Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• merhaba ranil ve diğer tüm arkadaşlar,
    uzun bir ardan sonra tekrar merhaba ,
    site ye nihayet ulaşabildim sorunlar vakitsizlik ve site güncellemeleri sebebiyle görüşemedik
    umarım hepiniz çok iyisiniz dir
    bu ara ruhen ve fiziken o kadar yoruldum ki kendimi bitmiş gibi hissediyorum depresyona ha girdim ha giriyorum anksiyeteler cabası neyse içinizi fazla daraltmadan
    konuyu bitiriyim kendinize çok iyi bakın çocuğum ve benim için dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacımız var
    hepinize sevgiler saygılar

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: eflin View Post
      merhaba ranil ve diğer tüm arkadaşlar,
      uzun bir ardan sonra tekrar merhaba ,
      site ye nihayet ulaşabildim sorunlar vakitsizlik ve site güncellemeleri sebebiyle görüşemedik
      umarım hepiniz çok iyisiniz dir
      bu ara ruhen ve fiziken o kadar yoruldum ki kendimi bitmiş gibi hissediyorum depresyona ha girdim ha giriyorum anksiyeteler cabası neyse içinizi fazla daraltmadan
      konuyu bitiriyim kendinize çok iyi bakın çocuğum ve benim için dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacımız var
      hepinize sevgiler saygılar
      canım tekrar hoşgeldin ...
      annem derdiki ..''annelerin hasta olmaya hakkı yoktur ...sen de bir anne olduğuna göre senin benimde ve diğer annelerin hasta veya depresyona girme gibi bir lüksümüz yok ..''
      şaka bir yana cidden birşey olmayacak bak gör ..sen arasıra buraya takıl birşeycazın kalmaz ...benim gibiyap havalardandır de geç canım ..bizler biraz daha alıngan ,hasss,ve düzenli insanlarız ..diğer insanlarda depresyona girip çıkıyorlar ama ...biz girdikmi çıkamıyoruz ..biraz uzun sürüyor ...

cuma karne günü ..artık heyacanda olmuyor ya ..e okula gir gör ne varsa...hoş bbenim büyük oğlanın görülecek gibi değil karnesi ama ..birşey demiyorum ..ergen bir oğlum var ..ve anadolu lisesinde sayısalda okuyor ...eee bu yeter zaen değilmi..olsun zayıfı yyok en azından ..alışmışız tabi iyi karneye ..kafam onda hala ..her şey mükemmel olacak ya ..
      benim oğlum çalışkan olcak ,karnesi taktir olacak ...ya bu birgenç ...bunu bazen kendime zor anlatıyorum ..
      bazen kendime kızıyorum ..yapmamyayım desemde ..kendi fikirlerimi ve hayellerimi çocuğuma empoze etmeye çalışıyorum ...

bir ergen annesi olrak bende de hatalar var yani...

neyse ..günlük sakinleri sizler nasılsınız bbakalım ..panik ,yuko,azem,eflin ..
      adile naşit derdi ya kuzucukalrım benim diye..aynı öyle oldu ..
      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• eveeeeeeeetttttttttttttttt .................bittttttttttttttttttttttiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii çok şükür .................ne mi dişçi koltuğundan kurtuldum çok iyyim .

ranil gerçektende annenlerin hastalanma gibi lüx yok e bunda anne olmak demektir herhalde..
        eflin bak ben atlattım çok şükür gelsen takıl bize .........
        evt ranil karne günü ama heyecan yok .....bende kızıma çok baskı yapıyorum çalış çalış.....bendedikçe inatlaşıyormu ne çalışmıyor.çok siinirleniyorumelimde değil.ama hayatta buna zorluyor bizi.afederseniz hayvan gibi çalışacaksın yoksa yok diyor.ilkokulda çocuklara baskı yapmak zorunda kalıyoruz bu belkide çok iyi bir sistem çalışan yükselir elit tabaka oluşuyor mam bizlerin psikolojisi bozulyor çocuklara yükleniyoruz.hayatta başarılı olsunlar diye.............of of ne yapacağımı bilemiyorumbenim hastalığımın özelliği zaten bu olay yok daha ortada senaryoyu yazıyorum hemen sonuçta nedense hep kötü beni yıllarca hasta eden şeydibuolmamış birşeyin sonunu kötü düşünmek.................evet bencede bizimkisi mükemmelliyetçilik..belkide biz öyle olmaya çalıştığımızve olamadığımız içinmi çocuklara bu kadar yüklediyoruz
        kendinize iyi bakın görüşürüz
        testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

