Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir kız ve erkek çok yakın arkadaş olamaz mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bence gayet güzel olabilir, kardeşim dedigim dostlarımın arasında erkekler kadar olmasada yarısına yakın kız arkadasım var ve yeri geliyor ben onlarda kalıyorum onlar bende. Bu tamamen insanı kendini yetiştirmesi yasadıgı kültür ve karşılıklı anlayış sevgi dostluk gibi kriterlere baglı. Bir keresinde elif diye kankim var içmiştik fena sarhostu evine bıraktım beni bırakma demişti bende onlarda kalmıştım erkek arkadasından da yeni ayrılmıştı neyse uzatmıyım ayakkabılarını cıkarırken beni öpmüştü sonra 1 saat özür dileme tribine girdi 2 ay özür diledi benden böyle şeylerde olabılıyor ama dedıgım gıbı karsılıklı saygı dostluk ile alakalı hersey. Bakış açısı farkı yaratan...

Yorum

• Erkeğin ilişkiler konusunda kendisini çok çok geliştirmesi gerekiyor arkadaş kalabilmesi için.

Çünkü daha çocukluk yıllarında erkek çocuklarla kız çocuklar arasında muazzam fark ortaya çıkıyor. Erkekler hareketli oyunlarla, rekabetle, şiddetle, merak uyandıran konularla uğraşırken kız çocuklar aralarında duygular ve ilişki konusunu geliştiriyorlar ve adeta yetişkinlikteki hayatın provasını yapıyorlar. Belli bir çağa gelip karşılaştıklarında ilişki konusunda profesör olan bir kızla, çaylak durumda olan erkek söz konusu olunca, kız doğal olarak ilişkiyi yöneten oluyor. Erkek her olayı kendi kafasındaki eksik bilgilere göre değerlendirdiğinden bunu kolaylıkla yanlış yorumluyor. Yani bir kızın çok doğal bulduğu yakınlaşmalar erkek için yanlış anlama geliyor çoğunlukla. Bu nedenle bazı kızlar bu gücün farkında olduklarından karşılarındaki erkekleri parmaklarında oynatıyorlar adeta.

Yorum

• Freud' Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez demiş, bence halt yemiş, bence hayatta her şey mümkün. ama ben bir keresinde en yakın arkadaşıma aşık olmuştum.

Yorum

İşleniyor...
        X