Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hepa hoşgeldin...yazılarınızı okuyamadım henüz ama okuyacağım
    nasılsınız ben iyiyim .bu aralar biraz yoğundum ve uğrayıp çıkıyordum.ama yazmaya fırsatım olmuyordu
    kendinize iyi bakın.kaygızız günler diliyorum sizede kendimede
    testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

• geldim ranilcim geldim ....amannn dünya telaşı işte ,hayat akıyor ,çocuklarla eşle ,panik atakla devam ediyor.arada beni yokluyor hastalığım ,ben burdayım diyor.

Yorum

• alacağınız olsun sizin emi
        beni yalnız bıaktınız..küstüm siz ....arasıra uğrayın da iyi olduğunuzu bileyim be kzlar ..
        kendinize iyi bakın ..
        depresif sen nasılsın ...?
        bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
          alacağınız olsun sizin emi
          beni yalnız bıaktınız..küstüm siz ....arasıra uğrayın da iyi olduğunuzu bileyim be kzlar ..
          kendinize iyi bakın ..
          depresif sen nasılsın ...?
          Sagol ranil nickimdeki gibi depresifim bu aralar dışarı cıkasım gelmiyor hiç hep yatasım geliyor üşengecim bide..he yabancılasma hisside cabası..napalım sürünüyoruz sen nasılsın
          Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: DepresiFF View Post
            Sagol ranil nickimdeki gibi depresifim bu aralar dışarı cıkasım gelmiyor hiç hep yatasım geliyor üşengecim bide..he yabancılasma hisside cabası..napalım sürünüyoruz sen nasılsın
            yok yok ayağa kalkacağız işallah ...
            ben iyim ama bu günlerde bende de anksiyeteler oluyor ..kardeş kardeş geçiniyoruz ..
            ama bak ne olur dışarıya çıkmaya çalış ..
            ben ilk zamanlar tansiyondan dolayı limonlar ve sarımsaklarım olmadan dışarıya çıkmazdım ..aklıma o geldi...söyleyeyyim dedim ...

Yorum

• çıktımya 3 yıllık ilaç kullanan pa'lıdada ara sıra böyle sert ve uzun yoklamalar yapıo sanırım pa çıktımda garip hissettim ranil hemen eve kaçma istegi dogdu bide ortama yabancı gibiydim..sanırım çıka çıka alıscam ya alısık oldugum seye bidamı alıscam ben şimdii

Yorum

çıktımya 3 yıllık ilaç kullanan pa'lıdada ara sıra böyle sert ve uzun yoklamalar yapıo sanırım pa çıktımda garip hissettim ranil hemen eve kaçma istegi dogdu bide ortama yabancı gibiydim..sanırım çıka çıka alıscam ya alısık oldugum seye bidamı alıscam ben şimdii
                dep. zorla kendini...gel bakalım de ne yapacaksın ...20 dakika sürerdi benim ataklar ..evet resmen dakika tutardım ...zorladım ve alıştım şimdi ..hadi geliyor atak ..bakalım kim kazanacak de bence .zor ama iyi olacak iyi..
                alışmaya alışacağız ..

Yorum

• http://www.panikataknedir.com/

slm

bu siteyi gördünüz mü? çok iddialılar. işe yarar mı dersiniz?
                  ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

• nerde benim ranilimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

uff oturmaya gittik bi akrabaya..üstümde bi sersemlik vardı..kendi suratım gelio aklıma yabancılasıorum ranil bu ne ya sonra işte yine o his....uzakla$mışlık kendinden..kötü birşey olcak şimdiiii dedim..beyin kanaması yine dayanmaya çalıştım..ama atak gelmiyor..anksiyete sanırım bu ranil su yabancılıkla kötü bişey olcakmış hissi gitse varyaaaaaa kurtulcam..he bu arada Tiroidden şüphelendi doktorum..tsh testi yaptırcam..

Yorum

nerde benim ranilimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

uff oturmaya gittik bi akrabaya..üstümde bi sersemlik vardı..kendi suratım gelio aklıma yabancılasıorum ranil bu ne ya sonra işte yine o his....uzakla$mışlık kendinden..kötü birşey olcak şimdiiii dedim..beyin kanaması yine dayanmaya çalıştım..ama atak gelmiyor..anksiyete sanırım bu ranil su yabancılıkla kötü bişey olcakmış hissi gitse varyaaaaaa kurtulcam..he bu arada Tiroidden şüphelendi doktorum..tsh testi yaptırcam..

