Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• vallahi çok aydınlatıcı olmuş yazın bende yukoyum
    testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

• ilksencim aktardıklarım işe yarayınca çok mutlu oluyorum zaten o yüzden bu sitede varım insanlara yardımım dokununca büyük bir haz alıyorum. vefalı oluşuna hayranım, teşekkürler. İnsanlar öğrendiklerini ve tecrübelerini paylaşmalı öyle değil mi?

azecim zaman hızla geçiyor haklısın. Biliyor musunuz tiktaklı saatleri hiç sevmem, o tık tık sesi beni rahatsız ediyor, o saniyelerin geri gelemeyeceğini biliyorum ama o bana yeniden hatırlatıyor. İçinde bulunduğumuz zamanı en iyi şekilde kullanalım, gülümseyelim, kızmayalım, gerginleşmeyelim, pozitif olalım. bazı şeyler elimizde değil, herşey olacağına varıyor.
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

• Uzun zamandır birşeyim yoktu..

Bugün uyuya kalmışım evde sabah erken kalkmıstım öglen 4 gibi uyudum tekrar 1 saat olmadan kapı caldı sersem sersem uyandım..o andna itibaren garip hissetmeye başladım zaten.hazırlandım evden cıktım 2 arkadaşımı gördüm ve onlarla yürürken yolda acayip yabancılaşmaya başladım dünya farklı geldi yine arkadaşlarımda.bacaklarımın uyuştugunu fark ettim sonra üşümeye başladım sonra bayılcakmış gibi oldum ve arkadaşlarımdan yardım istedim..

bu panik ataktı degilmi ?

sonuç diazemi yedik geri geldik
        Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: DepresiFF View Post
          Uzun zamandır birşeyim yoktu..

Bugün uyuya kalmışım evde sabah erken kalkmıstım öglen 4 gibi uyudum tekrar 1 saat olmadan kapı caldı sersem sersem uyandım..o andna itibaren garip hissetmeye başladım zaten.hazırlandım evden cıktım 2 arkadaşımı gördüm ve onlarla yürürken yolda acayip yabancılaşmaya başladım dünya farklı geldi yine arkadaşlarımda.bacaklarımın uyuştugunu fark ettim sonra üşümeye başladım sonra bayılcakmış gibi oldum ve arkadaşlarımdan yardım istedim..

bu panik ataktı degilmi ?

sonuç diazemi yedik geri geldik
          geçmiş olsun depresif...
          tabiki biz birşey diyememyiz..
          ama panik atakta yabancılaşma hissi oluyor ..
          ama sıkma canını ..belkide gnlük sıkıntılardan doğan bir olaydr ...ertesi gün kendini iyi hissediyorsan sorun yok bence ..ama bu seni sıkıyorsa bir dr git görün derim ...
          geçmiş olsun ..
          -
          bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• ahali millet ..
            dün üniye ege üniv..gittim 20 likdişimçekildi ..ameliyatla..
            1 saatta anca çıktım ..
            bugün suratım şişmi ne şiş...biraz ağrım var...
            dün baya bir kötüydü yani.. zor oldu iraz ..allahtan eşim vardı yanımda bira naz yapabildim ..ama bakın biraz ...naz yapmaya bile hakkım olmuyr bazen ..
            3 gün şişecek sonra inermiş..
            dişimi çekerken yanağıma zarar vermişler ...o da acıyor ..ama ağzımn içi hani derler ya çarşamba pazarı aynen öyle ...
            biraz dinleneyim ..sonra yazarım yine günlük sakinleri..

Yorum

• benim büüyk oğlana dedim ki..
              bak bu senenin eylül ayında kutlama yapacağım ...bu sayfa o zaman çünkü doğum gününü kutlayacak ...
              sitenin yenilendiğine kızmıştık bir ara ama ..bakın sayfa açılmıyor diye bir sorun olmuyor ..
              benimde 3 senem dolacak burada ...
              iyiki gelmişim ..çünkü güzel dostluklar edindim ...
              hepiniziseviyorum ..iyiki varsınız arkadaşlar ..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
                geçmiş olsun depresif...
                tabiki biz birşey diyememyiz..
                ama panik atakta yabancılaşma hissi oluyor ..
                ama sıkma canını ..belkide gnlük sıkıntılardan doğan bir olaydr ...ertesi gün kendini iyi hissediyorsan sorun yok bence ..ama bu seni sıkıyorsa bir dr git görün derim ...
                geçmiş olsun ..
                -

