Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Burayı seviyorum...
    Szii seviyorum...
    ...biz büyüdük ve kirlendi dünya...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ...Betül... View Post
      Burayı seviyorum...
      Szii seviyorum...
      betül hoşgeldin yoktun ortalıklarda hayrola........iyisin değilmi....aman iyi ol ne olur......
      panik kendini iyi hissetmeye çalış olurmu.....üzüldüm yazını okuyunca canım benim gel ben seni biziim eve sığdırrım .....o işleri hiç sorma bana da ağır geliyor ama çok ta kendini yorma..ranil nerelerdesiz......
      öpüyorum sizi
      testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: yuko View Post
        betül hoşgeldin yoktun ortalıklarda hayrola........iyisin değilmi....aman iyi ol ne olur......
        panik kendini iyi hissetmeye çalış olurmu.....üzüldüm yazını okuyunca canım benim gel ben seni biziim eve sığdırrım .....o işleri hiç sorma bana da ağır geliyor ama çok ta kendini yorma..ranil nerelerdesiz......
        öpüyorum sizi
        yuko çok tatlısın yaaa.demek sizin eve sığarım ,inan çok güldür dün beni!bu aralar bohem takılıyorum.geçer sanırım dert etme sen.senden ne haber?
        ranil ,betül ....hu hu nerdesiniz panik atakın güzelleri?

Yorum

• Bu metni virgül olmayınca "ruhsuz moderatörler" olarak okudum ben.. o yüzden ne yaptık yine yav.. oldum
          yo yo ... o kadar da değil.benim imla kurallarıyla aram iyi değil.bir virgül ,cümlenin nasıl da ,anlamını değiştiriyor.neyse doğruyu kendin bulmuşsun.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ...Betül... View Post
            Burayı seviyorum...
            Szii seviyorum...
            canım kızım ...ben de seni seviyorum ablacım ..ama çok ara verme ..hoş sen iyi olda girme yine bu siteye canım ..ama arasıra ablana iyi olduğunu böyle ilet canım ...sen anlarsın ve bilirsin bazı özel kişilerede benden selam söyle ..tamam ..
            ---------------

panik canım bizim eve de gelebilirsin valla bak ...yok yok kızlar hep beraber bir ev tuutp orada oturalım bari ..panik panik kardeş oluruz işte ...
            panikcim havalardan biraz ...dr öyle diyordu geçende kışın daha çok sıkıntı olur diyordu ..havalardandır ...sen ne yapıyorsun ..çoculakr nasıl ve panik la aran nasıl ...
            bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• ranil ,panik ataklıların bir araya geldiği evi düşünemiyorum..........ama çok eğlenceli olacağına eminim.
              çocuklar iyi teyzesi ,kız ,arada arıza çıkarıyor ,oğlan gece altını ıslatmaya devam ediyor.ama sağlıklıları iyi çok şükür.
              beni nöbet almıyor belki ama bu şekilde yokluyor belkide :bi kaç gündür böyle huzursuzum.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                ranil ,panik ataklıların bir araya geldiği evi düşünemiyorum..........ama çok eğlenceli olacağına eminim.
                çocuklar iyi teyzesi ,kız ,arada arıza çıkarıyor ,oğlan gece altını ıslatmaya devam ediyor.ama sağlıklıları iyi çok şükür.
                beni nöbet almıyor belki ama bu şekilde yokluyor belkide :bi kaç gündür böyle huzursuzum.

panik bugün de ben öyleydim ...senin dediğin gibi huz<urluk vardı içimde ...sıkıldım ... kulak çınlamam vardı sanki ..noldu geçti işte ..inan bir günümüz bir gününe uymuyor ..yarın bende dr gideceğim ..bakalım ne diyecek ilaçlar hakkında ...gidersem yazarım yarın ...

Yorum

• ranilcim ..senden güzel haberler bekliyorum.ne güzel seni bulmuşken yazacaktım ama oğlan durmuyor pc yi istiyor.seni çok öpüyorum.

