Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
biLiorm abla geçirmicez şu kalp konusunu hiç takmam ben kafaya ama , bugün pa kalpten geldi galiba annemler yoktu evde kardeşimle kayboldular sandım kosa kosa onları ararkennnnn birden yabancılasma ve çarpıntı kalbim tekliyomş gibi oldum düscek gibi..düşmedim tabiki yerede yatmadım yoluma devam ettim! buldum onları geldik eve düzeldim..ama kalbe biraz taktım sanırsam gelişmeleri yazarım
Dün gönder dememişim yaaa gitmemiş bu msjım
Bugün dışarı cıktm kalp krizi korkusuyla kalbimde batma felan oldu :/ saglık ocagına gittim doktora ilaç yazdırıcaktım dediki rengin çok solmuş bi ara gel kan ver aaaaaaaaaaaaaa dedim rengim niye solmuş ölüyomuyum lean..
ah panik atak ah..
Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
yine ben yine bennnnnnnnnnnnnnnn
kalbi taktım kafaya simdide yaaa o carpıntıdan sonra kalbimde batma felan oluyor tırsıyorum biliyorum ben dikkat ettiqim için oluyo ama korkuyorum anksiyeteyle uyandım bugün huzursuzum..off beyin kanamalarını atlattım tümörleri geçtim şimdide bu hadi hayırlısı (:
Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
Hiişşt.. çok parlamasın o fişekler.. Parlak ışık PA yı tetiklermiş derler.. bilemiycem artıkın
Başlığın tam bir demirbaş.. site çökse bile bu çökmez..
Amiral gemisi mübarek..
valla doğru söylüyorsun abi ..
bir link bile ekleyemedim ...
ee abim sağolsun ...
çok şükür ya ...hep birlikde bu gemiyi yürütüyoruz...
demirbaş evet ..valla 2 sene dolacak herhalde ..
bilemem artık bir madalya isterim modlardan..
tekrar hoşgeldin..
yine ben yine bennnnnnnnnnnnnnnn
kalbi taktım kafaya simdide yaaa o carpıntıdan sonra kalbimde batma felan oluyor tırsıyorum biliyorum ben dikkat ettiqim için oluyo ama korkuyorum anksiyeteyle uyandım bugün huzursuzum..off beyin kanamalarını atlattım tümörleri geçtim şimdide bu hadi hayırlısı (:
buralardayım ablam ...
annemler kayboldu diye korktum demişsin ..
mantıklısını düşün ..öyle birşey olmaz ..olsa bile yollarını mutlaka bulurlar ..
hem ne okumuştum ..sen düşününce herşey yoluna giriyor mu sanıyorsun ...
yok valla biz olmnasakta herşey yolunda gider ..
kalple ilgili dr gözükmüştün ve bir yok demişlerdi dimii..ee biz dr daha iyi mi bileceğiz ...
bende oluyor bazen ..yani her insanda oluyor ..ama bizim gibi olmayanlar çabuk atlatıyor....
biz panik yapıyoruz ..kafaya takıyoruz ..acabalarla boğuşuyoruz ...
bende ritim bozukluğu olurdu arasıra ...çok takardım ..geçmedi..amannn dedim geçmezse geçmesin ..
dedim ve geçtiii..psikolojik bunlar ..
fıtık bile ..yuko ya dr demiş işte psikolojik diye ...
kendimizi kasıyoruz ondan ..
bu yaz gününde çok terliyoruz ..yel girmiş derler bizde ...
sendede öyledir ..
panik atak beynine oyun oynuyor ..sende onla oyna ..yenilme ..sen mantıklı birisin ...
hemen sıkıldığında bile ..
dur bakalım ..bunun mantığı ne de ve düşün ..bak bunu mutlaka yap ...
o zaman panik gidiyor ...zorla kendini..pes etmek yok yaaa öyle kolay değil..
neler mi yaptım bu dinlenmede:.pek bişey yapmadım aslında ..işten eve evden işe...
çok sıkıntılı bir dönemden geçiyodum biliyosun,şükür atlattık..şimdi iyi herşey .
kardeşim askerde.Ayın sonunda kurası var bakalım nereye gidecekOnunla ilgili problemler de düzeldi.annemle başbaşa kaldık.arada anneanneme bakıyoruz,dün onu da teyzeme yolcu ettik.
babamın yokluğuna da alıştım sanırım yada alışıyorum.daha normale döndüm..
böyle işte.hayat geçip gidiyor bir şekilde .
Yorum