Bişey demenize gerek yokki sayın ranil 2.5 yıldır pa var bende pa oldugu belli degilmi zaten anlattıklarımdan ) ertesi gün hafif üzerimde belirtileri kalıyor..2-3 güne bişeyim kalmaz allahın izniyle alıştık artık ne diyelim
                Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
                  ahali millet ..
                  dün üniye ege üniv..gittim 20 likdişimçekildi ..ameliyatla..
                  1 saatta anca çıktım ..
                  bugün suratım şişmi ne şiş...biraz ağrım var...
                  dün baya bir kötüydü yani.. zor oldu iraz ..allahtan eşim vardı yanımda bira naz yapabildim ..ama bakın biraz ...naz yapmaya bile hakkım olmuyr bazen ..
                  3 gün şişecek sonra inermiş..
                  dişimi çekerken yanağıma zarar vermişler ...o da acıyor ..ama ağzımn içi hani derler ya çarşamba pazarı aynen öyle ...
                  biraz dinleneyim ..sonra yazarım yine günlük sakinleri..
                  ranil geçmiş olsun canım.geçenlerde eniştemde diş çektirmiş seninki gibi bayabi sıkıntılı olmuş1 kaç gün kanama filan olmuş ama geçmiş.çok şükür seninkide geçmiş olsun .bu akşam bende biraz kötüydüm görmemde bozukluk ya bi tuhaftımama biliyorum ki geçecek.bu arada 2012 filmini izleyenniz varmı.ben bu akşam izledim belkide onun gerginliğinden oldum böyle ondan önceside biraz eşim gerginlik yaşattı sağolsun filmide izleyince tuzu biberi oldu.
                  neyse ben filmi ilk defa izledim aksiyonlar harikaydı o günü yaşamış oldum.izlmediyseniz izlemenizi tafsiye ederim.ama kıyameti müthiş yaşşattırdı bana....izleyeniniz varsa fikirlerinizi almak isterim
                  herşey gönlünüzce olsun kendinize iyi bakın

Yorum

• ranil canım çok geçmiş olsun ,diş çektirmek çok sancılı bir süreç.benim resmen ağzım yırtılmıştı,doktor sürekli ağzını aç deyip duruyordu.1 haftada ancak iyileşmişti.
                    bu arada çarbamba pazarı lafına çoook güldümmm.............gülme ikonunu bulamadım)

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                      ranil canım çok geçmiş olsun ,diş çektirmek çok sancılı bir süreç.benim resmen ağzım yırtılmıştı,doktor sürekli ağzını aç deyip duruyordu.1 haftada ancak iyileşmişti.
                      bu arada çarbamba pazarı lafına çoook güldümmm.............gülme ikonunu bulamadım)
                      sağolun canlarım benim ...
                      bugün biraz daha iyiyim ...şükürler olsun herşeyime...
                      konuşmam düzeldi en azından.....ama suratım şiş hala ...evet çarşamba pazarı valla yanağımın içi...

Yorum

• hayırlı geceler.nasılsınız.kendiniize iyi bakın girdim bir yazayım dedim hayyattayım yani.migrenle boğuşuyorum 3 gündür.iyi tattiller.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: yuko View Post
                          hayırlı geceler.nasılsınız.kendiniize iyi bakın girdim bir yazayım dedim hayyattayım yani.migrenle boğuşuyorum 3 gündür.iyi tattiller.
                          bende iyiyim canım ..artık herhes tekmil verecek ha ona göre.
                          yukocum ya şafi..allah sabır versin migrenlilere çok oluyor diyorlar ...bitkisel ilaçlar filan denesen ...veya ialcın varmı bilmiyorum ama ..geçmiş olsun canım ..çocuklarla aran nasıl..

Yorum

• selam dostlar ,
                            boğazım fena ,nerdeyse 1 haftadır ,1 el tarafından sıkılıyormuş gibi hissediyorum.doktorumu aradım ,tsh'ın düşmüş olabilir yada psikolojik dedi.gidip kan vermem lazım.bir türlü gidemedim.şimdide ocakta yemek var onu bekliyorum.gidip şu kanı vereyim.yoksa boğazım fena.
                            ranil ,çarşamba pazarı.........
                            yuko canım sanada geçmiş olsun.

Yorum

• ilksencim teşekkürler.şimdi daha iyiyim ateşim falan düştü ,sadece biraz sersemlik var.kendine gelip evimi düzene koymam gerekiyor.ama o gücü ve enerjiyi bulamıyorum.başım sepet gibi.boğazım hala acıyor.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ilksen
                                çok geçmiş olsun.. ranil, panik ikinizin de bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum.. diğer arkadaşların da tabiki
                                ve evet sevgii Ranil.. iyi ki gelmişsin aramıza ve bizimlesin..
                                hoş geldin.. hoşluklarla kal..
                                merhaba arkadaşlar ...ben geldimmmm..
                                iyiyim şükür ...atlattım yani...
                                sizler ne yapıyorsunuz yazayım dedim ..ilaçları bırakmaya da alıştım ..geçen günkü gibi olmuyor yani..havalarda ısındı ...
                                her şey güzel olacak diyeyim ..
                                betül gelmiyor bu aralar ...

Yorum

İşleniyor...
                                X