• çok haklısın ranil bizim hasta olmaya hakkımız yok aslında
          dediğin gibi etrafımızda herşeye yetişmeye çalışıyoruz bizler olayların ince ayrıntılarına takılıyoruz belkide
          sevdiklerimiz bizim için çok önemli olduğundan inşallah yavrunda en iyi notlar ile gelir yanına karne günü
          ben kızımı sıkmıyorum onun zeki bir insan olduğunu biliyorum çünkü tek sorunumuz disleksi ve dikkat eksikliği zayıf not alsa bile mutlaka bir sebebi vardır diye düşünürüm bazen sınıfta karşılaştığımız diğer annelere kızarım kıyaslama yapmalarından dolayı peki ler de alsalar o onlara yetmez hep daha fazlası
          ben bugünlerde üzgün olmamım sebebi dikkat eksikliği yüzünden ilaç almaya başladı kızım
          bu sebeten çok üzgün ve yorgunum düşünmekten kendimi alamıyorum tabi bir kaç sorun daha olunca sanki bütün dünyanın yükü senin omuzlarında gibi oluyor her zaman diyorum buna şükür
          neyse lafı fazla uzatmadan ranilcim sana ve tüm arkadaşlara sevgiler kendinize çok iyi bakın
          not (yavruma verilen ilacın adı tofranil ranil kısmını okurken hep aklıma geliyorsun )

Yorum

çok haklısın ranil bizim hasta olmaya hakkımız yok aslında
            dediğin gibi etrafımızda herşeye yetişmeye çalışıyoruz bizler olayların ince ayrıntılarına takılıyoruz belkide
            sevdiklerimiz bizim için çok önemli olduğundan inşallah yavrunda en iyi notlar ile gelir yanına karne günü
            ben kızımı sıkmıyorum onun zeki bir insan olduğunu biliyorum çünkü tek sorunumuz disleksi ve dikkat eksikliği zayıf not alsa bile mutlaka bir sebebi vardır diye düşünürüm bazen sınıfta karşılaştığımız diğer annelere kızarım kıyaslama yapmalarından dolayı peki ler de alsalar o onlara yetmez hep daha fazlası
            ben bugünlerde üzgün olmamım sebebi dikkat eksikliği yüzünden ilaç almaya başladı kızım
            bu sebeten çok üzgün ve yorgunum düşünmekten kendimi alamıyorum tabi bir kaç sorun daha olunca sanki bütün dünyanın yükü senin omuzlarında gibi oluyor her zaman diyorum buna şükür
            neyse lafı fazla uzatmadan ranilcim sana ve tüm arkadaşlara sevgiler kendinize çok iyi bakın
            not (yavruma verilen ilacın adı tofranil ranil kısmını okurken hep aklıma geliyorsun )
            Allah seni emi ..ilaç tofranil ha ..

sıkma kendini ...ilaç ne varki bnda ...nice çocukalr var daha da kötü..bunlara şeker ,anemi birçok şey ,adını anmak istemediğim hastalıklar ..
            bizm sınıftada vardı ilaç kullanan bir çocuğumuz ..ama öğretmenimiz çok anlayışl idi ..oda öyle ilaç kullandı ve kullanıyor ...16 yaşında ..yavaş yavaş bırakacaklar ..ne okulda kaldı ne birşey oldu ..ve şimdi çok iyi canım ..
            o yüzden takma desemde boş ..çünkü evlat olunca insan takmadan duramıyor ..özel olmazsa kaç yaşnda olduğunu söylermisin canım ..yazmışsındr ma kusura akma kaçırmışım herhalde ...birde özel okula gidiyormuu...gidiyorsa orada nasıl rahat mı...
            Last edited by ranil; 20-01-2010, 10:53 AM.

Yorum

• 7 yaşında canım gayet zeki bir çocuk . sorunumuz dikkati en ufak şeyde dağılıyor doktoru bu sebeb ile ilaç verdi normal devlet okuluna gidiyor özel eğitim veren okullara giderse kesinlikle depresyona girer benim zeka ila bir sorunum yok özürlümüyüm diye (yanlış anlaşılmasın oradakilerde çocuk )fakat öyle bir zeka geriliği yok aksine normalin üstü zeka dediğim gibi dikkatinin dağilması sorun ilk günler kendimi yedim bitirdim çünkü ona böyle bir şeyi yakıştıramıyorum hele ki ilaç kullanması fikri beni en fazla üzen şey oldu
              işte böyle ranil ....

