Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Durum vahimleşio bana göre

en son üniversitede 2 yıl sonra derste büyük bi atak geçirdim ve geçireli 1 ay oldu..ondan beri hiç okulda derse girmedim devamsızlıktn kullanıp ailemin yanına istanbula geldm..

şimdi yine 1000 km uzaga gitme sırası..yaşıcagım sorun derse girmekten çekiniorum yine bişi olucak diye..napcam bilmiorum simdilik ama toparlarım inşallah..2. kez hayatımda böle büyük bi atak geçirmiştim etkiledi tabi..

ama yine eski halime gelicegimi biliorum ve yine gurbete yine derse alısmak bnm için bi engel olucak ama aşıcam..önemsememye calıscam..
    sizinde önerileriniz bunlar olucak heralde
    Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: yuko View Post
      iyimser teşekkür ederim anladım.biz biraz balık tutmayı değil balık yemeyi yani hazıra konmaya alışkın olduğumuz için yardım istedim ; iyide oldu hemen buldum.pm nasıl atılır öğrendim sağol.....l
      ranil canım o süreci yaşadım gün oldu sırt çevrildi gün oldu arkamdan konuşmaları duydum yuko kafaya takıyor büyütüyor diye çocukların psikoljisini bozuyor ama kimse demedi senin psk neden bozuldu gerçi ben başta psikoljik olduğunu bile bilmiyordum iğne beyne giden damarlardan birine rast geldi beynimde hasar bıraktı diye düşünüyordum
      neyse ya ne yapalım ayağı kırılmış adama demişler şöyle böyle ayağı kırık adam demişki benim halimi ayağı kırık olan anlar bana ayağı kırılan birini getirin demiş.bizide sadece PALILAR anlar bizi palıları getirin)))
      ama halada korkuyorum öyle olurum diye bu normal mi....????oda geçer değilmi....
      yarın yine dişçiye gidecem ilk günkü gibi olmasamda heyecanım var:::::
      yuko ne yaptın canım ...
      iyi geçmiştir umarım ..
      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• merhaba
        ranilciğim ne yapayım dişçi ev arası gidip geliyorum dahada gidip gelecem.ya kabus millet dişçi koltuğundan boşuna korkmuyor vallahiiii
        dolgu kanal manal daha gidecem anlayacağın.ama bi an önce bitsede kurtulsam hoş bitmesiyle kurtulmuyacam dişler hepsi dolgu protez takmıştan beter oldum bundan sonra dikkat etmem gerkiyor....dolgular hemen kırılırmı?????????????çok korkuyorum kırılacak tekrar takrar gitmem gerekecek diye.........
        neyse beni boşver...sen nasılsın diğer panik arkadaşlarım nasıl.....??????????kendinize iyi bakın görüşürüz arkadaşlarım...........
        byy byyy
        testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

merhaba
          ranilciğim ne yapayım dişçi ev arası gidip geliyorum dahada gidip gelecem.ya kabus millet dişçi koltuğundan boşuna korkmuyor vallahiiii
          dolgu kanal manal daha gidecem anlayacağın.ama bi an önce bitsede kurtulsam hoş bitmesiyle kurtulmuyacam dişler hepsi dolgu protez takmıştan beter oldum bundan sonra dikkat etmem gerkiyor....dolgular hemen kırılırmı?????????????çok korkuyorum kırılacak tekrar takrar gitmem gerekecek diye.........
          neyse beni boşver...sen nasılsın diğer panik arkadaşlarım nasıl.....??????????kendinize iyi bakın görüşürüz arkadaşlarım...........
          byy byyy
          merhaba ..aynı dertten de bende muzdaribim ...20 lik diş problemim var benimde ...çok şükür çürük dişim yok benim...
          ama çok ağrı yapıyor...üni!ye gitmem gerekiyormuş..bende erteliyorum am ..yananğım şiş ve ağrı var ...kulağıma kadar vuuuruyor ...

ben bilmiyorum kırılırmı ama ..benim küçüge yaptırmştım ..bişey olamdı şimdilik ..sende korkma emi..sen ki dişçiye gidip iğne vurduran bir pa lısın ...bunuda umursama ...

herkese iyi günler dilerim ..

bu arada betüllll...nerlerdesin ablacım ...

Yorum

• salı günü diş dr gittim ..20 lik dişim yüzünden ..
            bu arada yanağımı ısırıyormuşum meğer ..ben farkında değilim ki ..
            ilerde bu kanser sebebi olabilirmiş...
            bu laf pa lıya söylenecek laf mı ya ...
            dün durmadan internette araştırma yaptım ..20 lik dişlerin çıkmasında olabilecek şeylermiş bunlar ..neyse artık gece değilde en azındangündüzleri kendimi ayarlamaya çalışıyorum ..yanağımı ısırmamak için ..

