Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
    sağol canım söydediklerin için ..
    bazen bende istiyorum böyle motive edici sözler..şımarıyorum herhalde ..
    bu hafta biraz dolu geçti...galiba onada sıkıldım ...
    bugün iyiyim ..
    beni bu havalar hasta etti demiş ya ...aynen bu havalardan hasta oluyorum herhalde ..

..
    hayatım istediğin moral olsun ben veririm.yaşımız ne olursa olsun şımarmaya ihtiyacımız var bende bunu istiyorum arada.....benden sana tam destek.......
    kendine iyibak ranil canım ......
    testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

• Aylardan sonra tekrar geldim foruma ve bu günlük hala devam ediyor,görünce çok şaşırdım hepinize tekrardan Merhaba
      Sadece fazla ileri gitme riskini goze alanlar ne kadar ileri gidebilecegini ogrenir.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ilksen
        arada şımarmak istemek mi.. hadi kızlaaarrrr.. hiç durmadan şımarsak fena mı olur..
        burada olduğunuzu görmek, siteye girdiğimde sayfanın gğncellendiğine şahit olmak mutlu ediyor beni.. sanki "heeyyyy bizimkiler şurada oturuyor, hadi yanlarına gidelim" diyebileceğimiz bir cafedeymiş gibi.. cafe dedim hi.. benim kahvehane de iyice tozlandı belli ki.. :$
        hepinize sevgiler.. görüşmek üzere..
        canım benim ne güzel demişsin ..
        iyileşsekde ben müdavimi oldum buranın artık ...
        bu aralar sık giremedim ...benim mevsimin geliyor ..ben artık dışarıya atarım kendimi bundan sonra ...yürüyüşler filan ...ama burayıda yani senin dediğin gibi cafeyi bırakmam ...
        ama sizlerde gelin tek başına muhabbet olmaz ..
        ben sizleree kahve yaparımmmm,çaysız olmaz yanına kek yaparım ...
        onlien olanlara bakıyorum çoğalmaya başladık yavaş yavaş..buda hoşuma gidiyor ..
        ilksencim sende bizi yanlız bırakma canım ...selamalr..
        bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: castellini View Post
          Aylardan sonra tekrar geldim foruma ve bu günlük hala devam ediyor,görünce çok şaşırdım hepinize tekrardan Merhaba

şaşırma şaşırma ...sabrımızı taşırma .
          hoşgeldin castellini...seni görmek güzel ...
          nasılsın ,aylardır ne yaptın ,ne ettin ...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ilksen
            arada şımarmak istemek mi.. hadi kızlaaarrrr.. hiç durmadan şımarsak fena mı olur..
            burada olduğunuzu görmek, siteye girdiğimde sayfanın gğncellendiğine şahit olmak mutlu ediyor beni.. sanki "heeyyyy bizimkiler şurada oturuyor, hadi yanlarına gidelim" diyebileceğimiz bir cafedeymiş gibi.. cafe dedim hi.. benim kahvehane de iyice tozlandı belli ki.. :$
            hepinize sevgiler.. görüşmek üzere..
            ilksenciğim tanıdık isimler görmak çok güzel benim için de hemşehrisini görmek eşini dostunu görmek gibi mutlu ediyor beni...
            sende epeydir yoksun
            hep berber sohpetimiz güzel oluyor...
            ranil hiç kaçma canım.illaki boş vakit oluyor...uğrarsın demiiiiii
            testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

şaşırma şaşırma ...sabrımızı taşırma .
              hoşgeldin castellini...seni görmek güzel ...
              nasılsın ,aylardır ne yaptın ,ne ettin ...
              Hoşbulduk çok teşekkür ederim.Pek fazla bişi yapmadım aslında ranil askere gittim geldim işte yaklaşık 4 ay oldu geleli.Sizi tekrar burda bulcağımı sanmıyordum ama çok iyi oldu hala burdaymışsınız çok sevindim Panikle aranız nasıl iyileşenler varmı durumumuz nasıl gidiyor?Ben çok iyiydim hatta hiçbişeyim yoktu kaç aydır,ancak şu son 3-4 gündür hafif çarpıntılar beni rahatsız etmeye başladı tekrar mı başlıyo diye ödüm kopuyo ranilcim Hadi görüşmek üzere...
              Sadece fazla ileri gitme riskini goze alanlar ne kadar ileri gidebilecegini ogrenir.

Yorum

• castellini@

327.KD miydin yoksa
                "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: EthanHunt View Post
                  castellini@

327.KD miydin yoksa
                  Evet 327 KD sende mi öyleydin yoksa

Yorum

Hoşbulduk çok teşekkür ederim.Pek fazla bişi yapmadım aslında ranil askere gittim geldim işte yaklaşık 4 ay oldu geleli.Sizi tekrar burda bulcağımı sanmıyordum ama çok iyi oldu hala burdaymışsınız çok sevindim Panikle aranız nasıl iyileşenler varmı durumumuz nasıl gidiyor?Ben çok iyiydim hatta hiçbişeyim yoktu kaç aydır,ancak şu son 3-4 gündür hafif çarpıntılar beni rahatsız etmeye başladı tekrar mı başlıyo diye ödüm kopuyo ranilcim Hadi görüşmek üzere...
                    yok yok hiç dert etme ...olur geçer de ...
                    benim gibi havalara bahane bul ...boşver ..

yuko diş problemlerini halletti ..iğneden korkuyordu ..valla brravo üstüne gidip halletti sayılır ..
                    bende iyiyim atkalrım filan yok artık ..ilaçlarıda azaltmaya başladım ...amaaaa burayı bırakamadım bir türlü...

askerden gelmilsin hayırlı olsun işallah ...hayatın bundan sonra başlayacak aslında ..iş güç ne yapıyordun kusura bakma unuttum valla ...yani iş bulabilecekmisin ...şu dönem çok kötü çünkü...
                    arasıra uğra ...eskileri görmek güzel oluyor ...
                    site değişti eskiler biraz dağıldı ..kimisi siteye küstü..ama birleşiyormuyuz ne ..
                    selamlar ...

Yorum

Evet 327 KD sende mi öyleydin yoksa
                      bak bunu anlamadım ben ...

Yorum

• ethanhunt arkadaşım sormuş da askerliği kaç devre yaptığmı ona cevap verdim ranilcim anlamaman çok normal Hiç yokken nerden geldi bu sıkıntılar bilmiyorum ranilcim ama bişeylerin başlangıcı gibi sanki,tedirginlik yaratıyor bende.Eski dostlar konusunda da farkettim bayağ azalma olmuş gerçekten

Yorum

• Bugün doktora gittim,ilaç verdi.Yeniden başlıyoruz bakalım ne olcak.Sağlıcakla Kalın.

Yorum

Bugün doktora gittim,ilaç verdi.Yeniden başlıyoruz bakalım ne olcak.Sağlıcakla Kalın.
                            hadi hayırlısı olsun ..
                            hangi ilacıverdi castellini...?

senden yeniden bizden oldun ha ...

Yorum

hadi hayırlısı olsun ..
                              hangi ilacıverdi castellini...?

senden yeniden bizden oldun ha ...

Xetanor diye bir ilaç verdi bakalım nasıl olucak,evet yeniden sizden oldum Ama keşke hastalanmadan dönmüş olsaydım buraya ...

Yorum

• Ablacımmmm...
                                Yukkooooooooo...
                                Hiç iyi değilim ben, ondan girmiyorum pek.
                                Küsmeyin bana.
                                Sizi çok seviyorum.
                                ...biz büyüdük ve kirlendi dünya...

Yorum

İşleniyor...
                                X