Yorum

7 yaşında canım gayet zeki bir çocuk . sorunumuz dikkati en ufak şeyde dağılıyor doktoru bu sebeb ile ilaç verdi normal devlet okuluna gidiyor özel eğitim veren okullara giderse kesinlikle depresyona girer benim zeka ila bir sorunum yok özürlümüyüm diye (yanlış anlaşılmasın oradakilerde çocuk )fakat öyle bir zeka geriliği yok aksine normalin üstü zeka dediğim gibi dikkatinin dağilması sorun ilk günler kendimi yedim bitirdim çünkü ona böyle bir şeyi yakıştıramıyorum hele ki ilaç kullanması fikri beni en fazla üzen şey oldu
                işte böyle ranil ....
                canım ilkokula yeni başlamış....ilkı başlarda sende biraz sıklırsn ...alışma dönemi...ama nacizane tavsiyem tabiki bilinçli bir annesin ..öğretmeniyle iletişimde ol devamlı ...ilk çocuklarla beraber annelerde yeniden okula başlıyor ..onlarla beraber yaşıyoruz bizde ..
                herşey çok güzel olacak işallah ...
                senden kötüleri düşün her zaman ..o zaman insan kkendini iyi hissediyor ..yani ben öyle düşünüyorum ..
                -----------
                betül ablam uğramaz oldun ..?nerlerdesin

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: yuko View Post
                  eveeeeeeeetttttttttttttttt .................bittttttttttttttttttttttiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii çok şükür .................ne mi dişçi koltuğundan kurtuldum çok iyyim .

ranil gerçektende annenlerin hastalanma gibi lüx yok e bunda anne olmak demektir herhalde..
                  eflin bak ben atlattım çok şükür gelsen takıl bize .........
                  evt ranil karne günü ama heyecan yok .....bende kızıma çok baskı yapıyorum çalış çalış.....bendedikçe inatlaşıyormu ne çalışmıyor.çok siinirleniyorumelimde değil.ama hayatta buna zorluyor bizi.afederseniz hayvan gibi çalışacaksın yoksa yok diyor.ilkokulda çocuklara baskı yapmak zorunda kalıyoruz bu belkide çok iyi bir sistem çalışan yükselir elit tabaka oluşuyor mam bizlerin psikolojisi bozulyor çocuklara yükleniyoruz.hayatta başarılı olsunlar diye.............of of ne yapacağımı bilemiyorumbenim hastalığımın özelliği zaten bu olay yok daha ortada senaryoyu yazıyorum hemen sonuçta nedense hep kötü beni yıllarca hasta eden şeydibuolmamış birşeyin sonunu kötü düşünmek.................evet bencede bizimkisi mükemmelliyetçilik..belkide biz öyle olmaya çalıştığımızve olamadığımız içinmi çocuklara bu kadar yüklediyoruz
                  kendinize iyi bakın görüşürüz
                  kazasız belasız atlatmana sevindim diş tedavini...bana da dua et ..şubatta diş çekimim var benimde ..küçük biroperasyonmuş .ama bana sor ..
                  birde yanağım ııııııııısıryoırmuuuşmben bilmiyorum ki.orada birşeyler oluşmuş..onuda alacaklarmış...hayrlısı bakalım ..

Yorum

• Umarım doğru yere yazıyorumdur :S site çook değişmiş en son yazdığım halinden de değişik son yazılan mesajlar online üyeler nereden bakıcam bilemedim
                    ancak burayı bulabildim.
                    Uzun aralar sonra giriyorum çok fazla ara veriyorum .
                    Hepinizi çok çok özlüyorum iyileştikçe uzaklaşıyorum sanırım
                    3 yıl olacak bu yıl panik atakla tanışalı ama hala tamamen bi iyileşme yok
                    ilacımı azalttım ama tamamen bırakacağım zamanı iple çekiyorum
                    fiziksel olarak hissettiklerimin panik ataktan kaynaklandığını hala beynime yerleştiremedim
                    bu yüzdende tamamen iyileşemiyorum sanırım
                    ve üst üste gelen rahatsızlıklar
                    panik atak değilde sakarlığım öldürecek sanırım beni
                    en son elimdeki sürahiyi düşürdüm ve ayak parmağımı çatlattım
                    paşabahçe kullanmayacağım artık
                    Umarım sizlerde iyi gelişemeler vardır tamamen iyileşmiş birilerini görmek istiyorum artık
                    panik ataklılar hepinizi seviyorum ranil'immmmm hele seni kocaman öpüyorum canım
                    Çekip gidesim var artık yalan dünyadan...Yüzüme gülüp duran sahte yüzlerden....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: mormenekse View Post
                      Umarım doğru yere yazıyorumdur :S site çook değişmiş en son yazdığım halinden de değişik son yazılan mesajlar online üyeler nereden bakıcam bilemedim
                      ancak burayı bulabildim.
                      Uzun aralar sonra giriyorum çok fazla ara veriyorum .
                      Hepinizi çok çok özlüyorum iyileştikçe uzaklaşıyorum sanırım
                      3 yıl olacak bu yıl panik atakla tanışalı ama hala tamamen bi iyileşme yok
                      ilacımı azalttım ama tamamen bırakacağım zamanı iple çekiyorum
                      fiziksel olarak hissettiklerimin panik ataktan kaynaklandığını hala beynime yerleştiremedim
                      bu yüzdende tamamen iyileşemiyorum sanırım
                      ve üst üste gelen rahatsızlıklar
                      panik atak değilde sakarlığım öldürecek sanırım beni
                      en son elimdeki sürahiyi düşürdüm ve ayak parmağımı çatlattım
                      paşabahçe kullanmayacağım artık
                      Umarım sizlerde iyi gelişemeler vardır tamamen iyileşmiş birilerini görmek istiyorum artık
                      panik ataklılar hepinizi seviyorum ranil'immmmm hele seni kocaman öpüyorum canım
                      canım canım ve birdaha canım benim .....sakarım benim
                      çokk ama çokkk özledim seni ...
                      iyileştikçe uzaklaşıyorum demişsin ..olsun sen iyileş yeterki..buna çok sevinirim ben ...kalpler bir olsun sadece ..
                      evet site çok ama çok değişti ...ben ne kadarda olsun filan desemde eskiyi çok özlüyorum ..ahh eski günler diyorum ..mavipatik ,sen h1i ben ve gülben ...gülbeni de çok özledim ...umarım iyidir ve iyileşmiştir ...terapiyide untmadım tabi..burdan onlaada selamlar ..
                      ay sanki eski lise arkadaşımı bulmuş gibi oldum ..
                      canım mormenekşe bende senin gibi ilaçları azalttım ..ama temelli bırakmayı inan hiç düşünmüyorum ..Allah hayırlısınıı versin işallah ...