Yorum

• Ablam siteye girmeye alıştığım zamanlar sürekli hata verdi bir ara ve sürekli mesajlarım silindi...
              Zaten bu değişime adapte olamamışken öyle şeyler de üstüne geldi..
              Girmedim ben de..
              Girip bakayım dedim ablma
              Teşekkür ederrrrrrrrrrrrrrrrimm bu arada
              ...biz büyüdük ve kirlendi dünya...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ...Betül... View Post
                Ablam siteye girmeye alıştığım zamanlar sürekli hata verdi bir ara ve sürekli mesajlarım silindi...
                Zaten bu değişime adapte olamamışken öyle şeyler de üstüne geldi..
                Girmedim ben de..
                Girip bakayım dedim ablma
                Teşekkür ederrrrrrrrrrrrrrrrimm bu arada
                canı haklısın herkes bu konudan muzdarip ..
                ama olsun sen inat et gir ben öyle yapıyorum valla ..
                ama düzene girdi sanıırm ..silinmeler olmuyor ..
                sen nasılısn aklm ne yaptın ne ettin ...
                habersiz bırakma ..

Yorum

• bu arada panik ve alemözgürrr....
                  nerlardesini z...
                  özgür özel mesaj atamıyorum sana ...açmamışsın galiba ..uğrarsan bana mesaj at tamam ..

Yorum

• hastayım ..grip oldum ..
                    ve bir panik atklı olarak tabiki vesvese yapıyorum .acba domuz gribi oldummu diye
                    hep kaygılar ..bıktım bunlarlamı yaşayacağım ..
                    biri biterse biri başlıyor ....çocukları düşünüyorum ..aslında birşey yok biliyorum ama işte ..
                    yağmurda dışarıya çıktım ve o gün baya bir üşüttüm ..ondan sonra hastalandım ..
                    bakalım nasıl olacak ...
                    sevgiyle sağlıcakla kalın ..
                    sağlık çok önemli çünkü..

Yorum

• Ablacıığğğğıııımmmmmmmmmmm geçmiş olsun çok...
                      Acil şifalar diliyorum

Ben de iki gündür yatıyorum evde, dersaneye bile gidemedim.
                      Fıtık var benim belimde 2 tane.
                      İki gündür felç gibi yatıyordum sadece...
                      Şimdi biraz daha iyiyim işte yürüyebiliyorum...
                      Öyle işte
                      Yuukkkkkkkooooooooooooooooooooo
                      ...biz büyüdük ve kirlendi dünya...

Yorum

• ranilciğim çok geçmiş olsun canım.zeten vesvese değilmi bizi bu hale getiren..........??????
                        tek yapmamız gereken biraz rahat olmak...bizim burada şöyle bir deyim var burnu yanmak..bizim fazlasıyla burnumuz yanıyor o yüzden hep sıkıntılıyız biraz rahat olsak takmasak sorun yok daaaaaa dası var işte.........hayatım kendine iyi bak.......
                        betül canım sanada geçmiş olsun dinlen ve sizin oralar soğuksa beline hiç iyi gelmez..ayrıca yerde oturma sandalye ve koltuk kullan bende de var aynı dert kas gevşetici ve jellerle idare ediyorumo bel ağrısı çok fenaaaaaa........
                        kızım ne bu hal bide şimdiden bel fıtığı o hooooo işin var ......allah hayırlı şifa versin.....ağırda kaldırma çömelerek iş yap eğilme dizlerden bükül ....bunları ben söylüyorum ama uygulama yok tabiii canım çok yanınca yapıyorum biraz düzelince eski yuko dinamik oluyorum hayde bir dahha kötürüm kalıyorum
                        velhasıl sağlığımıza dikat etmiyoruz ha birde bel fıtığının bir nedeni de stress olsuğunu biliyormuydun.
                        gerçi stress her şeyi tetikliyor
                        arkadaşlarım kendinize iyi bakın yarın yine dişçideyim ne olur dua edin benim için ve hepimiz bir birimiz için........
                        dua müminin miracıdır
                        testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
                          hastayım ..grip oldum ..
                          ve bir panik atklı olarak tabiki vesvese yapıyorum .acba domuz gribi oldummu diye
                          hep kaygılar ..bıktım bunlarlamı yaşayacağım ..
                          biri biterse biri başlıyor ....çocukları düşünüyorum ..aslında birşey yok biliyorum ama işte ..
                          yağmurda dışarıya çıktım ve o gün baya bir üşüttüm ..ondan sonra hastalandım ..
                          bakalım nasıl olacak ...
                          sevgiyle sağlıcakla kalın ..
                          sağlık çok önemli çünkü..
                          Çok geçmiş olsun ranil. Ben domuz gribi oldum ve atlattım. Grip olduğumda doktora gittim, test bile yapmıyorlar, domuz gribi virüsünden başka virüs yok şu anda budur diyorlar, ilaçlar verdi evde istirahat ettim, geçti.

