Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Risperdal

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

dikkat bozukluğu için bu kadar ağır ilaç verilir mi gezginonur. yine doktor daha iyi bilir ama ben de dikkat bozukluğuiçin gittiğimde bana paxil vermişlerdi ve 3 ay içinde iyileşmiştim... ayrıca bu risperdali aldığın zaman ruh gibi olmadın mı ?

Yorum

arkadaşlar ben Risperdal'i kullanmaya başlayalı 11 gün oldu am henüz bir yanetkisini hissetmedim.ama bu ilaçlar kişiden kişiye değişior herkezde aynı etki yapmayabiliyor.Bende Seroquel ve Leponex'den çok şikayetçiydim ölü gibi uyutuyordu.

Yorum

RISPERDAL OLDURUYOR

RISPERDAL adlı ilaç 65 yaş üzerindekı hastalara asla tavsıye edilmemeli ve kullandırılmamalıdır.3 gun önce 75 yaşındakı annemizi bu ilacın yan etkısı sebebiyle (başka hıc bir fızıklsel rahatsızlığı bulunmamakta idi)kaybetmiş bulunmaktayız.cerrahpaşa tıp fakültesinde tavsıye edılen ilacın bu tür bir yan etkisi olduğu tarafımıza bildirilmemiştir şüphelenip ani ölümden prospektüsü okuduğumuzda farkettık bizler gibi kayıplar yaşanmasın diye sizleri bilgilendirmek adına acımızı paylaştık.Allah sağlıklı ömürler hayırlı ölümler nasip etsin

Yorum

Bu ilac nası bisey bilmiyom ama yeni basladım bu ilaca

Yorum

risperdal

merhaba arkadaşlar,
            çok teşekkürler bende bu risperdal denilen ilacın yan etkilerini şimdi sizden öğrendim.
            Ben doğum sonrası depresyonla beraber bi anda panik atak hastası oldum.
            Şu an günde 100 mg lustral ve 1 mg risperdal kullanıyorum.
            Bu ilacın yan etkilerini en yakın kontrolümde sorup sizi bilgilendireceğim.
            Sadece şunu söyleyebiliyorum sizin belirttiğiniz yan etkilerden bende sadece iştah açılması oldu ama onun risperdalden kaynaklandığını da şimdi sizden öğrendim.
            herkese sağlıklı ve sağlam kafalı günler diliyorum....

Yorum

abi bende yeni başladım bu ilaca allah aşkına biri söyleyebilirmi ölüme mi yol açıo bu ilaç yaa??anksiyete bozukluğu teşhisiyle doktor bu ilacı yazdı hiç bi bilgim yok gerçekten yazılanları okuduğumda çok korktum ödem,felç,ölüm falan..??birileri bişiler anlatabilirmi doğru düzgün lütfen?

Yorum

bu ilacı 10 ay kullandım ve bırakalı 2 gün oldu.bi ara 4 mg'a kadar çıktım.kilo sorunu bile yapmadı bende.ama insanı mallaştırdığı doğru.bebekliğe geri dönmek gibi bi şey
                buna d&uuml;nya derler hepsi ge&ccedil;er<br />hangi g&uuml;n&uuml; g&ouml;rd&uuml;n akşam olmamış

Yorum

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun. benim 9 yaşında bir kardeşim var concerta ve risperdal kullanıyor. ve risperdal 4mg. kardeşimde dikkat bozukluğu ve hiperaktiflik var ama ben bu ilaçların ağır olduğunu düşünüyorum. sizlere bile ağır gelmiş kardeşim daha 9 yaşında. sizler genelde cinselliği etkilio demişsiniz ama çocuk 9 yaşında masturbasyon yapmaya başladı. nolur bana akıl verin.

Yorum

bu ilaçların yan etkisi insanı delirtmeye yeter

Yorum

bende risperdal likit kullandım uykudan gözümü açamadım.çok ağır geldi ilaç bana kullanmıyorum artık.sadece 1 hafta kullandım.