kendine iyi bak bitanem ...seni her zaman seviyorum unutmayacağım ..
                      ne bileyim iyileştim ama burası alışkanlık yapıyor işte ...

Yorum

• selam dostlar ,istanbul çok soğukkkkk!biz en son katta olduğumuzdan mıdır nedir iyi ısınamıyoruz yada ben çok üşüyorum.
                        ranil ,ehliyet sınavını kazandım ,daha önce yazdım mı bilmiyorum .geriye direksiyon sınavı kaldı.direksiyon hocası diyor ki ya neden panik panik araba sürüyorsun ,bir yere mi yetişeceksin!diyemiyorum ki ben panik atak hastasıyım ,antidepresan kullanıyorum.aklıma geldikçe gülüyorum.eşim de diyorki öyle bir araba kullanıyorsun ki sanki seni ,melekler koruyor herşeyden kıl payı.kavşakları 2 le dönüyorum .hatta sollama bile yapıyorum.ama ışıklara riayet ediyorum.araba kullanınca ,insanların bir çoğunun kurallara uymadığını farkediyorum.benim kusurum hızlı araba kullanmam.yakında ralliye katılacağım.........................

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                          selam dostlar ,istanbul çok soğukkkkk!biz en son katta olduğumuzdan mıdır nedir iyi ısınamıyoruz yada ben çok üşüyorum.
                          ranil ,ehliyet sınavını kazandım ,daha önce yazdım mı bilmiyorum .geriye direksiyon sınavı kaldı.direksiyon hocası diyor ki ya neden panik panik araba sürüyorsun ,bir yere mi yetişeceksin!diyemiyorum ki ben panik atak hastasıyım ,antidepresan kullanıyorum.aklıma geldikçe gülüyorum.eşim de diyorki öyle bir araba kullanıyorsun ki sanki seni ,melekler koruyor herşeyden kıl payı.kavşakları 2 le dönüyorum .hatta sollama bile yapıyorum.ama ışıklara riayet ediyorum.araba kullanınca ,insanların bir çoğunun kurallara uymadığını farkediyorum.benim kusurum hızlı araba kullanmam.yakında ralliye katılacağım.........................
                          hadi hayırlısı ...darısı benim başıma işallah ...para bulursam tabi...o en sona kalıyor hep..

aman panik dikkatli ol ..
                          sen panik atak filan değilsin ..?
                          öyle olsan ehliyete bile yazılmaya korkardın belkide ..hoş bende değilim ya ..perem yok parem ..

dur ralliye katılmak için beni bekle ha ...yuko da gelir ..hep beraber panik panik araba sürerriz..
                          sevgilerle :....

Yorum

• şunu anladım hayata bir kere geliyoruz güzel yaşamak gerek....ama bizler hayatı kendimize zehir etmekte usta olmuşuz....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: yuko View Post
                              şunu anladım hayata bir kere geliyoruz güzel yaşamak gerek....ama bizler hayatı kendimize zehir etmekte usta olmuşuz....
                              ne oldu yukocum ...birilericanını sıkmış sanki...
                              doğrumu ...?

Yorum

• yok hayatım .ama doğru değilmi söylediklerim.kendimizi genelliyoruz olumsuzlukları görmek için....sanki hiç iyi giden bişey yokmuş gibi....sadece kalbimden geçenleri yazmıştım..
                                iyi düşünen hayatttan tat alır....

Yorum

İşleniyor...
                                X