Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: BUTU
    Orjinal yazı sahibi: ranil
    son günlerde gözlerim çok dalıyo r...
    bunun psikolojiyle bir alakası varmı sizce ..
    eşime dikkat ettim hiç gözleir dalmıyor... umursamaz bir yapısı var ondan mı ne ...
    sizce arkadaşlar........
    ayrıca ilksen ve eflin teşekkürler .....
    bence kafan çok meşgul çözemediğin sorular ???sorunlar olabilir???bu nedenle dalgın olman doğal
    butu dalgınlık değilde gözlerimin dalması ...uzun süre alamıyorum kendimi...
    bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

ranilcim, kendini yoruyorsan,dikkatin dağılıyorsa gözler dalabilir ,birde misafir gelecektir ondan olabilir
      sevgiler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: herifin1i
        Orjinal yazı sahibi: eflin
        Orjinal yazı sahibi: herifin1i
        Selamlar Maviyeşil.. ne güzel yermiş orası.. 8O

Günlüğün bayramlık baklavası da benden olsun.. ama yalancı baklava bu..

Çünkü böyle buyurdu mülk sahibinin1i..

ben bu yalancı baklavanın tarifini istiyorum süper görünüyor
        Kaçırmışım isteğini eflin, özür..
        Yettim şimdi..

Önce malzemeler sıralanır :
        1 yumurta
        1 yumurta kabuğu dolusu zeytinyağı
        1 yumurta kabuğu dolusu yoğurt
        1 çay kaşığı karbonat
        yarım su bardağı dövülmüş ceviz
        aldığı kadar un
        şurubu için:
        2 su bardağı toz şeker
        2 su bardağı su
        1/4 limon suyu

.........

Sonra bu listeye şöle bir bakılır... höff kim uğraşacak bunla bea denir..

Atlayıp arabaya (marka model tercihlerine karışmıyoruz ) misal Ankara.. Ankara'da Ha**baba'ya gidilir.. (reklam ücretinde anlaşamadık, bitirdim onları :twisted: )

Bir miktar (bu da isteğinize kalmış.. ona da zerrece karışmıyoruz :P ) baklava sipariş ediyoruz..

Tezgahtaki amca siparişimizi hazırlarken geyik olsun diye "emmi.. bunlara artık şeker değil doğrudan mısır şurubu katıyor muşsunuz.. öyle mi diye cıvıyoruz..

Baklavacı emmi bize (duruma göre) beğim.. ya da aplacım.. olur mu hiç öle şey.. biz saf şeker kullanırız hep diyor..

Biz de parasını peşinen bayıldığımız baklava paketini alıp kös kös giderken içimizden "hadi ordan yalançıı" diyoruz..

Böylece yalancı baklavacımız servise hazır hale geliyor..

.........

Ha.. :roll:

Tarif için çok teşekkürler,en kısa sürede deniyeceğim ve hatta tuzlusunu düşünüyorum, ceviz yerine peynir ,dereotlu maydonoz'lu da harika olur gibi geldi
        öldüm gülmekten okurken ,forte'nin fıkraları ve sizin olaylara espirili yorumlarınız siteye renk katıyor saygılar

Yorum

eh valla sen varya abicim ..
          yalancı baklava ha ..böyle mi çıkmış .... :roll: :lol: :?:

birde yumurta kabuğu dolusu ha ..valla bu güzeldi bak ..bende tarif verirken artık arkadaşlara yumurta dolusu süt veya yoğurt diyeceğim ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: perla
            ranil,uzun süre dalıyosa demekki uzun yoldan gelecek misafirler..
            böyle denir ya gözler dalınca misafir gelirmiş.batıl inanç ama ,gerçekleiyor ya,benim mutlaka gözlerim dalınca gelir birileri..boş inançda olsa böyle işte..
            gelen misafir hoş gelsin sefa getirsin işallah ...bana gelen misafiri sevevrim ..eşyalaramıma veya laf etmeye gelenleri değil tabiki ..
            işallah senin dediğin gibidir ...yok yok batıl değil .bende inanırım ..
            ama işte aklıma takıldı ..eşim biraz vurdumduymazdır ..gerçektende onun gözleri dalmaz .
            bende biz panik ataklılar ,psikolojik olarak rahatsız insanlar yani bizler mi böyleyiz bilmiyorum ..

10 günden beri 20 lik dişim azdı ..dr gittim ama diş ters çıkıyormuş.film çekildi.ameliyatla alınabilir dedi ..bakalım tam teşekküllü bir hastaneye gideceğim ..işallah oda korkmazsam .vazgeçmezsem..apse yaptı,şişti...ya ağrıya dayanacağım yada korksamda gidip çektireceğim ..bakalım ..

herkese selamlar olsun ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: perla
              çok geçmiş olsun ranil..allah şifa versin..
              bende önümüzdeki hafta nörolojiye başlıycam gitmeye ,iyi değilim..gözlerimde astigmat çıktı,sağ özellikle ilerilemiş..ama nörolojiye de gitmeliymişiim..üzüntüler mahvetti beni...birdenbire başım dönemeye başlıyor falan..sağ tarafı başımın hiç iyi değil..umarım ciddi bir şey yoktur..
              sadece sinirseldir ve zaman içinde geçer..zor bir dönemdeyim.
              işallah geçer canım ..
              bak kendinde diyorsun ya zor bir dönemdeyim diye .bunlarda geçecek canım ..
              eğer mümkünse birde K.B.B. servisinede git ..baş dönmelerin kulaktanda gelebilir ..babamın öyle olmuştu ..
              benim de bazen başımın belli bir bölümü uyuşuyor sonra da geçiyor ..
              gelişmeleri yaz emi canım ..
              geçmiş olsun tekrar ..

