[QUOTE=ilksen;109394]merhaba merhaba..
tüm PA lılara sevgiler saygılar..
bakın ADMİN bir açıklama yapmış, eski formun 18 ekim tarihindeki veri tabanıyla bir kaç gün içinde geri getirilecekmiş. ilginizin bilgisine (ne demekse)
karnım çok fena ağrıyor...
sabah sabah aç karnına bir paket çikolata yedim diye olabilir mi acaba .. uff ufff...
deneme-yanılma yoluyla ben de siteyi keşfetmeye çalışıyorum.. yeni bir hobim oldu artık.. bir de şu albüm yapma işini öğrenebilseydim.. bir bilen varsa iletiversin bir zahmet..
oğlum sabah saçımı kesti.. ben de saçlarımla oynuyor sandığım için uyanır-uyur halimden taviz vermeden gayet sakin uzanıyordum.. bir baktım elinde bir tutam saç.. "nedennnnn" diye haykıracak oldum, seni özleyince saçlarını koklarım diye düşündüm, demez mi.. kaldım öyle, öptüm öptüm..anlattım böyle olmaz o iş, diye ama olan oldu artık . romantik bir oğlum var.. ve ve kırpılmış saçlarım..
hepinize sevgiler.. saygılar..
canım benim yaaaaa....
bu kadar güzel mi olunur yavrum benim ..
benim yerime öp yavrunu ve yanağından bir makas al emi...
bensiz çikolata yediğin için ağrımıştır o karnın senin ..
bak senn yanında bir de kahve içmissindir dimi ..
canım cidden geri mi gelecek şimdi eski portal yani....
hayret ya ...
tüm PA lılara sevgiler saygılar..
bakın ADMİN bir açıklama yapmış, eski formun 18 ekim tarihindeki veri tabanıyla bir kaç gün içinde geri getirilecekmiş. ilginizin bilgisine (ne demekse)
karnım çok fena ağrıyor...
sabah sabah aç karnına bir paket çikolata yedim diye olabilir mi acaba .. uff ufff...
deneme-yanılma yoluyla ben de siteyi keşfetmeye çalışıyorum.. yeni bir hobim oldu artık.. bir de şu albüm yapma işini öğrenebilseydim.. bir bilen varsa iletiversin bir zahmet..
oğlum sabah saçımı kesti.. ben de saçlarımla oynuyor sandığım için uyanır-uyur halimden taviz vermeden gayet sakin uzanıyordum.. bir baktım elinde bir tutam saç.. "nedennnnn" diye haykıracak oldum, seni özleyince saçlarını koklarım diye düşündüm, demez mi.. kaldım öyle, öptüm öptüm..anlattım böyle olmaz o iş, diye ama olan oldu artık . romantik bir oğlum var.. ve ve kırpılmış saçlarım..
hepinize sevgiler.. saygılar..
canım benim yaaaaa....

bu kadar güzel mi olunur yavrum benim ..
benim yerime öp yavrunu ve yanağından bir makas al emi...
bensiz çikolata yediğin için ağrımıştır o karnın senin ..

bak senn yanında bir de kahve içmissindir dimi ..

canım cidden geri mi gelecek şimdi eski portal yani....
hayret ya ...
Yorum