Yorum

• paniklerim benim geçecek emin olun herşey geçecek ama çözüm bizde....pozitif düşünce.......................önemli olan bu.
                    size bir kitap ismi verecem bende yeni başladım okumaya........İYİ HİSSETMEK (DAVİD BRUNS)YA HAVA KÖTÜ OLSUN TAKMAYALIM ÇOCUKLAR ÇATLATSIN TAKMAYALIM....OLAY BU..NE OLURSA OLSUN KENDİMİZİ İYİ HİSSEDELİM ARKADAŞLARIM

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                      ranilcim ..senden güzel haberler bekliyorum.ne güzel seni bulmuşken yazacaktım ama oğlan durmuyor pc yi istiyor.seni çok öpüyorum.

iyiyim panik şükür ..
                      dr da ilaçları azaltmamı idstedi ...aslında ben istedim ...
                      dur baklım deneyeceğim ..ama ben bıraa istiyorm ..yani en az düzeyde hep kullanmak istiyorum ...b karekter meselesi ...ben biraz sabırsız ,,acelıeci ,düzenli,evet mükemmel olmasını isteyen bir insanım ... bu yüzdende evin ve çocukların sağlıgı ve selamaeti için kullanmak istiyorum ..
                      dr sordum konuştum oda onayladı ...
                      iyi geldi sabah sabah dr bana ...her hafta gitsemmi ne yapsam ..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: yuko View Post
                        paniklerim benim geçecek emin olun herşey geçecek ama çözüm bizde....pozitif düşünce.......................önemli olan bu.
                        size bir kitap ismi verecem bende yeni başladım okumaya........İYİ HİSSETMEK (DAVİD BRUNS)YA HAVA KÖTÜ OLSUN TAKMAYALIM ÇOCUKLAR ÇATLATSIN TAKMAYALIM....OLAY BU..NE OLURSA OLSUN KENDİMİZİ İYİ HİSSEDELİM ARKADAŞLARIM
                        doğru söylüyorsun ..ama beni havalar cidden etkiliyor ya ..bugün izmir çok güüzel..ben de iyiyim...
                        bende bir kitap ismi vereyim bak yuko...
                        istemenin esrarı ...muhammed bozdağ ...3 gün oldu başlayalı ...kafam sakinken okuyorum anlamak için ....bulursan bu kitabı tavsiye ederim ...

Yorum

• selam kızlar,bu gün direksiyon dersinde :hoca beni bağdat caddesine çıkardı problemsiz sürdüm.keyfimin yerinde olması lazım amA NEDENSİZ BİR MUTSUZLUK HİSSEDİYORUM.belkide etrafımdaki hastalar ,ölümler beni çok etkiledi.nerdeyse her 10 kişiden biri kanser hemde gencecik.

Yorum

• [QUOTE=panik;113952]selam kızlar,bu gün direksiyon dersinde :hoca beni bağdat caddesine çıkardı problemsiz sürdüm.keyfimin yerinde olması lazım amA NEDENSİZ BİR MUTSUZLUK HİSSEDİYORUM.belkide etrafımdaki hastalar ,ölümler beni çok etkiledi.nerdeyse her 10 kişiden biri kanser hemde gencecik

yok oluyor bazen bendede oluyor .....herşey yolunda ama ...mutsuzluk ve sıkıntı oluyor ...normal insanlarda bile olurken ..(hıh sanki biz anormal insanmışız gibi oldu dimi.hastalıklar olacak ölümler olacak ..bunlar hayatın gerçeği bence ...bugünü yaşamaya bakalım ..bir daha bugün olmayacak ...vay be ben ne dedim şimdi..prof gibi konuuuuuştum dimi ..kızlar

Yorum

• profum ,ranilim sen bi tanesin....bu gün biraz daha iyiyim ama sıkkınlık geçmiyor.

Yorum

• nasılsınız arkadaşlar.inşallah iyi durumdayızdır hepimiz.......hadi gelinde biraz yazışalım olurmu........ben iyiyim iyi olmaya çalışıyorum...kendinize iyi bakın görüşürüz.........

Yorum

İşleniyor...
                                X