Yorum

selam dostlar ,nasıl gidiyor ranil geçmiş olsun ,bizim oralarda gözün dalması misafir geleceğini bildirirmiş anlaşılan sana yüklü bir misafir ordusu geliyor :roll:

Yorum

Ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
                  Artık İstanbul'dayım
                  Bu demek oluyor ki derslere başlıyoruz
                  Şimdilik çok mutluyum, aman Allah bozmasın...

Bugün arkadaşlarıma buluştum, çok özlemişim ya cnalarım benim..
                  Ama yine de sıkıldım, eve dönmek istedim...

Size bir şarkı önereceğim bakın çok güzel...
                  Facebookta video izledim de şarkı çok tatlı, herkese tavsiye ederim
                  Sezen Aksu - Hoşgeldin...

Ranil ablammmmmmmmmmmmmmm
                  Panik, Yuko...
                  Nasılsınızzz ?
                  Gülben ablamı arayacağım size haber getireceğim

Şimdilik hoşça kalınnn...
                  Özleyin beniii
                  ...biz büyüdük ve kirlendi dünya...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik
                    selam dostlar ,nasıl gidiyor ranil geçmiş olsun ,bizim oralarda gözün dalması misafir geleceğini bildirirmiş anlaşılan sana yüklü bir misafir ordusu geliyor :roll:
                    canım hoşgeldin ...
                    özlettin kendini ...
                    tatil uzun sürdü .nasıl geçti ..enerji yüklenip ama iyi enerji gelmişsindir işallah ..
                    yediklerin senin olsun ,gördüklerini anlat bakalım ..
                    ve tabiki okul maratonu başladı ..bakalım senin kız ne yapacak .aşk acısı çekiyormu . :?:

betülcüm canım benim ..evet özledik ama çok da özletme yine kendini ..
                    arıyorum ben sizleri..
                    bu arada yuko ortalarda yok onuda özledim..
                    herkese selamlar..

Yorum

Ben geldimmmmmmmm
                      Seni dinledim ablacım hemen geldim...
                      Ama elim boş gelmedimmmm
                      therapy'den selam getirdim
                      Hepinizi çok seviyormuş therapy
                      Ben de tabi ki

Tekrar görüşmek üzere...

Yorum

perla canım ..
                        ılık duş al ...belki iyi gelir canım ya ..üzüldüğünde de oluyor dimi ... :cry:
                        bence migren değildir ..kendini kasıyorsundur ..

bak bugün ben bile baş ağrısından yoruldum resmen...
                        sabahtan çıktım evden...öğlene kadar diş hastanesindeydim ..çekmediler ...üni 'ye yönlendirdiler ...bakalım gidersen giderim olmazsa çekerim böyle ..arkadaşlar korkuttular ameliyat filan diye ..biraz tırstım tabi ...
                        eve geldim ..çaysızlıktan dedim.. başım ağrıyor ..yok geçmedi...hastanede sıktım kendimi herhalde ...kasıldım ..hala başım ağrıyor..
                        bak benim de öyle yani...ellerimde sinir sıkışması çıktığında ...dr insanın sıkıldığı veya üzüldüğü zaman ilk olark boyun kaslarının kasıldığını söyledi ..buda başa ve kollara vurur dedi...
                        seninde böyle olabilir ..kendini rahat bırakmaya çalış ...ne kadar olursa tabi....ben boyun hareketleri yaparakda biraz rahatlıyorum ...
                        tekrar geçmiş olsun .
                        dr gidersen bana gelişmeleri anlat emi canım ..

Yorum

monlife fotoğrafın birden gözümü aldı adını okuyamadan Gülben ablam sandım püf....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ...Betül...
                            monlife fotoğrafın birden gözümü aldı adını okuyamadan Gülben ablam sandım püf....
                            :cry: al benden de o kadar ..
                            aklıma hemen acabalar geldi ..yok yok o değil dedim sonra ..
                            terapi ne yapıyormuş...benden ona çok ama çokkk selam söyle emi ..ve yeri dönsün .... :cry: .

Yorum

sayfa sakinleri ...
                              bu hafta okul filan derken koşuşturma içinde geçti .
                              ama güzel koşuşturma bunlar ..beni rahatlatıyor ..sevdiğim işleri yapmak güzel yani...o yüzden siteye girmeye pek fırsat bulamadım ..
                              sözde oğlanlar yok ..pc 'nin başından kalmam diyordum am oturamadım bile ..

herkese selam olsun burdan ..

Yorum

sakinler nasılsınzı ..
                                perla naptın canım ..dr gittinmi...
                                bu gün biraz sıkıntım vardı ..ama kendi kendimi oyalamaya çalışıyorum ..
                                akşamları daha çok sıkıntım oluyor .sizinde böylemi acaba ..
                                gündüzleri seviyorum ama geceleri o kadar değil.. :cry:

Yorum

İşleniyor...
                                X