Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir kız ve erkek çok yakın arkadaş olamaz mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: mor_krizantem
    az yakın ya da çok yakın arkadaş olabilirler..
    sonra aşık ta olabilirler.. zaman geçip, tekrar arkadaş kalabilirler,
    kalamazlar..

herşey mümkün..
    Katılıyorum

Yorum

Olabilmesi lazım ama olamıyor ne yazıkki

Yorum

Zamanımızda pek mümkün değil . Cinselliğin baş tacı edildiği bir kültür yapısında bunun olması zor .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Zeth
          Erkek 18 yaşındaysa bence bir kızla yakın dost olması zor.
          NE ALAKA BEN BUNA Bİ ANLAM VEREMEDİMMMM :?:

Yorum

duyguları daha ağır basıyor diye söylemiş oLabilir bence yoksaaa akıl yaşta değil baştadır=)) :lol:
            ••♥

Yorum

18 yaşında bir erkekse olamaz dediğini ben anladım galiba, çok kızla birlikteliği olduğu doğru,hiç aşık olmadığını da itiraf etti,ciddi anlamda bi kere hoşlandım bir kızdan,diğerleriyle öylesine dedi. sert bir mizacım var,tanıştığımız ilk an sana karşı ters bir davranışım olmaz,güvenebilirsin dedi.. olmadı da.. ama dostta olamadık galiba =) 1 aydır görüşmediğimize göre=) ona bunu söylesem,öss ye hazırlanıyoruz,görüşmeye fırsat kalmıyor diyecek.. o yüzden hiç gerek yok =)

ama artık bende bir kız ve erkeğin dost olamayacağını düşünenlerdenim,onda olmadı ama ne kadar kabul etmesemde ben ona bağlanmışım,yada alışkanlık olmuş benim için ki şuan yokluğunu yadırgıyorum

Yorum

[color=indigo]yorumların superr vallaa alkışş alkış alkış.. aynen budurumu yaşadımya sık sık gorustugum konusurken cok iii vakit gecırdıgım bıri vardı cok merak edıyodum benı sadece arkadaşi olarakmı goruyo dıye senı okumadan aynen demek ıstedıgın gıbı yapatım hatta fazlasını birdaha görüsmeyelim benım aklıma degişik şeyler geliyoo senle alakası yok tanısmamıs gıbı olalım dedım :o oda sadece olur dedı :cry: gidiş o gidiş

Yorum

Olur hatta süper olur.. Arada niyeti bozanlar olabilir ama sorun değil herşey yine eski haline döner.

Yorum

2 tane erkek dostum var..
                    Biri ile ilkokul ve liseyi beraber okuduk..
                    Diğeri ile de lisede aynı sınıftaydık..
                    Liseden mezun olalı 13 sene oldu,yanlış hesaplamadıysam..
                    Aynı semtte oturmamızın çok büyük etkisi olmalı ki hiç kopmadık..Kavgalarımız,küslüklerimiz çok oldu ama hep barıştık,buluştuk. Birbirimize birilerini çok ayarladık..
                    Hayatımıza giren insanları tanıştırdık.. Eleştirdik,destek olduk,dedikodusunu bile beraber yaptık üçümüz..
                    Önce onlar evlendi,sonra ben..
                    Eşleri bana biraz zor alıştı ama hep kızlardan yana oldum ki,evliliklerine zarar gelmesin diye..
                    Tabii ki çocukluğumuzdaki gibi şımarık ve sulu şakalarımız geride kaldı,eşler varken daha ciddi takılıyoruz.. Ama üçümüz başbaşa buluşunca yine dağıtıyoruz galiba..
                    Bir kız ve bir erkek dost olur hem de çok güzel olur..
                    Yeter ki insan ne istediğini ve kendini bilsin... Gerisi çok kolay bence..
                    Yüz verip adam ettiysem sıfırla çarpar yok ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: grafiker_ozlm
                      Buffy the Vampire Slayer (Buffy:Vampir Avcısı) nda bir diyalog vardı. Olay lisede geçiyor, hepsi lise öğrencisi

Willow: İğrençsin Zander nasıl bunu seksi bulabilirsin anlamıyorum?
                      Zander: Willow, ben daha 18 yaşındayım, naylon torba bile bana seksi çağrıştırıyor.

Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
                      -Buda-

Yorum

Annem erkekten dost olmaz der :?
                        <div><strong>Dunya zor ama savaşmak zorundayız. Mutluluk icin...</strong></div><br />

Yorum

Orjinal yazı sahibi: grafiker_ozlm
                          Buffy the Vampire Slayer (Buffy:Vampir Avcısı) nda bir diyalog vardı. Olay lisede geçiyor, hepsi lise öğrencisi

Willow: İğrençsin Zander nasıl bunu seksi bulabilirsin anlamıyorum?
                          Zander: Willow, ben daha 18 yaşındayım, naylon torba bile bana seksi çağrıştırıyor.

çağrıştırsıın

muhattabımıza tekil tekil cinsellik hissetmek, dostluğumuzun devamına mani midir ?
                          hatta çoğul ,.
                          birbirlerine karşı cinsellik hissede hissede arkadaş kalamazlar mı arkadaşlar?

aslında yalnızca erkek - kadın dostluğu için geçerli olmasa gerek bu 18 yaş hormon hareketlenmeleri,
                          tüm permutasyonlar dahil,
                          erkek kadın
                          erkek erkek
                          kadın kadın
                          erkek kadın kadın erkek

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyimvar
                            Annem erkekten dost olmaz der :?
                            Böyle bir düşünce olabilir mi? Erkekten neden dost olmuyormuş? Erkekler adam mı yiyor? Sözüm meclisten dışarı ama bu düşünce çok gerilerde kalmış, haremlk selamlık anlayışından kalma bir düşüncedir. Çağımızdan erkek kadın ayrımı yapılmıyor ve hiç bir sorun da çıkmıyor. Yani pek çok kadın ve erkek arkadaşlık ilişkisi içindeler, kimsenin kimseye zararı dokunmuyor.

Toplum denen şey, erkek ve kadın adı verilen kişilerden mürekkeptir ve bunların birini inkâr etmek, büyük gaflettir.

Yorum

bu ne şiddet bu ne celal ya tamamen şaka anlamında yazılmış bir şey bu. Nasıl bir cevap stili anlamadım kusura bakmayın ama. Annem hakkında herhangi bir yargıda bulunmak da size düşmez. Siyah çelenk bey...
                              <div><strong>Dunya zor ama savaşmak zorundayız. Mutluluk icin...</strong></div><br />

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyimvar
                                bu ne şiddet bu ne celal ya tamamen şaka anlamında yazılmış bir şey bu. Nasıl bir cevap stili anlamadım kusura bakmayın ama. Annem hakkında herhangi bir yargıda bulunmak da size düşmez. Siyah çelenk bey...
                                Anneniz hakkında bir yargıda bulunmadım. Tanımadığım biri hakkında nasıl bir düşünceye sahip olabilirim? Sözüm meclisten dışarı dedim zaten, yani sözüm annenize değil, bahsettiğiniz düşünceye.

Yorum

İşleniyor...
                                X