en başta dediğim gibi para olmadan olmuyor tabikide kısmet işi bu hajı muhakkak bu kadar dayandıysan elbetteki allah önüne birini çıkaracak emin ol ümitsiz olma sabret vw unutmadan çirkin insan diye bir şey yok bu tamamen allaha isyan olur o yarattıysa o biliyordun kulunu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bir kız ve erkek çok yakın arkadaş olamaz mı?
Collapse
X
-
Onu bunu bilmemde yaşlı bir bilgenin bir sözünü dinlemiştim yüzüme aynen söyle demişti; Kızdan erkege, erkekten kıza dost olmaz... Biraz düşününce mantıklı aslında... Şimdi meshepleri geniş insanlar karsı yorum yapabilirler ama şuan ki ülkemizin şartlarına bakılınca ve genclıgın yetısme tarzına bakılınca gayet mantıklı bu yaklasım. Arkadas olur ama dost olmaz. Ama yinede genele endesklemek yanlış düşer biz buna %60 yada %70 olmaz diyelim orta yolu bulalım. Benim ve bilge bildigim tanıdıgım insanın görüsüdür. Saygılar...
Yorum
-
Kısa ve net cevap: Tabii ki olur.. İnsan her tanıştığı erkekle veya kişi erkekse kadınla tanışınca arasında duygusal bi aşk ilişkisi olabilir mi yapmayın lütfen, her tanıştığı hemcinsiyle nasıl çok yakın arkadaş olmuyorsa aynı şekilde de her tanıştığı karşı cinsle de sevgili olmayı istemez.''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''
Yorum
-
soruda çok yakın arkadaş diyor. kızla erkeğin bu tip arkadaşlığı parmakla sayılacak kadar azdır. bir taraf gerçekten arkadaş olduğunu düşünsede diğer tarafta niyet farklı olabiliyor ki genelde erkekler kıza karşı ilgi duymuyorsa pek arkadaş olmuyor.Orjinal yazı sahibi: Lacrymosa. View PostKısa ve net cevap: Tabii ki olur.. İnsan her tanıştığı erkekle veya kişi erkekse kadınla tanışınca arasında duygusal bi aşk ilişkisi olabilir mi yapmayın lütfen, her tanıştığı hemcinsiyle nasıl çok yakın arkadaş olmuyorsa aynı şekilde de her tanıştığı karşı cinsle de sevgili olmayı istemez.Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
neden pekiOrjinal yazı sahibi: phatalogyst View Postsoruda çok yakın arkadaş diyor. kızla erkeğin bu tip arkadaşlığı parmakla sayılacak kadar azdır. bir taraf gerçekten arkadaş olduğunu düşünsede diğer tarafta niyet farklı olabiliyor ki genelde erkekler kıza karşı ilgi duymuyorsa pek arkadaş olmuyor.Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
Sigmund Amca bu işe ne diyor acaba ?Orjinal yazı sahibi: Lacrymosa. View PostKısa ve net cevap: Tabii ki olur.. İnsan her tanıştığı erkekle veya kişi erkekse kadınla tanışınca arasında duygusal bi aşk ilişkisi olabilir mi yapmayın lütfen, her tanıştığı hemcinsiyle nasıl çok yakın arkadaş olmuyorsa aynı şekilde de her tanıştığı karşı cinsle de sevgili olmayı istemez.
bir zaman bayağı bir şey demişti

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Lacrymosa. View PostE ilk önce olur diyosun sonrada soruda çok yakın arkadaş diyor diyosun.ilk açıklamama göre olur diye şartlı söyledim bu düşüncem kesindir. geçerli elektrik ve cinsellik yok ise kesinlikle olur.olur sanırım. ikisinde birbirinden elektrik almamalı, cinsel düşünceleri olmamalı..
2. açıklamamda bizim toplumumuza bakarak söyledim ve bu şartları yerine getiren biri erkek biri kız çok yakın arkadaş olana rastlamanın binde bir olacağına söylüyorum. ve genelde erkekler bozuyor dedim.
senin düşüncen temizdir. yada böyle arkadaşlıklarda bir tarafın düşüncesi temiz olabilir. ancak çok yakın arkadaş olmaktan bahsediyoruz bu zor iştir.Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum

Yorum