burdayım burdayımmm..
                      oh sefam olsun ...dışarıya da çıkmış mı ?(aynı reklam daki gibi oldu ha ....
                      hiç bir şey olmayacak ...hem yanlız değilisn ki bu aklaında kalsın bak ..
                      ne oldu bir şey oldumu hayır ..
                      ama kendine o günü ve ortamı rezil ettin dimi...senin elinde olan bir şey değil bunu bil ..kızma ama hastalığını sevmeye çalış...ben öyle yaptım ne yapayım ..çözümü öyle buldum ..
                      bu hastalıkta allahın bana bir lutfu olarak görüyorum veya görmeye çalışıyorum derim ...
                      tiroid ..bak olabilir ..oda insana sıkıntı verir ..
                      oooo ooo ben neler oldum neler ..eforlaramı girmedim troid ler mi ölçülmedi...
                      ama bu yabancılaşma hissi ...üzerne gitme ..kendini sorgulayıp durma ...bu olacak ve geçecek de ..
                      nasıl şeker hastalarını şekerleri yükselirse ..bende de öyle oldu de geç ..ama yinede bunu bir dr söyledinmi ..ne dedi....ve uykun nasıl ..düzenlimi ona bak ...
                      anksiyete uzun sürüyor bende ..amann canım bir bende olmuyor ya ...bak sende de benim eimdede oluyor ...başkalarındada ...bizler biraz abartıyoruz sadece ..
                      eskiden ben çocukalrım kim...eşim kim dediğin zanamlar oldu ..ama bak geçti canım ...saniye sürüyor du ..senin de öyle dimi..

birde kusura bakmazsan ..cinsiyetin ve yaşını sorabilirmiyim ..ne tuhaf şu sanal ortam dimi..
                      konuşuyoruz ama yaşımızı ve kim olduğumuzu bilmiyoru z..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
                        http://www.panikataknedir.com/

slm

bu siteyi gördünüz mü? çok iddialılar. işe yarar mı dersiniz?
                        merhaba ilk önce hoşgeldiniz diyeyim...
                        olabilir ...işe yarayabilir belkide ...tam olarak bakamadım ama ..bir ara bakacağım söz ...
                        siz de bizimle paylaşımlarda bulunursanız çok sevinirim ..

Yorum

merhaba ilk önce hoşgeldiniz diyeyim...
                          olabilir ...işe yarayabilir belkide ...tam olarak bakamadım ama ..bir ara bakacağım söz ...
                          siz de bizimle paylaşımlarda bulunursanız çok sevinirim ..
                          geçenlerde internette dolaşırken denk geldi. uygulamalar doktor sıfatını almış kişiler tarafından yapılıyor. böyle birşey olabilir mi diye düşündüm. maruz bırakma ve sistematik duyarsızlaşma yöntemleri var. bu yöntemlerin etkili sonuçlarının olduğunu duymuştum. belki iddiaları doğrudur. 1 günde tedavi edibiliyorlarsa ne iyi.

aranızda olmaktasn onur duydum.
                          Last edited by esintili24; 30-04-2010, 09:54 AM.
                          ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

• esinti ...böyle diyebilirim dimi size ..

1 günde olabileceğini ben hiç zanneytmiyorum ..bence kandırmak gibi geliyor ..ha hoş buradan reklam gibi de geliyor ama ..
                            ne ala ya bir günde olması ....hipnoz aklıma geliyor ..acaba diyorum hipnozlamı yapıyorlar ..
                            hipnoza nedense sıcak bakıyorum ...
                            hani derler ya pa ve bazı rahatsızlıklar küçükkken geçirilen bazı olaylardan sonra aklımızda kalırmış ..ve yer bulduğunda çıkarmış ..
                            hipnozla bunları unutturabilirler mi acaab ...
                            denesekmi..deneyip görmek lazım...

Yorum

esinti ...böyle diyebilirim dimi size ..

1 günde olabileceğini ben hiç zanneytmiyorum ..bence kandırmak gibi geliyor ..ha hoş buradan reklam gibi de geliyor ama ..
                              ne ala ya bir günde olması ....hipnoz aklıma geliyor ..acaba diyorum hipnozlamı yapıyorlar ..
                              hipnoza nedense sıcak bakıyorum ...
                              hani derler ya pa ve bazı rahatsızlıklar küçükkken geçirilen bazı olaylardan sonra aklımızda kalırmış ..ve yer bulduğunda çıkarmış ..
                              hipnozla bunları unutturabilirler mi acaab ...
                              denesekmi..deneyip görmek lazım...
                              tabiki esinti diyebilir siniz

bende bir dönem ölüm korkusu vardı. öleceğimi düşündüğüm mekanlar vardı. o mekanlara yaklaşırsam kesin ölecektim. öyle hissederdim. bu korkuyu bir günde yendim. o mekanlara herşeyi göze alarak gittim. inanılmaz bir kaygı yaşadım ilk başta. sonra bişey olmadığını gördüm. o olayı yaşadıktan sonra bir daha o korkuyu o yerlerde yaşamadım. benim yaptığım uygulama maruz bırakma uygulamasıymış. farkında olmadan bu şekilde çözdüm bu sorunu. ve çözümü bu kadar kısa sürdü.

hipnoterapi benimde dikkatimi çekti. bu aralar bende ona mı gitsem diye düşünüyorum. anksiyete ataklarını yenmenin yolunu arıyorum bende. inş bu yöntem etkili olur.
                              Last edited by esintili24; 30-04-2010, 09:21 PM.

Yorum

Bende bugünlerde onu yaşıyorum kardeşim gerçekten cok kötü bişey ama geçicek merak etme hiç birşeyimiz kalmıcak..sabredicez sadece..
                                qerçekten qeçecekmi ? :/
                                seneye sınav var(!),, ben hala beyn kanaması geçireceğim,, bayılacağım ... günü dşnyorum

~Aşk için kurduğum "düşlerin" yerini Kocaman "yanılgılar" almış !

Yorum

İşleniyor...
                                X