Yorum

YAZILANLARIN HEPSİNİ OKUDUM.YALNIZ OLMADIĞIMI ÖĞRENDİM.AMA BENİM HASTALIKTAN ÇOK DAHA BÜYÜK DERTLERİM VAR.GECEN SENE BİRLİĞİMDE ÜSTÜME GELDİLER 1 AY BEN DE DAYANAMADIM İSYAN ETTİM.İSTEMEDİĞİM HALDE ZORLA GATAYA YATIRDILAR 1 AY.PSİKOTİK BOZUKLUK TEŞHİSİ KOYDULAR.ALTINDA DA PARANOİD HEZEYANLAR FALAN YAZIYOR.1 SENE GEÇTİ HALA RAPOR VERİYORLAR.İŞİMİ KAYBETMEKTEN ÇOK KORKUYORUM.BİRLİĞİME GİDİYORUM SEVK ALMAYA RAPOR BİTİMLERİNDE ORDAKİ ÜSTLERİM ÜZERİME GELİYORLAR BANA HAKARET EDİYORLAR YATTIĞIN YERDEN MAAŞ ALIYORSUN DİYORLAR.DOKTORLARA BENİ BAŞKA YERE GÖNDERİN DİYORUM FAKAT BENİ ANLAYAN YOK..RAPOR VERİP EVE GÖNDERİYORLAR.8SENE ASKERİ OKULDA OKUDUM ŞİMDİ GÖRDÜĞÜM MUAMELE BU.GÜNDE 4 MG RİSPERDAL KULLANIYORUM Bİ YARARINI GÖRMEDİM.HASTA DEĞİLDİM ZORLA HASTA ETTİLER BENİ.ÇARESİZ BEKLİYORUM.SONUÇTA NE OLACAK BİLMİYORUM.AĞIR BİR DEPRESYONDA OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM.AMA BENİ ANLAYAN KİMSE YOK.ÖLMEYİ O KADAR ÇOK İSTİYORUM Kİ AMA İNANCIMDAN DOLAYI BUNU YAPAMAM.BEKLİYORUM VE ERİYORUM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: scorpabc
                          YAZILANLARIN HEPSİNİ OKUDUM.YALNIZ OLMADIĞIMI ÖĞRENDİM.AMA BENİM HASTALIKTAN ÇOK DAHA BÜYÜK DERTLERİM VAR.GECEN SENE BİRLİĞİMDE ÜSTÜME GELDİLER 1 AY BEN DE DAYANAMADIM İSYAN ETTİM.İSTEMEDİĞİM HALDE ZORLA GATAYA YATIRDILAR 1 AY.PSİKOTİK BOZUKLUK TEŞHİSİ KOYDULAR.ALTINDA DA PARANOİD HEZEYANLAR FALAN YAZIYOR.1 SENE GEÇTİ HALA RAPOR VERİYORLAR.İŞİMİ KAYBETMEKTEN ÇOK KORKUYORUM.BİRLİĞİME GİDİYORUM SEVK ALMAYA RAPOR BİTİMLERİNDE ORDAKİ ÜSTLERİM ÜZERİME GELİYORLAR BANA HAKARET EDİYORLAR YATTIĞIN YERDEN MAAŞ ALIYORSUN DİYORLAR.DOKTORLARA BENİ BAŞKA YERE GÖNDERİN DİYORUM FAKAT BENİ ANLAYAN YOK..RAPOR VERİP EVE GÖNDERİYORLAR.8SENE ASKERİ OKULDA OKUDUM ŞİMDİ GÖRDÜĞÜM MUAMELE BU.GÜNDE 4 MG RİSPERDAL KULLANIYORUM Bİ YARARINI GÖRMEDİM.HASTA DEĞİLDİM ZORLA HASTA ETTİLER BENİ.ÇARESİZ BEKLİYORUM.SONUÇTA NE OLACAK BİLMİYORUM.AĞIR BİR DEPRESYONDA OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM.AMA BENİ ANLAYAN KİMSE YOK.ÖLMEYİ O KADAR ÇOK İSTİYORUM Kİ AMA İNANCIMDAN DOLAYI BUNU YAPAMAM.BEKLİYORUM VE ERİYORUM.

Askeriyenin yaptığı işler mantıksız ve askeri birlikde çalışmak insanrı deli eder bana göre böyle

Yorum

anormal kilo aldırmıştı bana risperdal.. hiç sevmemiştim o ilacı.. artık onu almıyorum..

Yorum

titreme

slm arkadaşlar yanlız olmadıgımı bilmek beni çok duygulandırdı .tesedüfen gördün burayı ben solıan ve akinetonla başladım rahatsızlıgımı sonra başka bir doktora gittim risperdal kullanıyorum şimdi 2 mg 'lık sabah ve akşam ama kendim sadce akşamları içiyorum çünkü çok agır geldi bana ama inanılmaz yaptı bende yemedigim halde .tek sorunum nezman biter kullanım sürem onu çok merak ediyorum bayanlarda regl düzensizligi yapıyor ve meme başı akıntısı yapıyor .bu tür ilaçları kullanan bayanlarda sanırım şimdiden çok teşekkkür ederim hoşcakalın...

Yorum

bende kullanıyorum ve bahsettıgın yanetkıler olmadı dıkkat dagınıklıgı ve uyku yapıyor bende.
                                gecmıs olsun

Yorum

İşleniyor...
                                X