niyeti başkalaşabilir..Şimdi burda hedef kitle yaratmak istemiyorum,çünkü benim de gerçekten çok iyi anlaştığım samimi olduğum erkek arkadaşlarım da var..Kızdan nasıl olabiliyorsa erkekten de bayağı arkadaş olur,zaten cinsiyet ayırmak bağnazlık olur..Ama erkek/kız ilişkisinde sınırı belirleyen kızdır, tavrı belirleyen erkek..Kız karşısındaki erkeğe o ilişkiden ne beklediğini hal ve tavır diliyle anlatırsa,karşı taraftaki de pek ala anlar ve istediği gerçek bir arkadaşlıksa o çizgiden yürür..Hoş bazıları bırak hal dilinden Türkçeden bile anlamaz ama onları ayrı tutuyorum...
Benim ilk okuldan beri konuşup görüştüğüm,liseden öyle ve üni.den bir sürü arkadaşlığım var bu tipte..Ama dedğim gibi kimse enayi değil ve enayi taklidi yapmakta çok saçma,sonuçta herkes karşısındaki insanın tavrını yorumlayacak zeka kapasitesine sahiptir bence..
Benim ilk okuldan beri konuşup görüştüğüm,liseden öyle ve üni.den bir sürü arkadaşlığım var bu tipte..Ama dedğim gibi kimse enayi değil ve enayi taklidi yapmakta çok saçma,sonuçta herkes karşısındaki insanın tavrını yorumlayacak zeka kapasitesine sahiptir bence..

Bunu çok önceden farkettiğini söyledi,halbuki önceden birşey hissetmiyordum 
Yorum