Gerçi seninki ne belli değil ama yine de hiç kaygılanma, domuz gribi de diğer gripler gibi.

Sevgiler.
                          Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
                            Çok geçmiş olsun ranil. Ben domuz gribi oldum ve atlattım. Grip olduğumda doktora gittim, test bile yapmıyorlar, domuz gribi virüsünden başka virüs yok şu anda budur diyorlar, ilaçlar verdi evde istirahat ettim, geçti.

Gerçi seninki ne belli değil ama yine de hiç kaygılanma, domuz gribi de diğer gripler gibi.

Sevgiler.
                            İYİMSER canım çok teşekkür ederim ..sanada geçmiş olsun .
                            bugün biraz daha iyiyim ...dediğin gibi bu zamanda olan grib domuz gribi diyorlar ...
                            benim birde penisiline allerjim var ...dr günde 3 tane dedi antibiyotiği..ama ben korktuğumdan 2 tane alıyorum ..herhalde anca etkisi olacak ..ama şükür iyiyim bugün ..gözümü açabildim yani...kendime gelebildim ..
                            ilgin için tekrar teşekkürler ..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ...Betül... View Post
                              Ablacıığğğğıııımmmmmmmmmmm geçmiş olsun çok...
                              Acil şifalar diliyorum

Ben de iki gündür yatıyorum evde, dersaneye bile gidemedim.
                              Fıtık var benim belimde 2 tane.
                              İki gündür felç gibi yatıyordum sadece...
                              Şimdi biraz daha iyiyim işte yürüyebiliyorum...
                              Öyle işte
                              Yuukkkkkkkooooooooooooooooooooo
                              canım kızım benim sanada geçmiş olsun ..
                              cidden yukonun dediği gibi bu yaşta ne fıtığı kız ..
                              ama hastalığın yaşla ilgisi yok ...
                              yuko demiş zaten bazı şeyleri ..aman dikkat et canım ...ve arasıra beni ara unutma

Yorum

ranilciğim çok geçmiş olsun canım.zeten vesvese değilmi bizi bu hale getiren..........??????
                                tek yapmamız gereken biraz rahat olmak...bizim burada şöyle bir deyim var burnu yanmak..bizim fazlasıyla burnumuz yanıyor o yüzden hep sıkıntılıyız biraz rahat olsak takmasak sorun yok daaaaaa dası var işte.........hayatım kendine iyi bak.......
                                betül canım sanada geçmiş olsun dinlen ve sizin oralar soğuksa beline hiç iyi gelmez..ayrıca yerde oturma sandalye ve koltuk kullan bende de var aynı dert kas gevşetici ve jellerle idare ediyorumo bel ağrısı çok fenaaaaaa........
                                kızım ne bu hal bide şimdiden bel fıtığı o hooooo işin var ......allah hayırlı şifa versin.....ağırda kaldırma çömelerek iş yap eğilme dizlerden bükül ....bunları ben söylüyorum ama uygulama yok tabiii canım çok yanınca yapıyorum biraz düzelince eski yuko dinamik oluyorum hayde bir dahha kötürüm kalıyorum
                                velhasıl sağlığımıza dikat etmiyoruz ha birde bel fıtığının bir nedeni de stress olsuğunu biliyormuydun.
                                gerçi stress her şeyi tetikliyor
                                arkadaşlarım kendinize iyi bakın yarın yine dişçideyim ne olur dua edin benim için ve hepimiz bir birimiz için........
                                dua müminin miracıdır
                                evet yukocum ..herşey stesten ileri geliyor ..sanada geçmiş olsun ..
                                birde benim evimde bir ergen'im var ..ohhh tam ala oluyor ..ne yapacağım ben bu oğlanla ya ..dersler kötüü...

sanada dua ediyorum .sende unutma bizleri...birde özel mesajlarını açmamışsın ..sana özel mesaj atamıyorum canım ..

Yorum

İşleniyor...
                                X