Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

arkadaşlar merhaba hepinize.ha şöyle ya site canlansın özledim bu halimizi.ranil nasılsın hayatım?
    ilksenciğim lambaları tasaruf için kapat olurmusularımız hep olsun inşallah.....sen nasılsın canım.herkesin iyi olduğunu bilmek beni mutlu etti...
    betül nerelerde?
    güzel paylaşımlarınızdan mahrum etmeyin bizleri....
    kendinize iyi bakın....
    testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: perla
      hoşgeldiniz ranil ve herifin1i..
      arıyoruz sizi yahu..nerelerdesiniz ?

canım azem benim ...iyiyim ben ..ama siteye evet küstüm ..
      yani biliyorum değişim ama ...benim 16 yaşındaki oğlan bile anne bu site yenilendi ama valla koruması yoktur şimdi .birileri birşeyler yaparsa dedi ve olduda ..
      bunları yapanlar nasıl düşünmedi hayret ..ve benimde elim gitmedi buraya yazmaya ..
      yazıyorum siliniyor..ee bende evet 15 gün oldu yazmayalı ..
      ama ara sıra girip çıktım ..
      ilksen seni de çok özledim canım ..sen nasılsın ..
      ve buradan kusura bakmasın ..iyimsere hoş geldin diyorum yeni üye olrak ...

yuko,betül ve tabi eski dostum mormenekşe ...sizler nasılsınız ...
      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

selamlar ,nasıl gidiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
          selamlar ,nasıl gidiyor.
          biz iyiyiz de asıl sen nasılsın kaçak arkadaşım ..

aman şaka bir yana iyi olda önamli değil ..
          sen nasılsın ilaçlarla aran nasıl bakalım panik ...

diğer sayfa sakinleri işallah site yerine oturmuştur da yazışırız yine ...
          betül canım sen nerlerdesin ve nasılsın ablacım ...habersiz bırakma bizi emi ..

ben bu aralar nefes darlığı çeker gibi bir şeyler oluyor ..ama grib zamanı pek umrsamıyorum ..
          benim oğlanlara aşı izin kağıtları göndermişler ...ben de hayır deyip gönderdim ..hoş çoğunluk böyle düşünüyor .
          19 kişilik sınıfta sadece 2 kişi aşı olacakmış ..
          siz neler düşünüyorsunuz bakalım ..?
          bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

ranil canım ,günlük telaşlar içersinde kayboluyor insan.bi arada site karışmışmıştı o nedenle yazmadım.nefes darlığı hava kirliliğinden olabilir.camı açmaya korkuyor insan .bana da sıkıntı geliyor sanki nefessiz kalacakmış gibi hissediyorum.aşıya gelince kızıma bizde yaptırmıyoruz ama iyi mi ettik yoksa kötümü bilmiyorum.her kafadan ses çıkıyor.sağlık bakanı risk gurubu aşılanmalı diyor.başkabakan ben yaptırmam diyor bu nasıl bir kaos?

Yorum

Ben bir kaos görmüyorum. İlk fırsatta hemen gidip aşımı yaptırdım On dokuz gün oldu.

Bu nefes darlığı paniğini de hafifçe yaşadım dün banyoda. Kalbim güm güm attı , ancak kendi kendime telkin verip atlattım. Fazlaca yiyip sonra da sıcak banyoya girmiştim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maviyesil View Post
                Ben bir kaos görmüyorum. İlk fırsatta hemen gidip aşımı yaptırdım On dokuz gün oldu.

Bu nefes darlığı paniğini de hafifçe yaşadım dün banyoda. Kalbim güm güm attı , ancak kendi kendime telkin verip atlattım. Fazlaca yiyip sonra da sıcak banyoya girmiştim.
                valla bravo ,yan etkilerinden korkmuyormusunuz?

Yorum

Bir yan etkisi olmadı fazla. Sadece ilk gün çok hafif bir grip geçirmiş gibi oluyorsunuz. Bir de bir kaç gün boyunca iğne yapılan yerler de ağrı hissediliyor. Sonrasında her şey normal.

Yorum

Bir yan etkisi olmadı fazla. Sadece ilk gün çok hafif bir grip geçirmiş gibi oluyorsunuz. Bir de bir kaç gün boyunca iğne yapılan yerler de ağrı hissediliyor. Sonrasında her şey normal.
                    hiç bişey değilmiş

Yorum

aşı konusunda kafamız karışık ,bilmiyorum bu daha başlangıç diyorlar.insanlar ölüyor ürkütücü bir durum.

Yorum

Ölümler aşıdan kaynaklanmıyor ki . Bu aşı meselesini biraz manipüle edenler oldu. Bu aşının da diğerlerinden pek bir farkı yok. Her aşıda bir miktar risk vardır. Bu yeni bir şey değil. Bir de aşısızken hastalık kapma riski çok daha fazla.
                        Last edited by maviyesil; 23-11-2009, 06:59 PM.

Yorum

belkide üzerine çok konuşuldu.neyse boşverelim.domuzz gribinin en iyi tarafı el yıkamasını bilmeyen insanlar bile dakka dukka ellerini yıkar oldular.her yerde jeller ,antibakteriyeller !

Yorum

Evet ,güldüm. Artık herkes el yıkıyor. Can korkusu gelince her şeye katlanıyor insanımız

Yorum

Evet ,güldüm. Artık herkes el yıkıyor. Can korkusu gelince her şeye katlanıyor insanımız
                              eee can bu hiç bişeye benzemez .tam bizim gibi paniklere göre ....bununla beraber piyasada ciddi bir sektör oluştu.(eskiden bildiğim 3 antibakteriyel firması varken şimdi yüzlerce marka çıktı)

Yorum

Sana bahar aşısı yapsınlar, kışın rahat hissedersin

Yorum

İşleniyor...
                                X