Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir kız ve erkek çok yakın arkadaş olamaz mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sonra bunların sevgilileri/eşleri böylesi bir samimiyete müsaade edecekler mi?
    *π=3 alınacaktır!

Yorum

• olabiliyor, kendimden biliyorumm,,hem şunuda söleyeyim , hemcinsin kıskançlık ve tripleri de olmadığı için çok daha güzel bi arkadaşlık söz konusu,,,

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=ScRS9LumQ1Q

Sokak Röportajları - Bir kadınla bir erkek sadece yakın arkadaş olabilir mi? Sonuç

Yorum

• ateşle barut yan yana gelmez gelirse patlar ...

Yorum

• Elbette olur.

En azından kardeş gibi gördüğüm birçok bayan arkadaşım var.
            İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
            Malcolm X

Yorum

• Olurlar ama saf arkadaşlık bağı olmaz karşı cins sonuçta istese de istemese de farklı bir çekim hisseder

Yorum

• tabiki olur ama hiç bir garantisi yoktur her an her şey olur. herkesin bir mahremiyet alanı vardır ben diyeyim yarım metre siz deyin bir metre bu alan iki karşı cins tarafından sık sık ihlal ediliyorsa arkadaş kalmak zorlaşır kanımca

KuzuZade
                Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                  tabiki olur ama hiç bir garantisi yoktur her an her şey olur. herkesin bir mahremiyet alanı vardır ben diyeyim yarım metre siz deyin bir metre bu alan iki karşı cins tarafından sık sık ihlal ediliyorsa arkadaş kalmak zorlaşır kanımca

çok yakın arkadaşım sayılmazdı iki gece aynı evi paylaştık bayan arkadaşım ile, kız iş için gelmiş ekmeğinin peşinde durumu iyi olsa benimle beraber iki gece kalır mı? Senin mantıkla yarım metrede iş biter diyorsun biz yarım metre altındayız daima ölçümde yok ölçmem..yarım metrede iş bitirenlerden değiliz çok şükür. Allah denemesin başka durumlar ile tabi ki

Yorum

• Ben hiç arkadaş olarak kalamadım sonu hep aşk hep aşk.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kelmuhtar View Post
                      çok yakın arkadaşım sayılmazdı iki gece aynı evi paylaştık bayan arkadaşım ile, kız iş için gelmiş ekmeğinin peşinde durumu iyi olsa benimle beraber iki gece kalır mı? Senin mantıkla yarım metrede iş biter diyorsun biz yarım metre altındayız daima ölçümde yok ölçmem..yarım metrede iş bitirenlerden değiliz çok şükür. Allah denemesin başka durumlar ile tabi ki
                      soru çok yakın arkadaş olur mu? aynı evde kalır mı kalmaz mı değil ??

Yorum

• olamaz bence elbet biri diğerine aşık olur ve bu hep böyle olmuştur sonunda iki tarafta acı çeker - ateş ile barut yan yana durmamalıdır ama iki arkadaş olabilirsiniz ama iki yakın arkadaş tehlikeli çünkü eğer ilk kim sevgili yaparsa ileride kendin suçlu hissedebilir ben en yakın arkadaşımdan neden uzaklaştım diye gibi bir yığın olay
                        Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.

Yorum

• evet arkadaş doğru sölüyor heleki durgunun söylediğine şiddetle katılıyorum çünkü birisi sevgili edindiği zaman onun sevgiliside problem çıkarabiliyor kıskançlıklar felan başlıyor sonrada arkadaşlık bitiyor ama yakın arkadaş olmak bence çok zor benim üniversite zamanımda bir tane kız arkadaş vardı hergün akşam arar saçma sapan dertlerini anlatırdı meğersem kız benden hoşlanıyormuş o yüzden bunları mazeret etmek için arıyormuş onlada yakın arkadaştım düşünün artık bana göre yakın arkadaşlık ilerde hoşlanmaya ve aşka dönüşüyor çoğu zaman...mesela kendimden örnek vereyim bi tane konuştuğum kız arkadaş var kendisine arada bir mesaj atarım mesajlaşırız felan konuşuruz taa üniversiteden arkadaşım ama ben ondan hoşlanıyorum ama bu onu bilmiyor mesela
                          Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: aze View Post
                            soru çok yakın arkadaş olur mu? aynı evde kalır mı kalmaz mı değil ??
                            ben metre hesabına takıldım "herkesin bir mahremiyet alanı vardır ben diyeyim yarım metre siz deyin bir metre " yazılmış

Yorum

• olamaz,doğası izin vermez
                              “I can never read all the books I want; I can never be all the people I want and live all the lives I want. I can never train myself in all the skills I want. And why do I want? I want to live and feel all the shades, tones and variations of mental and physical experience possible in life. And I am horribly limited.”
                              --Sylvia Plath —

Yorum

• bence olur

Yorum

İşleniyor...
                                X