benim kızım 9 yaşında ama yaşından çok büyük yaşıyor.sorumluluk lrını yerine getirmiyor.herşeyi ben söylüyorum ve ondan sonra yapıyor dersini......kılık kıyafetini hergün herşeyü tekrar tekra söylemek zorunda kalıyorum buda beni yoruyor geriyor.mesela bugün okuldan geldi bahçede oynadı yemeğini yedi beraber çıktık babaanneye gittik akşam yemeğine arda kaldık saat 8 gibi babası eve gelecekti ben birazdaha kalacaktım kızım sen eve babanla git dedim kalmak istedi.dur bakayım herşeyi söylüyorum yap diye busafar sorumluluğunu(ders)hatırlatmayayımban kalmak istiyorumdedi.babası gittikten sonra kızım dersin yokmuydu dedim yok dedi.saat 10 gibi eve geldik aklına geldi bizimkinin atatürk ilke ve inkılaplarını araştırması öğretmen yanlış veye eksik söyleyene eksi vereceğini aklına yeni geldi.
buna benzer günlük hayattta beni bunaltan bir sürü şey yapıyor ne yapacağımı bilemiyorum.kıyafet konusunda da ....
birde biz kadın kadına oturuyoruz oturup dinlemeye bayılıyor.onu uyardığım halde hep yapıyor.yanımızda oturma odanda ders çalış .yada tv seyrderken 2 kişi konuşsun bizi dinler.kardeşine bağlılığı hiç yok.....................
işte hal böyle ne yapacağımı o sorumluluk duygusunu nasıl verecem bilemiyorum.
belki şunu düşünürsünüz zamanında vermen gerekiyordu diye ama geçen sene dah iyi ondan önceki sene daha iyi şimdi gittikçe kötü ye gidiyor..
ne yapmalıyım tecrübeye ihtiyacım var.onda tıkanıp kalıyorumküçüle sorunumuz yok ama bu beni sıvanadan çıkarıyor bazen şiddette uyguluyorum istemeden....
işte böyle..esos yardım
buna benzer günlük hayattta beni bunaltan bir sürü şey yapıyor ne yapacağımı bilemiyorum.kıyafet konusunda da ....
birde biz kadın kadına oturuyoruz oturup dinlemeye bayılıyor.onu uyardığım halde hep yapıyor.yanımızda oturma odanda ders çalış .yada tv seyrderken 2 kişi konuşsun bizi dinler.kardeşine bağlılığı hiç yok.....................
işte hal böyle ne yapacağımı o sorumluluk duygusunu nasıl verecem bilemiyorum.
belki şunu düşünürsünüz zamanında vermen gerekiyordu diye ama geçen sene dah iyi ondan önceki sene daha iyi şimdi gittikçe kötü ye gidiyor..
ne yapmalıyım tecrübeye ihtiyacım var.onda tıkanıp kalıyorumküçüle sorunumuz yok ama bu beni sıvanadan çıkarıyor bazen şiddette uyguluyorum istemeden....
işte böyle..esos yardım
Yorum